FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii Tg. Jiu - Steaua 1-1 (1-0)

«123»
Daniel-Ionut25.04.2011 08:06

CS Pandurii Tg. Jiu - FC Steaua Bucuresti

Liga 1, etapa 29, joi 28 aprilie 2011, ora 20:30, stadionul "Tudor Vladimirescu"

Meciul va fi transmis de Digi Sport.

Echipe probabile:

Pandurii: Mingote - G.Matei, Viera, Rada, Grecu - Bacila, Vranjes, Nistor, Voiculet - Lemnaru, Stomajer

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Latovlevic - Nicolita, Bicfalvi, Brandan, Surdu - Dica, Maicon

Cel mai bun marcator din lot:

Pandurii: Voiculet - 6 goluri

Steaua: Bilasco - 5 goluri

Ultimul rezultat din Liga 1:

Sportul - Pandurii 2-1

Steaua - Dinamo

Clasament:

Pandurii - 28m, 8v, 9e, 11i, 31-39g - 33p

Steaua -

Clasament complet Liga 1:

-

HAI Steaua ! :oleole:

AuRaSh198826.04.2011 08:56

Cred k vom castiga acest meci!Acum vor intervenii relatiile de prietenie dintre oier si condescu,in mod normal nu prea am avea sanse sa castigam!La cum am aratat in ultimile 2 meciuri....No Comment!Nu inteleg dc insista cu Surdu si Bicfalvi,eu zic k acestia 2 nu au fata d Steaua.Pacat!!!!Mi-e dor d Steaua!Mi-e dor sa ies in strada dupa victoriile din Europa!Sincer nu m-as mai uita la meciuri,dar nu ma lasa inima,nu ma lasa sangele ros-albastru care imi curge prin vene.CU Steaua PANA LA MOARTE!!! Respect FRATILOR!!!

:steag_sah_mic: :steag_sah_mic: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE26.04.2011 09:27

La Ploiesti va juca adevarata stea si nu la Severin joi.

red&blue_boy26.04.2011 09:30
La Ploiesti va juca adevarata stea si nu la Severin joi.

CSA !

Virgil26.04.2011 09:55

Incep cu o observatie. Golgeterul Pandurilor e mai tare decat al nostru!? Voiculet = 6 goluri, Bilasco = 5.

Cum e posibil? E posibil datorita faptului ca nenorocitul a renuntat la golgeterii adevarati ai echipei. La unul a renuntat, iar pe celalalt l-a vandut ca-i sfaraiau degetele sa puna mana pe 3 milioane de euro.

In legatura cu portarii as spune ca se ignora regula de aur a portarilor. Aceea de a se schimba titularul dupa fiecare meci in care a primit gol.gol Tatarusanu a primit un gol de rahat la meciul cu Dinamo. Daca facea un plonjon la firul ierbii ar fi fost o posibilitate sa evite golul.

Pandurii e o echipa aflata pe val. In privinta antrenorilor, il consider pe Grigoras mai bun decat Scartu. De aceea cred ca avand si avantajul terenului si al suporterilor de partea sa, va obtine cele 3 puncte.

Cine mai e Steaua? Din pacate un mare nimeni. Ca si patronul sau, Gigi Nimeni.

Ste@ua2326.04.2011 10:15

Nu ma intereseaza,nu imi pierd timpu' uitandu-ma la o copie ieftina de echipa.As juca insa pe Pandurii solist,au o cota bunicica,macar sa faci un ban pe spatele echipei asta de nulitati.Steaua 2003 a devenit o echipa de pluton,Pandurii au dreptul sa spere serios la 3 puncte joi.

*Alecs*26.04.2011 10:40

Eu as paria tocmai invers, pe Steaua. Cum Chiriches nu a dorit sa vina la noi, a platit ciobanul degeaba datoria lor ca sa fie programati in campionat? In plus, Pandurii stau bine, sunt la 7p de retrogradare.

Joi e zi de facut bani, mai e si meciul ala programat la ora 14... :)

SergioAguero26.04.2011 10:55

Tiki-kaka Barselona!!!!Un blat ordinar si ciobanasul iar viseara la Sampions-Lig...... Spre 24! fular-campionii

zloty26.04.2011 11:48
Incep cu o observatie. Golgeterul Pandurilor e mai tare decat al nostru!? Voiculet = 6 goluri, Bilasco = 5.

