eu l-am votat pe Bergodi. sigur ca mi-a placut foarte mult Protasov, si rezultatele lui Protasov sunt mai bune, dar Bergodi nu a avut timp de mai multe rezultate. eu cred ca, daca Bergodi ramanea la Steaua, chiar aveam o mica Barcelona aici. jucau foarte frumos atunci. imi amintesc ce frumos combinau surdu cu Stancu in atac, ce facea Andrei ionescu la mijloc.
si Steaua lui Bergodi arata bine, si Steaua lui Protasov arata bine. insa l-am ales pe Bergodi pentru bucuria de a-i fi dat peste bot maimutei! pentru asta va ramane pentru mine un om extraordinar, pentru totdeauna. chiar daca va ajunge sa antreneze intr-o zi Dinamo sau Rapid, eu imi voi scoate palaria mereu in fata lui pentru lectia pe care i-a dat-o lui behaila.
recunosc ca Steaua lui Protasov ma facea aproape sa plang de bucurie. daca nu exista Mirel Radoi (in meciurile cu rosenborg), Protasov facea mult mai multe la Steaua, cu siguranta.
regret ca Dorinel Munteanu nu a fost lasat mai mult. sunt sigur ca realiza performante notabile.
ce sa spun despre Olaroiu? nu e antrenor rau, poate e chiar unul bun, insa nu are stofa de campion. el e bun la echipe mai mici, sau in campionate pe langa "intre camile". in fotbalul adevarat, Olaroiu poate face din o echipa mica una importanta, dar niciodata o super-campioana. pentru ca Olaroiu este totusi, un yes-man. adica face ce zice seful.
la polul opus, cine sa fie oare cel mai slab antrenor al Stelei? Lacatus, Stoichita, Ilie? pe mine m-au dezgustat toti trei. totusi, cred ca Stoichita e cea mai mare rusine de antrenor.