muriti futu-va-n gat de zdrente!parvulescu este unul dintre tinerele talente,la ora actuala
muriti futu-va-n gat de zdrente!parvulescu este unul dintre tinerele talente,la ora actuala
parvulescu este unul dintre tinerele talente,la ora actuala
Asta putin conteaza.
parvulescu este unul dintre tinerele talente,la ora actuala
La spart sticlele.
Crede-ma , il cunosc putin mai bine decat tine.
logic,nu vor pati nimic,in Romania e voie domne...
Clar politia romana si jandarmeria isi arata talentele si isi exerseaza antrenamentele pe oameni la meciuri si asta e foarte dureros. Ar fi cazu ca noi suporterii sa ne trezim si ne unim sa le aratam ca suntem multi si ca daca vrem putem sa fim si noi animale si putem sa ii calcam pe ei in picioare.
O chestie foarte interesanta mi-a sarit aseara in ochi la meciul Steaua-Napoli si vreau sa v-o relatez.Sper sa va intereseze si sa invatati din ea (aviz baietilor care participala "evenimente")
Imediat dupa pauza au aparut in imediata apropiere a locului unde stateam (in inaltul peluzei sud) vreo 5-6 indivizi.Mi-au sarit prima oara in ochi in momentul cand i-am vazut ca vorbesc la ureche unul cu altul iar apoi s-au cuplat cate doi si s-au imprastiat prin peluza.Baietii faceau parte din "filajul' jandarmeriei si ii cautau pe cei care au fost la inceputul meciului "in mijlocul evenimentelor".Dupa cateva minute au reperat suspectii,acestia avand proasta inspiratie ca dupa incidente sa se retraga in susul peluzei in locuri retrase in speranta ca vor scapa,s-au postat in spatele lor si dupa ce au dat cateva mesaje sau bipuri subtile au aparut cate 3-4 jandarmi,usor, care ii rugau frumos sa-i urmeze. Ce am mai observat a fost faptul ca nu a luat pe numeni care era in multime pt a nu atrage atentia.Au saltat doar pe cei care erau pe ultimele randuri ale peluzei sau in locuri retrase neaglomerate.
In concluzie ar fi bine ca dupa incidente sa stati cat mai in multime iar la plecare sa plecati cat timp este aglomeratie pt a evita astfel sa fiti saltati la iesire.
niste zdrente toti , toti ..de la subofiteri la ofiteri si la mortii lor . Toti incearca sa distruga fenomenul , sa ne puna pumnul in gura prin orice mijloace .
Dar pe cei de la Tribune care aruncau cu obiecte si scaune in teren, de ce nu i-au luat jandarmii?
Ce treaba are ce s-a intamplat in tribune cu fenomenul ?
De cand maimutarelile la gard au treaba cu fenomenul ?
Da...99% dintre ei sunt zdrente, dar hai sa nu mancam rahat chiar si atunci cand actioneaza normal si nu fac abuzuri. Vroiati sa va felicite pentru ce s-a intamplat? Asta le e meseria.
Fiecare isi asuma riscurile pentru faptele sale dar sa nu ne victimizam aiurea cand nu este cazul.
Prea multa suferinta in ultimii ani si prea putine actiuni cu cap (cele in spiritul ultra' )
ce intelegi tu prin maimutareli la gard ?
in 99 % dintre cazuri sunt abuzuri , n-are rost sa ne ascundem dupa deget .
nu am si nu avem nevoie nici de felicitari , nici de "vederi"...nici de la ei si cu atat mai putin de la tine. Doar am prezentat o intamplare si am atentionat baietii cam cum stau lucrurile in susul peluzei.Nici eu nu sunt de acord cu toate actiunile lor dar suntem suporterii aceleiasi echipe si mi se pare normal sa-i atentionez in legatura cu actiunile celor de la jandarmerie.
elutuf rasa in gura de daramati! iar au aratat cat ii duce capu'
de ma rade, ca se considera superior in momentele alea .. dar can or sa vina pe Ghencea cand vor fi 18 mii de oameni la meciul cu CRApi cand o sa le rupem muja!
As vrea sa-l vad razand dupa ce trece printr-un cordon de suporteri dotati cu bastoane!!!
Nu rade, e un spasm cauzat de suferinta.
Se gadila singur.
Au amendat si au interzis si un ziarist!
După ce fanii Stelei au fost evacuati de pe stadionul din Giulesti, un redactor CANCAN s-a infiltrat printre suporteri si a urmarit pas cu pas sirul evenimentelor.