Cum e posibil? E posibil datorita faptului ca nenorocitul a renuntat la golgeterii adevarati ai echipei. La unul a renuntat, iar pe celalalt l-a vandut ca-i sfaraiau degetele sa puna mana pe 3 milioane de euro.

In legatura cu portarii as spune ca se ignora regula de aur a portarilor. Aceea de a se schimba titularul dupa fiecare meci in care a primit gol.gol Tatarusanu a primit un gol de rahat la meciul cu Dinamo. Daca facea un plonjon la firul ierbii ar fi fost o posibilitate sa evite golul.

Pandurii e o echipa aflata pe val. In privinta antrenorilor, il consider pe Grigoras mai bun decat Scartu. De aceea cred ca avand si avantajul terenului si al suporterilor de partea sa, va obtine cele 3 puncte.

Cine mai e Steaua? Din pacate un mare nimeni. Ca si patronul sau, Gigi Nimeni.

Pai nu era nevoie de Voiculet la Steaua ,e mai bine cu dodel si ciorel .E ceva ca un mijlocas de la o echipa aflata la bataie pentru a evita retrogradarea sa aibe mai multe goluri decat atacantul Stelei :))

Stryker26.04.2011 11:48

Meciul ala de la ora 14:00 de Joi ofera unul din cei mai siguri solisti ai saptamanii, la Steaua nu as fi asa de sigur de 2 solist, poate un X2 dar nu se merita jucata cota aia.

ebonyc26.04.2011 13:10

Cred ca o sa pariez pe Steaua la meciul asta. A zis mai sus cineva de ce.

blindica26.04.2011 13:34
Meciul ala de la ora 14:00 de Joi ofera unul din cei mai siguri solisti ai saptamanii, la Steaua nu as fi asa de sigur de 2 solist, poate un X2 dar nu se merita jucata cota aia.

Pandurii si Bistrita au sanse bune sa castige. Bistritenii pe sistemul : nu va facem probleme in Cupa,dar ne e cam frica de retrogradare. Pandurii sunt o echipa buna sub comanda lui Grigoras,asa ca,pentru a nu stiu cata oara in acest sezon,nu ar fi o surpriza daca stelistii pleaca invinsi,cu toate ca,prin distantarea pandurilor fata de zona retrogradarii,acestia ar putea reduce un pic din intensitate,ca doar le bagam bani in conturi pentru Gabi Matei.

Inca un chin vizual pentru cei ce vor urmari partida.

Stryker26.04.2011 13:53

@ blindica

Fiecare vede situatia in felul lui, Bistrita nu cred ca se teme de Craiova, de care o despart 6 puncte, potaile se afla la 7 puncte de lider si cred ca incep sa-si faca iluzii, deci in mod logic ar trebui sa castige acest meci cu Bistrita, chiar daca ardelenii au lasat-o moale de tot cu ei in cupa si ar putea veni o "reciprocitate" ...

Pandurii au 7 in fata la Juveti deci isi pot permite un egal cu Steaua, in plus de asta, factorul motivational este de parte "baietiilor" lui Jiji, asta din punct de vedere teoretic ...

Faptul ca Fecali este prieten cu Condescu, poate conduce la ideea ca acest meci ar putea fi un "aranjament", insa eu unul nu cred ca o sa fie vorba de asta, cel mai probabil va fi cum ai spus tu :

Inca un chin vizual pentru cei ce vor urmari partida.
mountytoma26.04.2011 14:16

parca vad ca tocmai pentru ca, logic, Pandurii ar trebui sa bata Steaua, se va intampla exact invers. Grigoras e antrenor bun, iar Pandurii joaca foarte motivati. puteau sa castige la Timisoara...

dar behaila plateste bine, iar condescu stie sa vanda nu doar voturi

ryanboss8926.04.2011 14:58

Am ajuns vai de capul nostru doar prin aranjamente mai castigam si noi

navodarean26.04.2011 16:40

1 pauza / 1 final.

