Bogdan, stai calm, m-am obisnuit cu stilul tau ,,nu e panica" ( vorba ta ) , stiu exact cum reactionezi in cam toate situatiile, esti previzibil si in comportament si in comentarii.........tu cand nu mai ai argumente intr-o discutie ( situatie care ti se intampla detul de des ) recurgi la ,,forta", adica ori la jigniri sau injurii la adresa interlocutorilor tai sau la amenintari, asa poti tu sa-ti ,,sustii" punctul de vedere adoptand o pozitie de ,,forta", daca de atat esti capabil, nu este problema mea.
Pot sa te injur si eu, stii ce gama variata de injuraturi cunosc ( ai ramane socat ), sa te numesc in toate felurile cum faci tu cu multa lume de pe aici, dar consider ca nu suntem pe maidan, suntem pe un forum unde ,,incercam", daca nu reusim mai mult sa adoptam un ton civilizat.
In primul rand eu nu mi-am permis sa va numesc pe nordisti ,,prosti" asa ca nu inteleg de ce folosesti tu genul asta de apelative la adresa unuia sau altuia de pe aici, te crezi superior in vreun fel prin genul asta de atitudine, eu nu prea vad ce ai avea de castigat din toata ,,afacerea" asta, la ce iti serveste, cui ajuta, pe cine face fericit?! Nu pricep.
Doi la mana, inteleg din toate comentariile tale de pe aici, ca nu iti place nici site-ul, nici organizatia care il patroneaza, userii sunt in general ,,indobitociti" si nu urmaresc binele Stelei, din punctul meu de vedere nu este asa, eu vreau sa intru pe aici, sa citesc un articol scris de cineva, sa port eventual o conversatie cu cineva de pe site care gandeste ca mine, sa postez ce cred eu despre cine si ce vreau, nu vad ce treaba ai tu cu asta?, daca nu iti place deloc ,,politica" site-ului de ce mai intrii pe aici?! numai ca sa ameninti si sa te balacaresti cu majoritatea userilor de pe aici, ai vreo ,,satisfactie" in asta?!, ca eu sincer chiar nu inteleg.
Ca AISS ca si P.S au adoptat o pozitie clara in fata becaliotului este clar pentru toata lumea si se vor vedea efectele tuturor actiunilor luate de-a lungul timpului, poate ca nu acum dar poate ca in timp sigur vor contribui la ceva bun pentru Steaua, nu realizezi tu asta in momentul de fata, dar vei vedea ca am dreptate.
Asa ca spune-ti punctul de vedere fara sa produci atetea ,,valuri" pe aici, ca nu este spre interesul tau.