Cu siguranta nu i-a picat bine faptul ca am facut miting la el acasa. Din cate am auzit, ar fi injurat pe cineva la TV, dar nu am gasit faza.
Ca plusuri as enumera:
- prezenta sporita a mass-mediei, parca au fost mai multi ziaristi ca la "62". Plus ca de data asta a avut cine sa le dea inteviuri la fata locului.
- numarul mai mare de vorbitori comparativ cu data trecuta, de la membrii AISS pana la mosul ala(care le zicea bine)
- cel putin in cazul lui Jiji a avut efectul scontat, oricat de mult face pe curajosul el pe la televiziuni. Nu i-a picat bine, lucru care nu poate decat sa ne bucure
- a fost o manifestatie civilizata, in mare. Pacat ca pentru cateva "****" a luat organizatorul amenda.
Minusuri:
- prezenta mica. A fost o zi superba de duminica. La cati stelisti sunt in zona Bucurestiului, cel putin la nivel declarativ, trebuia sa umplem parcul. Organizatorii si-au facut treaba foarte bine; au facut tot ce a depins de ei. Mitingul a fost extrem de mediatizat prin afise, pe fcsteaua, pe facebook, pe site-urile sportive. Au fost mai multi cei din procesiunea catolica, da-o-ncolo de treaba.
- faptul ca s-a permis masinilor sa parcheze in locatia mitingului
In concluzie, dupa parerea mea, a fost un succes deoarece am reusit sa ne transmitem mesajul si a avut efectul scontat chiar daca prezenta a fost destul de mica. Pacat ca multi sunt suporteri care participa numai pe facebook