FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Vaslui 1-1 (0-0)

«123»
Daniel-Ionut11.03.2011 17:33

steauafc_mic.gifVS vaslui_mic.gif

FC Steaua Bucuresti - FC Vaslui

Liga 1, etapa 22, sambata 19 martie 2011, ora 20:30, stadionul "Ghencea"

Derby-ul etapei cu numarul 22 din Liga 1, pune fata in fata Steaua Bucuresti si Sporting Club Vaslui.

Acest meci va fi si debutul lui Sorin Cartu in fata propriilor suporteri, dupa ani la rand in care a fost adversar in Ghencea.

Daca aruncam o privire asupra echipelor probabile aparute prin presa, cel mai probabil va fi un joc inchis din partea ambelor parti, iar echipa care va gresi mai putin, va iesi invingatoare.

Trupa lui Viorel Hizo are nevoie de cele 3 puncte, din moment ce Timisoara a castigat in deplasare la Branesti, si s-a distantat in fruntea clasamentului, iar Otelul are meci acasa cu U Cluj. In timp ce Steaua, cu 35 de puncte dupa 21 de etape, inca ar mai spera la titlu cu 2 victorii in urmatoarele meciuri, chiar cu echipele care se afla deasupra noastra in clasament, adica Vaslui si Timisoara.

Meciul va fi transmis in direct de catre DigiSport.

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu - Nicolita, Galamaz, Iliev, Brandan - Surdu, Gardos, Bicfalvi, Tanase - Radut - Bilasco

Vaslui: Kuciak, Rivas, Canu, Milanov, Papp, Costin, Ghnecev, Milisavljecici, Sanmartean, Wesley, Adailton

Arbitrii:

Istvan Kovacs, Zoltan Szekely, Iulius-Radu Timar

Cel mai bun marcator din lot:

Steaua: Marius Bilasco - 5 goluri

Vaslui: Wesley - 8 goluri

Ultimul rezultat din Liga 1:

Branesti - Steaua 0-1

Brasov - Vaslui 1-1

Clasament:

5. Steaua - 21m, 10v, 5e, 6i, 27-19g, 35p

3. Vaslui - 21m, 11v, 6e, 4i, 30-19g, 39p

Bilete:

Peluze: 10 lei

Tribuna II: 20 lei

Tribuna I: 25 lei

Tribuna 0: 50 lei

Fotolii: 85 lei

Parcare: 75 lei

Programul caselor de bilete:

Joi 17 martie: 12:00-18:00

Vineri 18 martie: 12:00-18:00

Sambata 19 martie: 10:00-20:00

Cote:

1(2.15) X(3.10) 2(3.10)

Clasament complet Liga 1:

snap0241.jpg

HAI Steaua! :oleole:

AleXyS.fCSB12.03.2011 10:52

Hmm... s-ar putea sa batem, dar nu la o diferenta mai mare de 1 gol. In cel mai rau caz egal cred.

-oricum una peste alta un meci destul de dificil avand in vedere actuala situatie a echipei...

Virgil12.03.2011 20:16

E greu sa bati Vasluiul aflat in mare forma, care vine sa se revanseze dupa acel 0-3 din tur. Un rezultat de egalitate pare ideal pentru Steaua.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE12.03.2011 21:28

Dupa cum am jucat vineri nu avem nici o sansa sa castigam, daca daca nu joaca Vaslui bine.

Le reseau pansant12.03.2011 22:00

Am si eu de facut cateva remarci unele mai pe langa subiect:

-daca Steaua castiga duminica s-ar putea ca S. Cartu sa aiba parte de un mandat acceptabil la echipa fiind posibil ca jucatorilor sa le revina increderea si curajul iar lui Cartu sa i se duca un pic faima de "schimbator", acest lucru putand avea o bataie mai lunga daca victoria este legata de alte 4,5 consecutive, in sensul ca poate il va mai pondera le becalii sa intervina aiurea in viata echipei (impunerii la echipa, declaratii prostesti la adresa jucatorilor/antrenorilor), continuand delirul doar cu defilari in CL.

-daca va obtine doar rezultate pozitive, obligatoriu in derbiuri, Cartu va avea un ascendent moral fata de Gigi, va deveni intr-un fel mana de ordine in Ghencea de care Steaua avea nevoie in acest moment, adica acea impresie de autoritate si control care emana spre exemplu de la Victor Piturca.

-daca se vor lega meciuri bune se va stii cu siguranta ce jucatorii merita sa fie retinuti in lot pentru viitoarea editie de campionat si ce jucatori vor fi inlaturati din lot sau trimisi/imprumutati in buna noastra traditie.

