FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Vaslui 1-1 (0-0)

«123»
Lari16.03.2011 00:59

Ce s-a intimplat intre cele două in meciurile din ultimele 5 sezoane?

Sezonul 2010-2011

22 august 2010: FC Vaslui - Steaua 0-3

Campano si Rivas banuiti

Cea mai clară victorie a Stelei din acest sezon, in deplasare, a fost obtinută chiar la adversara de simbata Cu Ilie Dumitrescu pe bancă si cu un Surdu in mare forma autor a două goluri, Steaua s-a impus in Moldova cu 3-0. Însă după acel meci, Porumboiu a avut suspiciuni in privinta a doi dintre titulari, pe care i-a banuit că ar fi evoluat extrem de dubios: Campano si Rivas. De altfel, amindoi au fost scosi din echipă la urmatorul meci.

Sezonul 2009-2010

10 mai 2010: Vaslui - Steaua 2-1

Lacatuș a vrut să ia la bataie cameramanii

Era meciul care decidea ocupanta locului 3 la finalul campionatului. Lacatuș era pe banca Vasluiului si Stoichiță pe cea a Stelei. A condus Steaua cu 1-0, dar gazdele au intors intr-un meci extrem de tensionat, la finalul caruia pe Lacatuș l-au lasat nervii si a fost aproape să-i ia la bataie pe cameramanii televiziunilor, pe care i-a bruscat si i-a dat afară de pe teren. Și Basarab Panduru, manager general la acea vreme la Steaua, a intrat intr-un conflict cu un oficial al gazdelor, conflict care a fost la un pas să degenereze intr-o bataie.

29 noiembrie 2009: Steaua - Vaslui 2-1

Arbitru strain pro-Vaslui

A fost adus special o brigadă din strainatate cu francezul Philippe Kalt, insă acesta a facut meciul praf, avind o decizie majoră pro-Vaslui: nu a dictat un penalty pentru Steaua la un fault suferit de Szekely in duelul cu Hugo Luz. Finalul meciului a fost exploziv, cu un gol marcat chiar de Szekely in minutele de prelungiri.

Sezonul 2008-2009

27 februarie 2009: Steaua - Vaslui 1-1

Hategan a facut meciul praf, capitolul 2

Era chiar prima etapă din partea a doua a campionatului. A fost un meci bun, de un nivel ridicat, cu multe faze de poarta dar influentat in mod direct de "centralul" Ovidiu Hategan. Acesta nu l-a eliminat pe Ogararu pentru un fault violent, apoi a inventat un "galben" pentru Toja, care avea să fie eliminat in repriza a doua si nu i-a aratat "rosu" lui Pavlovici, care l-a lovit cu cotul in gură pe Bogdan Stancu.

Lacatus antrenorul Stelei la acea vreme, a facut o criză de nervi, l-a injurat pe Hategan, strigindu-i pe tunelul ce ducea spre vestiare: "Vă e frică de Porumboiu de faceti pe voi, de-asta nu sinteti in stare să arbitrati corect, f... in gură de arbitri". Argaseală a intrat in cabina arbitrilor peste Hategan, "central" care a fost suspendat la acea vreme.

5 iulie 2008: FC Vaslui - Steaua 1-0

Hategan a facut meciul praf, capitolul 1

Steaua a pierdut printr-un gol hilar incasat de Zapata, insă arbitrajul lui Hategan a dezavantajat-o pe Steaua. "Centralul" aradean nu l-a eliminat pe N'Doye, dar l-a trimis mai devreme la cabine pe capitanul Stelei, Sorin Ghionea. Gazeta l-a notat cu 4 pe Hategan.

Sezonul 2007-2008

martie 2008: FC Vaslui - Steaua 0-1

Dorinel, acuzat că a blatuit pentru Steaua

Steaua incepuse cursa formidabilă de urmarire a liderului CFR si avea neaparat nevoie de succes in Moldova pentru a ajunge pe primul loc. A fost 1-0 pentru roș-albastri, gol Pepe Moreno, la capatul a 90 de minute in care gazdele n-au contat. La final, Porumboiu a luat foc si si-a acuzat propriul antrenor că a vindut meciul prietenului Ciobanul. Porumboiu si-a concediat tehnicianul, Dorinel l-a actionat in instață cerindu-i daune de sute de milioane de lei vechi.

