FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Eurovision 2006

«123»
Agy_2320.05.2006 22:27
E clar,la anul il trimitem pe Guta,sa vedeti atunci impact  :lol:  :lol:  :lol: .

Pai daca anul asta au castigat ....... la anul' putem incerca cu Salam , nu cred ca ar fi mare diferenta (cum Doamne iarta`ma sa castige hard rocku un asemenea festival unde ar trebui sa predomine cele mai bune voci , cele mai bune melodii. Daca ii intrebi pe ciumpalacii aia ce e aia o octava , cu siguranta habar n`au . ) Chiar daca sunt manelist , si nu numai , cum sa`l trimiti pe Copilu' da aur acolo ? Cam asta au facut finlandezii . JALNIC :!: :!: :!:

Bogdan4Steaua20.05.2006 22:27

Sa nu ii jignim pe cei din Finlanda. Nici mie nu mi-a placut melodia, dar daca lumea i-a votat inseamna ca au meritat.

Bine ca am scos si noi pana la urma locul 4.

Agy_2320.05.2006 22:31
Sa nu ii jignim pe cei din Finlanda. Nici mie nu mi-a placut melodia, dar daca lumea i-a votat inseamna ca au meritat.

Am spus , si o mai repet , i`au votat vecinii lor si popoarele anglo-saxone. Noi am luat puncte de la aproape toate tarile (una sau doua nu ne`au acordat puncte) . Noroc cu Spania , Israel si Moldova ce ne`am mai ridicat

alex_Ra220.05.2006 23:04

piesa idioata a lui treistariu asta...mie asa mi se pare, nu-mi place deloc

Agy_2320.05.2006 23:22

Nu pot sa spun ca a fost o super piesa , dar nici una idioata . O melodie super , care avea toate sansele sa castige la vremea ei Eurovisionul a fost Let me try a celor de la Sistem ft. Luminita Anghel . Aia da . Si....... mai am o nedumerire , pe cei de la Sistem nu i`au lasat cu flexul in sala ca cica ar face scantei (chiar daca in semifinale au avut voie) iar pe dementii astia i`au lasat cu chitarele alea care scoteau scantei(parca asa am vazut , ca dupa ce au intrat pe scena si au inceput melodia , am inchis televizoru :D)

Alex1420.05.2006 23:23

Partidul te vrea tuns... roackere! :)

Urata melodie... nush cum au putut unii sa voteze asa ceva.

Stryker20.05.2006 23:35

Traista got what he wanted a place in the first 4...

Funny thing with those "monsters", when I saw them I was asking myself how could a country send someone like them? Anyway in my opinion they didn't deserve to win, most voted them as they were their neigbours or hard-rock fans...

P.S: This contest is very unfair...most of the peoples vote for the countries and not for the music...for example russia will always gain a good position no matter who will represent them.

I.N.Money21.05.2006 16:40
Nu pot sa spun ca a fost o super piesa , dar nici una idioata . O melodie super , care avea toate sansele sa castige la vremea ei Eurovisionul a fost Let me try a celor de la Sistem ft. Luminita Anghel . Aia da . Si....... mai am o nedumerire , pe cei de la Sistem nu i`au lasat cu flexul in sala ca cica ar face scantei (chiar daca in semifinale au avut voie) iar pe dementii astia i`au lasat cu chitarele alea care scoteau scantei(parca asa am vazut , ca dupa ce au intrat pe scena si au inceput melodia , am inchis televizoru :D)

Din pacate Traistariu nu a avut coregrafie,sa zicem daca anul asta era Sistem cu el,nu anul trecut cum au fost,aveam sanse foarte mari sa castigam.

gabriela21.05.2006 17:26

Melodia lui Traistariu a fost destuil de buna, dar nu cred ca merita sa castige. Oricum a fost cu muuuuuuuuuuult mai buna decat melodia castigatoare. Si indivizii aia din Finlanda nu cred ca meritau nici sa treaca de semifinala, poate nici sa ajunga acolo. Cine naiba i-a votat pe astia cand au fost alte melodii mult mai bune?

i.h.u.g.21.05.2006 18:08

hey ce ai cu aia din finlanda? au fost foarte tari...au avut o melodie diferita de restul prostiilor de ieri...muuuult mai bine finlandezii decat rusul ala!...iar traistariu a fost machiat..cel putin...infiorator...nu merita mai mult decat locul 4...dar ma rog...eu am tinut cu lordi si m-am bucurat ca au castigat...