-de asemenea, se va stabili oarecum si un nou lider in teren ca si definirea unei formule de echipe mai coerente si omogene fata de cum era in perioada Lacatus, iar Cartu din experienta lui banuiesc ca stie ca orice echipa puternica se bazeaza pe un nucleu de 5-8 jucatorii prezenti meci de meci.

-prin reactivarea unor jucatori "adormiti" de Lacatus si Dumitrescu se poate construi un nou schelet al echipei si posibil reconstructia echipei atat de dorita, consider ca S. Cartu este singurul antrenor de la Oleg (exceptie Piti si putinel Bergodi) care are atat cunostintele cat si obligatia de a schimba complet ceva la echipa

Acum cateva lucruri non fotbal, va rog din suflet,

-se poate ca pe viitor sa nu mai puneti cotele de la pariuri? este groaznic sa vezi cum Steaua a devenit un Caritas saptamanal, sunt mii de saituri unde doar cote si pariuri vezi,

-am o remarca de facut, in limba romana prepozitia de se foloseste cu scopul de a desemna agentul care executa o anumita actiune, dar ca in multe cazuri pentru a da precizie si claritate exprimarii de foloseste locutiunea preopozitionala de catre tocmai pentru a se evita ambiuguitatea frazei.

Acum de catre se foloseste excusiv cu subiect animat (adica om/persoana/fiinta), de avand o intrebuintare atat personala cat si impersonala (animale/fapte/evenimente) etc. Pe scurt, folosim de catre in context animat pentru a evita ambiguitatile sau in lucrari cu caracter profund stiintific iar de in toate celelalte cazuri

ca exemple avem: copacul a fost doborat de furtuna (si nu de catre furtuna)

solicitarea a fost respinsa de parlament

confirmarea a fost facuta de calculator

alocutiunea sustinuta de catre director

discursul redactat de catre oratori a starnit ... etc

o saptamana minunata tuturor

Mihai

blindica13.03.2011 08:31

Reseau : inainte sa te legi de greseli gramaticale ale unora,uita-te in ograda ta .Oricum,educatia pe forum este foarte greu de realizat si ma mir ca nu ti-ai dat seama pana acum.

Vei vedea ca S. Cartu nu trebuie ''sa aibe'' ci '' sa aiba '' :confused: .

On: cu entuziasm nostalgic as putea spune ca echipa lui Cartu ar putea invinge Vasluiul. Este greu daca tinem cont ca vasluienii sunt in mare forma si vor dori revansa pentru umilinta din tur. Sper ca Sorin Cartu sa-l promoveze mai mult pe Martinovic in dauna lui Bonfim. De fapt,cred ca va incepe cu aceeasi formula din meciul cu Branesti.

Le reseau pansant13.03.2011 09:48
Reseau : inainte sa te legi de greseli gramaticale ale unora,uita-te in ograda ta .Oricum,educatia pe forum este foarte greu de realizat si ma mir ca nu ti-ai dat seama pana acum.

Vei vedea ca S. Cartu nu trebuie ''sa aibe'' ci '' sa aiba ''

Multumesc ca mi-ai atras atentia a fost mai mult din cauza vitezei nu neaparat din nestiinta daca reciteam postarea imi dadeam seama de greseala, voi corecta imediat. Eu nu i-am spus nimic lui Daniel am facut doar o mica paranteza despre o constructie gresita pe care tindem sa o folosim cat mai des.

PS: uite ca se vezi ca stiu cum se formeaza conjunctivul in limba romana iti spun pe scurt regula sa de formare- conjunctivul se formeaza de la indicativul prezent al verbului de conjugat la care pentru persoanele I-a si a II-a singular si plural adaugam marca conjunctivului conjunctia sa. Pentru a obtine persoana a III, lucrurile difera in functie de grupa verbului dar ca regula generala avem:

-verbele la indicativ prezent terminate in ă au conjunctivul in e

-verbele la indicativ prezent terminate in e au conjunctivul in ă

danimarcu13.03.2011 10:26

Vei vedea ca S. Cartu nu trebuie ''sa aibe'' ci '' sa aiba '' :confused: .

Ca tot veni vorba,

Azzazzelo propun sa fii banat, excomunicat dupa fcsteaua, ars pe rug, postarile tale sa fie puse la indexul fcs.

folosesti in mod frecvent "dupa" in loc de "de pe",ceea ce nu este corect. :rolleyes:

On-topic:Asta e meciul in care putem sa ne dam seama daca Cartu a schimbat ceva la Steaua,mai ales in atitudinea jucatorilor,sau meciul castigat la Buzau a fost doar rezultatul hazardului.

red&blue_boy13.03.2011 13:35

Parca vad ca dupa meciul asta iar spune ne-a Jiji ca nu mai are sanse la titlu...