Sezonul 2006-2007

martie 2007: FC Vaslui - Steaua 1-0

Arbitraj pro-Vaslui

Pe banca Vasluiului era tot Hizo, ca si acum, iar la Steaua "principal" era Olaroiu. Meciul a fost influentat din start de arbitraj, Steaua fiind nevoită să joace in inferioritate incă din minutul 9. Francezul Thereau a fost eliminat la semnalizarea arbitrului de rezervă Silviu Bogdan, care a invocat faptul că Cyril si-ar fi lovit un adversar, insă pe nici o reluare nu s-a observat acest lucru. La finalul meciului, Ciobanul a acuzat in mod violent arbitrajul: "Kosovo nu mai e la Piatra Neamt s-a mutat la Vaslui, ce se intimplă aici e inimaginabil".

august 2006: Steaua - Vaslui 3-1

Moldovenii rugati s-o lase mai moale

Steaua a cîștigat fară emotii, insă inaintea partidei, la sedinta tehnică a avut loc o discutie halucinantă intre observatorul de arbitri, fostul mare "central" Ioan Igna, si antrenorul Vasluiului de la acea vreme, Gigi Multescu. Igna le-a cerut celor de la Vaslui: "Să jucati mai cu atentie, să nu intrati tare la minge că Steaua are un meci important in weekend in Europa si e important pentru tot fotbalul romanesc. Încercati să-i protejati".

Sezonul 2005-2006

7 iunie 2006: FC Vaslui - Steaua 0-4

Porumboiu si-a acuzat jucatorii de non-combat

Meciul s-a jucat in ultima etapă a campionatului si Steaua avea nevoie de victorie pentru a fi sigură de cîștigarea titlului. S-a impus cu mare lejeritate, insă după terminarea jocului, Porumboiu a lansat acuzatii fară precedent: "Unii dintre jucatorii mei nu că au fost pe burta ba chiar au rimat cu nasul in pamint. Mi-e rusine că am ramas in prima Liga mă voi retrage din fotbal pentru că a fost vorba despre non-combat".

Imediat după acel meci, Vali Badea s-a transferat de la Vaslui la Steaua, suma fiind una extrem de mare, aproape un milion de dolari. Principalul jucator acuzat de Porumboiu că nu si-a aparat sansele in mod corect a fost Ionuț Badea, care a si plecat in acea vară de la Vaslui.

gsp

ssinpadureacualune16.03.2011 18:01

Asa cum spuneam in trecutul apropiat, Geraldo nu mai are valoare de Steaua. Este de fapt, cel mai praf jucator care a jucat meci de meci. N-are cum sa se compare cu valoarea de galamez si cu iliev cel cu salariul mic. Bineinteles ca Gardos urca la mijloc, deh..doar acolo valoreaza dublu...

In continuare Nicolita prezent meci de meci, chiar si ca fundas dreapta, Tanase tot pe stanga lipit de tusa, Surdu peste tot bezmetic, ionescu, szekeli, radut, martinovic, bicfalvi, matei, tot rezerve...tot cu toata echipa ne aparam, tot cu 2 insi atacam, etc...Ce rost are sa schimbam...doar suntem pe 4.

P.S. Pariu ca nu luam 2 pct din urmatoarele 3 meciuri!

Dextter18.03.2011 14:11

la ce meci te-ai uitat ma ?:)) ca echipa din meciu cu branesti a fost altfel ma rog :))

Tupac Amaru18.03.2011 16:50

Realitatea e ca echipa lui ne-a Gigi este foarte, foarte slaba.

Sa fii atat de slab intr-un campionat la randul lui extrem de slab, asta da contraperformanta.

In aceste conditii, sa mai vorbim si despre arbitraje ostile...eu cred ca una peste alta echipa lui ne-a Gigi a fost mult mai favorizata de arbitri decat alte echipe, dar e greu sa recunoastem, stiu, asta a fost candva echipa noastra...

Daniel-Ionut19.03.2011 06:25

Steaua nu se poate baza in aceasta seara pe sarbul Novak Martinovici, fiind accidentat, in timp ce Emeghara, Dica, Maicon si Burdujan, nu au fost opriti in lot.

bogdinho'19.03.2011 09:51

Stiti cate bilete s-au vandut sau cati oameni vor fi pe stadion ? :)

Bombonel9419.03.2011 10:14

stai linistit ca, am fost la toate meciurile din sezonu asta..nu cred ca ai stat tu in ninsoarea si frigul de la meciul cu Brasov... pana la sfarsitul meciului

:))

Aha ... d-aia vine "stelistu' adverat" la stadion ... e cald, adversarul e mai puternic ... ca doar nu s-o deplasa stelistu' pe frig sa vada nu stiu ce echipa de mana a 7-a ... Boierule, baga si niste beri la "stelistii adevarati", ca daca nu se simt bine nu mai vin pe stadion !

red&blue_boy19.03.2011 11:26

Cand-l vom vedea si noi pe Maicon asta...

Bushu`19.03.2011 11:45
Cand-l vom vedea si noi pe Maicon asta...

Nu stiu daca il vom vedea vreodata.

Daniel-Ionut19.03.2011 13:47

Cristi Tanase s-a accidentat la spate, si rateaza meciul cu FC Vaslui!

Maye19.03.2011 14:32

A dat din buric prea tare, azi noapte.

navodarean19.03.2011 16:54

Cristi Tanase poate intra lejer in topul fotbalistilor cu cele mai stupide accidentari. Mijlocasul Stelei s-a lovit in zona lombară si va rata partida cu FC Vaslui, dar si partidele nationalei cu Bosnia si Luxemburg si derby-ul cu Poli Timisoara.

