FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Din 7 mai 2011 apare un SUPER film cu Steaua!

«1234»
Alex88pl14.03.2011 19:27
Forza Steaua. Lacatus vad ca e de neevitat :D

are prea multe trofee castigate sub tricoul ros-abastru si era o vreme cand numele si renumele Stelei se confunda cu numele Lacatus.

nascutcampion14.03.2011 19:31

Da, clar. Dar oare nu o sa ramana Lacatus=Steaua si pe viitor?

Sau schimbat lucrurile atat de mult in ultima vrem?

Exista un alt jucator despre care sa spunem ca e un simbol mai mare decat Laca?

are prea multe trofee castigate sub tricoul ros-abastru si era o vreme cand numele si renumele Stelei se confunda cu numele Lacatus.
Mihai14.03.2011 19:39

Sper doar ca titlul filmului nu va fi "Steaua - nascut campion", sa nu fim de rasul lumii si a limbii romane.

nascutcampion14.03.2011 19:46

;)) poate ca pare ciudat, dar doar urmarind filmul, iti vei putea da seama ca numele are o logica perfecta, si ca nu incalca regulile gramaticii limbii romane ;)

Sper doar ca titlul filmului nu va fi "Steaua - nascut campion", sa nu fim de rasul lumii si a limbii romane.
andyro14.03.2011 19:53

hi5 ?

red&blue_boy14.03.2011 19:58

@ nascutcampion : frumos ce faceti,felicitari,sper sa aveti succesul asteptat ! :)

nascutcampion14.03.2011 19:59

Da, stim ca nu are aceeasi prestanta ca un domeniu pe .ro. De ce totusi am ales hi5-ul si facebook-ul

Aici am gasit f multi suporteri iar metoda de a te face cunoscut e mult mai simpla si rapida. Fanilor le e usor sa se adauge, sa comenteze si posteze lucruri asemanatoare.

Un site cu domeniu .ro nu ar fi avut nicio sansa sa se afirme si nici legal nu era voie in conditiile in care, proiectul este o surpriza, iar oficialii Stelei nu au stiu de el pana acum 2 luni.

hi5 ?
Adrian14.03.2011 20:03

Dupa ce termini filmul, uploadeaza-l si aici, pe site. Si, daca e bun, o sa avem grija sa il promovam.

Sper, totusi, ca se intelege ca, daca e o prostie, nu o sa fie pus pe prima pagina si nici nu va fi promovat sau pus pentru a fi dezbatut.

nascutcampion14.03.2011 20:11

Filmul este gata de 5 luni. A fost tinut "la sertar" pt ca 7 mai ni se pare momentul cel mai bun de lansare, dat fiind ca filmul are legatura cu avenimentul din '86.

Sigur ca il postam si apreciez sprijinul acordat. De asemenea sunt de acord ca daca filmul este considerat o prostie, sa nu i se acorde atentie. Dar ca si mic pont, ce poate vorbeste despre calitatea lui avem cateva mici chesti:

1) un premiu :)http://diyfilmfest.com/ (la pozitia 20 a site-ului)

2) vocea domnului Cristian Topescu, inregistrata special pentru acest film

3) 3 minute de aplauze la o proba tehnica in cadrul unui festival de film romanesc cu aproximativ 600 oameni in sala ;

si exemplele pot continua

sper sa va fie pe plac :)

Dupa ce termini filmul, uploadeaza-l si aici, pe site. Si, daca e bun, o sa avem grija sa il promovam.

Sper, totusi, ca se intelege ca, daca e o prostie, nu o sa fie pus pe prima pagina si nici nu va fi promovat sau pus pentru a fi dezbatut.

red&blue_boy14.03.2011 20:16

Sa-i trimiteti o copie si lu' Jiji !!! Ca el nu intra pe iutub,haifaiv,feisbuc... :D

nascutcampion14.03.2011 20:17

:))))) bine zis ;)

Sa-i trimiteti o copie si lu' Jiji !!! Ca el nu intra pe iutub,haifaiv,feisbuc... :D
Andreisteaua4ever14.03.2011 20:36

Sal. Nu am vrut sa ma bag in discutie pana acum, pentru ca am vrut sa vad daca infloresti lucrurile sau nu.

Am vazut filmul in proba tehnica de la festival

Ma inclin. Este genial ce ati facut baieti, si ma bucur ca apare si pe net pt toti fanii echipei pe care o iubim.