Incidentele produse in sectorul rezervat galeriei steliste au declansat haosul in stadion si ulterior in afara acestuia. Acreditat la meci, un reporter CANCAN s-a infiltrat printre fanii Stelei chiar in momentul in care cei 400 de ultrasi fuseseră evacuati. Evenimentele ulterioare reproduse de ziarist sunt incredibile: "Am observat oameni care abia mai respirau. Fuseseră striviti practic de alti fani atunci cand au fost impinsi de fortele de ordine spre iesirea din stadion. A urmat o ploaie de bastoane, pumni si picioare date de oamenii legii in stanga si in dreapta fară să tină cont de femei sau oameni care nu aveau nicio vina Pe jos erau adidasi pierduti, geci uitate sau urme de sange. Parea că totul s-a calmat, dar de fapt cosmarul abia incepea pentru suporterii printre care m-am infilitrat si eu. «Urcati-i cate 30 in dube, la sectie cu ei», a strigat un superior al Jandarmeriei. Eu am nimerit intr-o dubă unde se mai afla si o fata Aceasta a devenit nervoasă in momentul in care un om de ordine a urcat-o cu forta in masina. «Esti nesimtit? Nu vezi că sunt femeie?», a urlat tanara, moment in care s-a trezit cu o palmă peste față! «Taci din gura ce cautai in galerie?», a fost replica unui jandarm ce avea peste 1,90 de metri inaltime, sub privirile uluite ale celorlalti suporteri. După plimbarea cu duba, am ajuns la Sectia 4 de Politie. Aici, oamenii legii au fost mult mai amabili decat mă asteptam. «Haideti să terminam repede, ca să plecati acasă», a spus un superior al acestora. Au urmat declaratii, amprente si fotografii. Între timp, dintr-un birou al Sectiei de Politie s-a auzit, «Gooool Steauaaa!», moment in care fanii au izbucnit si au inceput să sară in sus de bucurie. «Gata, liniste, hai să continuam!», a fost replica unui om al legii. Suporterii au inceput să se sune intre ei si să afle pe unde sunt fiecare. Prin dube, prin parcari, pe la sectii sau direct pe strada fiecare ultras a fost legitimat.
Rapidistii i-au pandit la sectiile de Politie
În jurul orei două dimineata au venit si reprezentantii Jandarmeriei ca să-i amendeze pe fani, desi in intervalul de timp scurs era greu de stabilit cine a aruncat in teren cu obiecte si cine nu. Rand pe rand, suporterii au trecut pe la un jandarm care scria procesele verbale. «Veti fi amendati cu cate 500 de lei si interzisi pe stadion un an de zile. Dacă semnati procesele, veti primi amendă doar 250 de lei. Eu zic că mai bine le semnati că oricum nu aveti mari sanse la contestatie», a sunat mesajul unui om cu functie de la Jandarmerie. Din 30 de insi care erau in acea sectie, nimeni nu a recunoscut fapta, cei mai multi refuzand să semneze si procesul-verbal. Interesant este că in momentul in care fanii erau identificati pe baza datelor din buletin, jandarmii se scuzau față de oameni. «Ne pare rau, nu e vina noastra a fost ordin de sus, nu ne face placere să vă tinem pe aici», spuneau oamenii in uniforma În jurul orei trei dimineata cosmarul parea că se incheie pentru suporterii veniti să incurajeze Steaua la meciul din Giulesti, dar surpriză! Unul dintre fani a strigat in sectia de Politie. «Nu iesim acum! Ne asteaptă rapidistii pe la colturi, au aflat că suntem imprăștiati prin sectii». Au urmat alte zeci de minute de asteptare pană cand ultrasii «alb-visinii» au fost indepartati. Am ajuns acasă spre dimineață, cu o amendă de 250 de lei si cu interdictia de a intra pe stadion un an de zile".
unul dintre cei prezenti la meci. imi pare rau ca in mare parte din filmulet nu se vede nimic dar atunci este dupa ce am cazut pe spate cu picioarele prinse intre scaune si cu o gramada de oameni care se tot prabusea peste mine impinsi de jandarmi. daca dura mai mult probabil ma asfixiam nu stiu imi rupeam un picior ceva....nu am fost departe oricum m-am lovit puternic la glezna am ajuns la spital si am iesit de acolo cu piciorul in ghips pt 10 zile. care a fost scopul sa ne impinga pe toti intr-un colt sa ne calcam in picioare ??? daca cineva murea? postez filmuletul asta sa vada(mai mult sa auda) toti abuzurile jandarmeriei
unul dintre cei prezenti la meci. imi pare rau ca in mare parte din filmulet nu se vede nimic dar atunci este dupa ce am cazut pe spate cu picioarele prinse intre scaune si cu o gramada de oameni care se tot prabusea peste mine impinsi de jandarmi. daca dura mai mult probabil ma asfixiam nu stiu imi rupeam un picior ceva....nu am fost departe oricum m-am lovit puternic la glezna am ajuns la spital si am iesit de acolo cu piciorul in ghips pt 10 zile. care a fost scopul sa ne impinga pe toti intr-un colt sa ne calcam in picioare ??? daca cineva murea? postez filmuletul asta sa vada(mai mult sa auda) toti abuzurile jandarmeriei
si asa o sa fie pana cand vine apocalipsa.
ACAB ![]()
si asa o sa fie pana cand vine apocalipsa.ACAB
![]()
ce are bai nene asta?
eu unu-l habar na-m