Cum s-a accidentat? "Dodel" a alunecat aseară pe gresie, in timp ce facea dus După un control amanuntit, medicii au stabilit că Tanase a suferit o fractură la nivelul apofizei transverse drepte a vertebrei L3.

in a cui baie ? a lu' bomba? a lu' stramba? sa mentioneze cineva sa nu ne lase cu ochii in soare.

dejoc19.03.2011 19:12

Repriza slaba, dar totusi putin mai buna ca aia cu Brasov.

BNQ19.03.2011 20:07

Oare pt a cita oară primim gol din lovitură liberă si Tatarusanu stă si priveste... offf...

Sud194719.03.2011 20:12

S-a ars nocturna =)))))...

red&blue_boy19.03.2011 20:16
Oare pt a cita oară primim gol din lovitură liberă si Tatarusanu stă si priveste... offf...

L-au mai pus si capitan...

Sud194719.03.2011 20:29

1-1 , rezultat final. Sorin Cartu cel mai ''antrenor mare'', la fel si Tatarusanu , cel mai ''saritor mare'', omu' asta trebuia sa participe la 100m garduri la cum se arunca dupa mingea aia!

DanStan19.03.2011 20:32

FC Vaslui e - dupa parerea mea - net superioara Craiovei, Brasovului sau Branestiului. Steaua a reusit cel mai bun joc din acest retur, chiar daca rezultatul nu e prea multumitor.

blindica19.03.2011 20:57

Trebuie sa deschidem si mai bine ochii si sa nu comentam asupra faptului ca Vasluiul a egalat Steaua.

Orice antrenor care se respecta nu l-ar folosi pe Nicolita.Daca-l foloseste,ii da cat mai putine sarcini (vezi Ilie Dumitrescu,cand nu mai lua parte la nici o faza fixa,probabil un lucru bun facut de Ilie Dumitrescu :thumbsup: ).

Faptul ca Nicolita a marcat,si golul sau ar fi putut trasa o victorie,nu ar fi insemnat decat ''carburant'' pentru loja si fanii inca adormiti de nostalgie si de unica bucurie ramasa,fotbalul...prin Steaua.

In momentele de euforie se uita aceste probleme,pentru ca esecul sau semi-esecul sa fie cu atat mai grele dupa aceea.

Eu ma bucur ca joaca Radut,dar nu o sa ma mint ca este un transfer reusit si,e normal,Piturca n-o putea ghici toti marii jucatori,asa cum a jucat cartea cu Gardos.

Inainte ca Adailton sa execute acea lovitura,eram 80% convins ca va fi gol,ceea ce a si fost. Nu inteleg cum de nimeni nu discuta cu Tatarusanu.

red&blue_boy19.03.2011 21:02

M-am linistit,cica Jiji a decretat ca mai ramane inca un an Cartu.

Bine,la Jiji anul n-are 12 luni,vreo 2,3,cine stie...

BNQ19.03.2011 21:10
Inainte ca Adailton sa execute acea lovitura,eram 80% convins ca va fi gol,ceea ce a si fost. Nu inteleg cum de nimeni nu discuta cu Tatarusanu.

La fel :)

red&blue_boy19.03.2011 21:15

Poate-i spune Mustata cum sa apere la lovituri,ca tot si l-a dorit capitan...

dejoc19.03.2011 21:16

Are o forma slaba Tatarusanu, dar ne-a salvat in cupa cu rapidu si in cateva meciuri din Europa.

Stryker19.03.2011 22:17

Ciobanul : "Ati vazut ce inseamna sa ai fotbalisti ca Adailton? Ai mai vazut vreun gol din lovitura libera de trei ani la Steaua?"

Trecand peste plasamentul inexistent la loviturile libere a lui Tatarusanu cu care ne-am obisnuit deja, trebuie mentionat faptul ca Adailton, pe care-l apreciaza si creditorul, are un salariu de cel putin 300.000 de euro la Vaslui (vorba romaneasca : dai un ban dar stii ca face), jucatorii Vasluiului castiga in total de doua ori mai mult decat cei de la Steaua, de aici se vede cine vrea sa faca performanta si cine vrea sa faca bisnita ...

Una peste alta Steaua nu a jucat rau in fata unui adversar destul de puternic la nivelul campionatului autohton, ambele goluri ale partidei au fost marcate dupa greseli personale, Banel a fost azi Bulanel si a profitat de "cadoul" oferit de Rivas, dincolo, Adailton a profitat de lovitura libera oferita de Geraldo care s-a hazardat si l-a faultat inutil pe Sanmartean dar si de plasamentul prost al lui Tatarusanu.

Steaua_joaka_tiki_taka20.03.2011 01:24

Eu zic ca echipa a jucat bine azi si meritam sa castigam.Daca juca Cr Tanase bateam sigur.oricum avem sanse mari la titlu,dar nu mai trebuie sa pierdem aiurea puncte.

FORZA Steaua :steag_cruce_invers: EVENT 2011 !!!

«123»