Cat despre cIOBAN....Lasa-neeee lasa-neeee!!!!!!!!!!!

nascutcampion14.03.2011 20:41

:D Tare. Sa inteleg ca ai fost la "Filmul de Piatra" :). Nu e cazul sa inflorim pentru ca ar insemna sa ne furam singuri caciula. Ma bucur daca ti-a placut si multumim pentru aplauzele din sala :)

Sal. Nu am vrut sa ma bag in discutie pana acum, pentru ca am vrut sa vad daca infloresti lucrurile sau nu.

Am vazut filmul in proba tehnica de la festival

Ma inclin. Este genial ce ati facut baieti, si ma bucur ca apare si pe net pt toti fanii echipei pe care o iubim.

Cat despre cIOBAN....Lasa-neeee lasa-neeee!!!!!!!!!!!

Adrian14.03.2011 21:42

Poate ca m-am repezit si nu am explicat destul de bine. Acesta e siteul suporterilor stelisti. Un film facut de stelisti e oricand binevenit aici. Cand am zis ca daca e o prostie, m-am referit evident la injuraturi si alte cele.

Pe prima pagina nu o sa punem un film cu injuraturi, cu politica, cu alte chestii de genul.

Filmul nu trebuie sa fie documentar ca sa fie pus pe prima pagina. Dupa cum am zis mai sus, orice productie a unor stelisti pentru stelisti si Steaua e binevenita.

Daca e un film castigator de premii, cu atat mai bine. O sa fie o onoare si o placere pentru noi sa il promovam.

"Semper Svperiores" inca mai traieste printre noi, pe acest site. Chiar daca sunt unii care ar vrea sa nu mai fie. Oricand vom promova lucrurile de calitate.

Am citit acel link si pot sa spun ca abia astept sa vad filmul :)

p.s.

Poate acest film ii va incuraja si pe alti stelisti sa faca arta cu subiectul Steaua si sa nu le fie teama sa o arate lumii.

nascutcampion14.03.2011 22:03

Nu, nu e cu injuraturi. Noi in film promovam decenta in limbaj, provocarile sportive fairplay si desfiintarea violentei dintre suporteri. Ti-am inteles punctul de vedere si ma bucur ca flacara stelista este inca vie, si ca suporterii se ajuta intre ei cu sufletul deschis.

Filmul o sa fie in puterea noastra. Daca ne place il putem face istorie promovandu-l in toate formele moderne de mediatizare, pana ce intreaga planeta o sa afle ce inseamna sa iti iubesti echipa

Si noi suntem nerabdatori sa vi-l aratam, si inca o data Forta Steaua pentru suporterii ca tine!!!

Respect

Poate ca m-am repezit si nu am explicat destul de bine. Acesta e siteul suporterilor stelisti. Un film facut de stelisti e oricand binevenit aici. Cand am zis ca daca e o prostie, m-am referit evident la injuraturi si alte cele.

Pe prima pagina nu o sa punem un film cu injuraturi, cu politica, cu alte chestii de genul.

Filmul nu trebuie sa fie documentar ca sa fie pus pe prima pagina. Dupa cum am zis mai sus, orice productie a unor stelisti pentru stelisti si Steaua e binevenita.

Daca e un film castigator de premii, cu atat mai bine. O sa fie o onoare si o placere pentru noi sa il promovam.

"Semper Svperiores" inca mai traieste printre noi, pe acest site. Chiar daca sunt unii care ar vrea sa nu mai fie. Oricand vom promova lucrurile de calitate.

Am citit acel link si pot sa spun ca abia astept sa vad filmul :)

p.s.

Poate acest film ii va incuraja si pe alti stelisti sa faca arta cu subiectul Steaua si sa nu le fie teama sa o arate lumii.

y-jam15.03.2011 08:09

Nici mie nu imi place chestia asta cu stema noua, deoarece ea nu reprezinta spiritul de lupta al Stelei, ci mai degraba incultura, prostul gust, si maneaua...

Oricum, sunt foarte nerabdator sa vad rezultatul final...

nascutcampion15.03.2011 08:45

Sunt sigur ca rezultatul final o sa va fie pe plac. Pana atunci astepti pareri si idei de promovare a teaserului (animatia de pe youtube pe care am postat-o). Daca stie cineva cum am putea s-o facem mai cunoscuta astfel incat fiecare stelist sa vada filmul in ziua lansarii?!