rusul ala era total antipatic

gabriela21.05.2006 18:11

Nu mi-a placuit nici rusul, dar se gaseau altii ma ibuni decat finlandezii. Dupa parerea mea, nu au fost nicidecum asa buni cum zici tu, dar, ma rog, fiecare are parerea lui si ti-o respect si pe a ta.

i.h.u.g.21.05.2006 18:36

au fost diferiti...si da...au fost si altii mai buni...de exemplu tipa din ucraina...una peste alta...cei care au fost in fata noastra au fost mai buni si la fel cativa care au fost in urma...

cocoapuff_Steaua21.05.2006 19:30

LUMEA?!?! Principalul factor pentru care au castigat, este ca i-au votat vecinii, cum era si normal, si pe langa asta : TINERETUL VOTEAZA! Ori cum in zilele de astazi tineretul este satanist, manjit la ochi si poarta ghete vara, era de asteptat... Ceea ce mi-a placut la ei, originalitatea!

gabriela21.05.2006 19:36

Mie sincer nu mi-a placut nimic la ei, dar oricum nu conteaza parerea mea... Bravo lor ca au castigat.. Dar cred ca cel mai mult a contat criteriul politic. Sa fim sinceri.. daca Romania ii trimitea pe astia, credeti ca ar fi castigat? :lol:

i.h.u.g.21.05.2006 19:41

LUMEA?!?! Principalul factor pentru care au castigat, este ca i-au votat vecinii, cum era si normal, si pe langa asta : TINERETUL VOTEAZA! Ori cum in zilele de astazi tineretul este satanist, manjit la ochi si poarta ghete vara, era de asteptat... Ceea ce mi-a placut la ei, originalitatea!

draguta parere...tineretul din ziua de azi o sa-ti plateasca tie pensia peste 20 de ani :D :lol:

pisybaby21.05.2006 20:56

imi pare rau ca m-am uitat aseara la eurovision deoarece a trebuit sa suport imagini cu infectii aia din finlanda.in viata mea nu am vazut oameni mai scarbosi,de fapt gresesc..."creaturi" mai scarboase....a fost bataie de joc

armanovici21.05.2006 21:53

Piesa lui Lordi a fost o piesa buna,insa hard-rockul nu mai este de mult "la moda".

Ar fi trebuit sa castige Traistaru :lol: si locul2 Lordi!

i.h.u.g.22.05.2006 07:18

al nostru n-avea nici o sansa...daca nu ar fi fost lordi ar fi castigat antipaticul rus...si hard rockul va fi intotdeauna la moda pentru unii :D

alex ripper23.05.2006 18:09

Hard Rock Hallelujah boys...invatati,luati lectii de muzica :twisted: :twisted: :twisted:

apropo,lordi canta de 14 ani,nea traista de de cand? :wink:

gabriela23.05.2006 18:19

Acum ca ascult melodia fara sa ma uit la "mostrii" aia, mi se pare chiar destul de draguta, daca se poate spune asa. Oricum, felul in care au prezentat-o a fost unul cel putin ciudat. Mastile alea mi s-au parut de-a dreptul dezgustatoare. Poate o sa ma contraziceti, dar, ma rog, fiecare are parerea lui... :D

alex ripper23.05.2006 18:20

normal ca prezentarea nu place...au fost alfel,nu s-au prezentat ca restul turmei,imbracati dupa ultima moda.

gabriela23.05.2006 18:23

Nu, dar mie mi s-au parut chiar ridicoli. Altfel nu se puteau imbraca?

alex ripper23.05.2006 18:25

cred ca era inchis la Cristian dihor si la mucci sau la alt magazin de toale la moda...asta e.au iesit din tipare.nu is de duzina asta au vrut sa zica.

I.N.Money23.05.2006 18:29
Nu, dar mie mi s-au parut chiar ridicoli. Altfel nu se puteau imbraca?

Pai din cate stiu eu de cand s-au fondat,adica acum 14 ani cam asa se imbraca mereu..

alex ripper23.05.2006 18:32
Pai din cate stiu eu de cand s-au fondat,adica acum 14 ani cam asa se imbraca mereu..

degeaba le zici,ca pentru unii Lordi canta de la Eurovision incoace. :lol:

«123»