AleXyS.fCSB13.03.2011 17:02

Ahahaha... bine zis:))

oricum nu avem sane! Se stie acest lucru:D

dejoc13.03.2011 18:53

Ne asteapta 2 meciuri de foc, unul cu Vaslui acasa, unde probabil se va scoate doar un egal chinuit, iar dupa un meci la Timisoara, intr-o forma incredibila pentru campionatul nostru. Din aceste 2 meciuri daca scoatem un punct e destul de multumitor la ce arata Steaua in momentul de fata.

Bombonel9413.03.2011 20:34

daca bate sambata acasa pe Vaslui..si dupa pe Timisoara ar fi cea mai mare performanta din ultima vreme:))

Ne asteapta 2 meciuri de foc, unul cu Vaslui acasa, unde probabil se va scoate doar un egal chinuit, iar dupa un meci la Timisoara, intr-o forma incredibila pentru campionatul nostru. Din aceste 2 meciuri daca scoatem un punct e destul de multumitor la ce arata Steaua in momentul de fata.
dejoc14.03.2011 08:48

Cam cati vor fi la meci ? :huh:

bogdinho'14.03.2011 09:05

O sa jubileze Ciobi daca vom castiga prin minune cu Vaslui :))

AleXyS.fCSB14.03.2011 14:53

@Dejoc: Cred ca vor fi aproape acelasi numar de oameni ca si la cel cu FC Brasov.

ON: eu personal voi venii asa din curiozitate la aceasta partida.... :D ca interesul nu este prea mare,oricum.

mountytoma14.03.2011 18:56

Steaua a batut Branestiul cu un gol din offside si iar au inceput unii sa viseze titlul?

cred ca vasluiul ii va readuce cu picioarele pe pamant. Steaua lui behaila, Meme si cartu nu poate spera la mai mult de un punct din acest meci. nu de alta, dar pe langa jocul execrabil, porumboiu se are bine cu arbitrii, iar aceiasi arbitrii il urasc pe cartu cum il uram noi pe maimutoi!

VladCrizy14.03.2011 20:34

la meci ? cel mult 5000 .... toti la meci :D:steag_cruce_invers:

PrymarU15.03.2011 07:22

meci de x pauza 2 final :)):)) "echipa noastra" vpm :P

udaradu15.03.2011 07:46

Vreau din tot sufletul sa batem.Nu stiu citi dintre voi ati vazut meciul Vasluiului la Tg-Mures dar ceace a facut amaritul ala de arbitru si magarul de Hizo a fost cea mai clara monstra de cum se fura in fotbalul romanesc.sunt sigur ca aproape toti arbitri din prima Liga tremura cind arbitreaza Vasluiul de frica lui Porumboiu.

Bombonel9415.03.2011 09:38

te inseli....o sa fie plin stadionul ...doar sudul o sa fie gol cred...se joaca sambata din cate am inteles ...si o sa vina lumea la stadion...au venit la Brasov aproape 10000...dar mai ales acum ca, e si cald afara ..joaca si cu o echipa mai puternica..

la meci ? cel mult 5000 .... toti la meci :D:steag_cruce_invers:
bogdinho'15.03.2011 15:03

Sa fim sinceri , Timisoara si Vaslui sunt cele mai valoroase,ofensive si constante echipe din Liga 1. O sa fie foarte greu cu moldovenii.

dejoc15.03.2011 16:03
Sa fim sinceri , Timisoara si Vaslui sunt cele mai valoroase,ofensive si constante echipe din Liga 1. O sa fie foarte greu cu moldovenii.

Orice meci e greu pentru Steaua.

VladCrizy15.03.2011 20:00

la meciu cu Brasov au fost cam 6000 si a fost duminica adik tot in weekend nu cred k o sa se schimbe ceva , totusi ar fi bine sa fim cat mai multi , echipa , antrenoru au nevoie la fel si becali mai face si el un ban cinstit :thumbdown:

te inseli....o sa fie plin stadionul ...doar sudul o sa fie gol cred...se joaca sambata din cate am inteles ...si o sa vina lumea la stadion...au venit la Brasov aproape 10000...dar mai ales acum ca, e si cald afara ..joaca si cu o echipa mai puternica..
nyykk15.03.2011 22:18

Flocks in the north,the leader awaits !Not dissapointed !

DanStan15.03.2011 23:45
te inseli....o sa fie plin stadionul ...e si cald afara ..joaca si cu o echipa mai puternica..

:))

Aha ... d-aia vine "stelistu' adverat" la stadion ... e cald, adversarul e mai puternic ... ca doar nu s-o deplasa stelistu' pe frig sa vada nu stiu ce echipa de mana a 7-a ... Boierule, baga si niste beri la "stelistii adevarati", ca daca nu se simt bine nu mai vin pe stadion !

«123»