Nici mie nu imi place chestia asta cu stema noua, deoarece ea nu reprezinta spiritul de lupta al Stelei, ci mai degraba incultura, prostul gust, si maneaua...

Oricum, sunt foarte nerabdator sa vad rezultatul final...

nascutcampion15.03.2011 13:01

Avem o veste destul de importanta!!! Dupa discutiile pe pe forum, am primi telefon de la Steaua. Saptamana urmatoare ni s-a propus o intalnire ce are ca subiect promovarea animatiei noastre pregatitoare pe site-ul si facebookul lor oficial.

Ce parere aveti? Credeti ca e momentul sa facem oficiala lansarea filmului?

pytycrys15.03.2011 13:13

TE ROG eu din suflet, si cred ca din partea tuturor. Nu iti alatura filmul mizeriei de echipa de astazi. NU!

Opio15.03.2011 13:30

Nu il lansati pe 10 aprilie, sa il vedem la nea Jiji la palat, sa spargem impreuna niste seminte, tragem niste flegme pe tablourile cu el super erou, super apostol, super oier...

nascutcampion15.03.2011 13:30

Nu il alaturam echipei de azi. Tot ce vrem sa facem, este ca in ziua lansarii sa stie absolut orice stelist de pe plantea de existenta lui. Este foarte important acest lucru atat pentru noi, cat si pentru suporterii adevarati. Daca un filmulet face f multe vizualizari intr-un timp cat mai scurt, acesta apare pe prima pagina de youtube, indiferent de tara. Impreuna ne putem face vocea inca o data auzita :)

TE ROG eu din suflet, si cred ca din partea tuturor. Nu iti alatura filmul mizeriei de echipa de astazi. NU!
Stanici15.03.2011 13:54

Depinde ce public ai ca tinta. Daca vrei ca filmul sa se adreseze nespalatilor fani ai ciobanului, zabrautenilor care rup ghesepeul in doua, analfabetilor care pun "=" intre jijigodie si Steaua, clar ca e mai bine sa faci ceva cu oficialii de acum. Daca vrei sa impresionezi oameni care sunt, cu adevarat, cu sufletul alaturi de tot ce inseamna Steaua- o faci independent, fara legatura cu gasca de lingai care isi face veacul in birourile din Ghencea. Vei avea parte de tot sprijinul posibil pe acest site precum si de respectul cuvenit pentru munca si inspiratie. Sa fie bine!

y-jam15.03.2011 14:33

Mai, eu vreau sa stie foarte clar... in ciuda faptului ca palmaresul si culorile apartin lui SC FC Steaua SA, acestia din urma nu au absolut nici o treaba cu ceea ce insemna numele de Steaua Bucuresti, deoarece in club nu exista absolut nici o persoana care sa repreinte Steaua cu tot ce a insemnat ea, inca din vremea cand s-a numit ASA Bucuresti, si pana in 2003, de cand aceasta a fost preluata de catre George Oierul. George Oierul este doar un interlop cu bani (sau ma rog, cu o avere din specula imobiliara), care a obtinut tot ceea ce a obtinut (inclusiv SC FC Steaua SA) prin SANTAJ.

nascutcampion15.03.2011 14:35

Inteleg puntul tau de vedere. Spuneti-mi totusi, cum am putea face aceasta animatie pregatitoare, cat mai cunoscuta pana pe 7 mai 2011?

Depinde ce public ai ca tinta. Daca vrei ca filmul sa se adreseze nespalatilor fani ai ciobanului, zabrautenilor care rup ghesepeul in doua, analfabetilor care pun "=" intre jijigodie si Steaua, clar ca e mai bine sa faci ceva cu oficialii de acum. Daca vrei sa impresionezi oameni care sunt, cu adevarat, cu sufletul alaturi de tot ce inseamna Steaua- o faci independent, fara legatura cu gasca de lingai care isi face veacul in birourile din Ghencea. Vei avea parte de tot sprijinul posibil pe acest site precum si de respectul cuvenit pentru munca si inspiratie. Sa fie bine!
pytycrys15.03.2011 14:39

Facebook, messenger, probabil ca si baietii de pe fcsteaua.ro vor ajuta. :)

«1234»