Gusturile unei mici sau mari Europe nu cred ca le putem dezbate si intelege in totalitate, Eurovision este o chestie mai complexa ... Dar sa revin la subiect :Respect invingatorilor , cinste invinsilor!
Gusturile unei mici sau mari Europe nu cred ca le putem dezbate si intelege in totalitate, Eurovision este o chestie mai complexa ... Dar sa revin la subiect :Respect invingatorilor , cinste invinsilor!
normal ca respect invigatorilor,iar invinsilor sa moara de invidie ca nu au castigat. :lol: :lol: :lol:
Lasa-i sa traiasca , pacat de atatea corzi vocale trimise in groapa ![]()
wow nu inteleg ce aveti cu lordi..mie mi se pare extraordinar ca au acceptat sa cante la rht-ul de eurovision...unde canta numai gay si bimbos si eventual cate un roman...
costumele au fost foarte tari...mai degraba asa decat sa-i vedem cu fuste scurte si bucle blonde...m-am bucurat foarte tare cand au castigat.. ![]()
tu cred ca nu ai citit ce am sustinut eu pana acum... :roll:
evident, nu la tine ma refeream... :roll: poate nu ai vazut ce parere au majoritatea despre lordi... ![]()
nu ma mira...eu is un fel de lordi.nu semana cu toti.sunt anti spirtul de turma.
dap :cry: lumea nu mai asculta muzica de calitate...sunt toti o apa si-un pamant...lordi au fost super comparativ cu showul ieftin al unora 8O
ultima trupa care dupa eurovision a facut istorie a fost ABBA. acum sunt numai "cantareti" care dupa o piesa dispar la fel de repede cum au aparut.
asta in cel mai fericit caz...altii devin faimosi si ne chinuie muuuuult timp cu tampeniile lor pana se linistesc cu ideea ca n-au pic de talent si ar trebui sa ne lase in pace...
mai degraba asa decat sa-i vedem cu fuste scurte si bucle blonde...
Te iei cumva de ucrainianca mea? :lol:
toti o apa si-un pamant cu eceptia Lordi
mai degraba asa decat sa-i vedem cu fuste scurte si bucle blonde...
Te iei cumva de ucrainianca mea? :lol:
dap :lol:
in mod special de ea...glumesc..m-a scos din sarite turcoaica aia blonda, aia din macedonia, etc..nu zice nimeni ca n-arata bine dar pentru asta s-au inventat concursurile de miss..
ucrainianca a cantat foarte bine...indraznesc sa spun ca avea o voce foarte buna...
din pacate valoare nu mai are cautare..ceea ce face din victoria lordi eveniment 8O ![]()
Nu stiu ce sa zic. Cred ca trupa Lordi a castigat nu datorita valorii ci datorita faptului ca au iesit din tipare.
Senzatia mea este ca nu aveau ce cauta la un concurs precum Eurovision. Asta deoarece Eurovision promoveaza un alt gen de muzica(muzica usoara, cum ne place sa ii spunem). Nu ca as fi eu adeptul muzicii usoare, insa sunt aproape sigur ca anul viitor cel putin o trupa va incerca sa mearga pe acelasi target(rock). Sa vedem daca vor avea sorti de izbanda.
probabil ca nu...genul asta de intamplari sunt unice
Daca "artiste" precum Ruslana sau Sertab au castigat acest spectacol,nu putem sa spunem ca este un fapt unic ca Lordi au castigat...
Lordi au socat prin `costumele` lor si prin originalitate. Altfel poate ca nici nu se uita lumea la ei. Deci:`Macar daca se imbracau normal`-->se bateau cu Malta pentru locul...25...Ca piesa rock, a fost cam slabuta, intr-un rock-chart ar fi fost codasa.
Tipa aia din Moldova ma intreb dupa ce criterii a fost aleasa?!? Invers proportionate pe lungimea fustei, or wtf?
Traistariu nostru a facut show pt spectatorii greci si toti au recunoscut. Eu oricum il admir pe omul asta, pt ca desi mama lui e in coma, pe moarte, si-a dus pana la bun sfarsit visul. Bulgarii nu ma mir ca ne-au dat numai 2 pct, ca asa au fost mereu. `Sa moara si capra vecinului` nuh? ce mentalitate...
Locul 4 e tare!
omg...tipa din moldova avea o voce foarte puternica...cred ca a fost invers proportional aleasa cu vocea aluia de la ozone...
foarte amuzant...iar lordi ar fi castigat mai clar daca nu aveau outfiturile de monstruleti...graaaawwwlll
Din pacate blestemul de la Eurovision loveste iar,anul trecut dupa ce imediat dupa concurs tatal Luminitei Anghel a murit,azi dimineata mama lui Mihai Traistariu s-a stins si ea din viata :cry: .