Costy9126.04.2011 17:55

daca il baga pe bilasco si pe bicfalvi si pe ala Banel sa nu luati 2 solist ca astia rateaza si cu poarta goala

Stelistu02926.04.2011 20:44

Blat ordinar ca la Steaua Urziceni :) Si cu Bistrita va fi la fel :) ca sa vina lumea la stadion cu Rapid ;) Asa ca .. n-are rost sa jucati .. pe panduri sau Bistrita .. :) ca sunt blaturi ORDINARE FACUTE DE ACEST CREDITOR !! Bafta ! "Forzza Steaua"

Liviu: VPM27.04.2011 06:39

Sper sa le scoate fotbalul din cap si Pandurii! Nu mai aveam nimic de castigat, doar cupa. Grigoras unul dintre cei mai buni antrenori dupa parerea mea.... x2 totusi.

SuperstaR1827.04.2011 07:35
Eu as paria tocmai invers, pe Steaua. Cum Chiriches nu a dorit sa vina la noi, a platit ciobanul degeaba datoria lor ca sa fie programati in campionat? In plus, Pandurii stau bine, sunt la 7p de retrogradare.

Ai dreptate 100%! Asta e blat frumos copt de minerul-sef de sindicat si al nostru conducator luminat si preamarit! Cate manarii n-au facut astia 2 impreuna... daca tineti minte, si la alegerile pentru federatie, Gigica si cu Condescu au fost principalii aliati ai lui Sandu. De fapt, parca atunci BecaIi l-a convins sa aduca toate voturile din valea Jiului. Pff... ce telenovela.

La ce meci te referi, cand spui ala de la 14:00? Zi de pus la pariuri. Eu o sa uploadez si poza cu biletul de la pariuri.

red&blue_boy27.04.2011 09:25
La ce meci te referi, cand spui ala de la 14:00?

Cred ca la Dinamo-Bistrita...

bogdinho'27.04.2011 09:41

Eu l-as propune pe Grigoras ca antrenor in Ghencea :) Toate echipele pe unde a trecut (Farul,Otelul,Poli Iasi si acum Pandurii ) au jucat un fotbal ofensiv si placut ochiului.

Nu e genul de antrenor care dupa ce a marcat o data sa se bage cu fundul in poarta.

Despre meciul de joi , ce sa zic , degeaba mai castigam , oricum nu mai avem sanse.Cupa e singura sansa ca sa ne luam revansa in fata javrelor , dar o sa fie foarte greu , in ultimii ani ne-au ars in toate partile !

Andrei-Cristian27.04.2011 09:58
Eu l-as propune pe Grigoras ca antrenor in Ghencea :) Toate echipele pe unde a trecut (Farul,Otelul,Poli Iasi si acum Pandurii ) au jucat un fotbal ofensiv si placut ochiului.

Nu e genul de antrenor care dupa ce a marcat o data sa se bage cu fundul in poarta.

Despre meciul de joi , ce sa zic , degeaba mai castigam , oricum nu mai avem sanse.Cupa e singura sansa ca sa ne luam revansa in fata javrelor , dar o sa fie foarte greu , in ultimii ani ne-au ars in toate partile !

Iti dau mare dreptate .. la orice echipa la care a fost , a facut din c**t bici..

Si pe langa exemplele tale adaug o echipa mult mai slaba , care acum nici nu mai exista , Petrolul Moinesti (localitatea mea) pe care a fost la un pas sa o duca in Divizia A(pe atunci) , fiind pe locul 2 aproape tot sezonul , iar spre final .. am cedat locul Politehnicii Iasi (prin diferite mijloace , intelegeti voi) neavand bugetul , stadionul , etc pentru a evolua in Divizia A. Tot in acele sezoane am eliminat din cupa FC Brasov cu Razvan Lucescu in poarta , M Lacatus antrenor si am ajuns in optimi/sferturile competitiei unde ne-a eliminat cu noroc FC Arges.

Astept de mult sa faca cineva aceasta propunere , care din pacate nu ajunge si la urechile ciobanului ..

Chiar daca ar ajunge totusi.. daca nu l-ar lasa sa lucreze.. tot acolo am fi.

Arsenal1886Steaua194727.04.2011 15:58

Eu am pus x pauza 2 final... presimt ca dam un gol chinuit prin minutul 80 .... parca vad ca Maicon ne "salveaza" si iar ii face oferta pe viata ciobandante.

Si pe Dinamo Gloria am pus 1 pauza 2 final.

AG27.04.2011 20:58

scrie ba daniele si scorul de la Steaua Dinamo.. ce ti-e rusine ?? pe teren ne-au batut.. asta e, nu avem echipa

«123»