Am observat si eu o chestiunea, in ultimii ani, daca vrei sa ,,ucizi" din fasa orice protest, il organizezi la noi in Bucuresti si ,,sansele" de nereusita vor tinde spre maxim.
N-am vazut mai multa placiditate, indolenta, indiferenta si delasare ca la bucuresteni, pe noi nu ne mai intereseaza nimic la ora actuala, ne-am robotizat de tot, cred ca am ajuns sa gandim mecanic absolut totul.
Nici macar masurile nepopuliste luate de guvernul asta iresponsabil ( ne-au luat 25 % din salarii, Codul Muncii, care este o rusine, astea-s numai 2 dintre masurile dramatice si negandite luate in ultimul timp ), nu au avut darul de a ne stimula vreun pic si vorba aia era vorba de interesul nostru al tuturor, nimic, pe noi nu ne intereseaza.......
Daca se dau sarmale ,,moca" cu ocazia unei sarbatori religioase, se organizeaza cine stie de porcarie de festival al ,,berii" ,,micilor", ,,cozonacilor" sau mai stiu eu ce ineptii, puhoi de oameni, sunt in stare sa se calce in picioare pentru ceva ce-i moca sau este mai ieftin cu 50 de bani.
La o actiune de protest serioasa nu ar participa unul de buna voie, este de necrezut ca am ajuns in ,,halul" asta, nu stiu cum este situatia in alte orase din tara, eu ma refer strict la Capitala.
Asa ca numarul mic de oameni prezenti ieri nu m-a socat absolut deloc, mi-a provocat numai un sentiment de dezamagire, insa era previzibil.