Am fost la fotbal si n-am vazut meciul,cine-i ala care trage ca zici ca se indoaie nu c-ar juca fotbal...?!?! Jucatorul in echipament deschis
este cu un pas in fata Branestenilor.
Am fost la fotbal si n-am vazut meciul,cine-i ala care trage ca zici ca se indoaie nu c-ar juca fotbal...?!?! Jucatorul in echipament deschis
este cu un pas in fata Branestenilor.
Maye -inventii ale presei! ![]()
Maye, esti o chiftea.
@ Blindica
Onofras.
@ Dani
Sa moara ma-sa, de n-ai dreptate.
@ Mo
Si tu esti una.
@ Blindica
Onofras.
Avem jucatori,patron,antrenor,manager general si voua va arde de ironii ieftine. Zici ca e posedat. Posedat de ciobanoid.
Totusi,am mare incredere in Martinovic si Gardos,doi oameni cu bun-simt si multa daruire ca jucatori.
Daca Dumneze vrea ca domnul Becali sa fie pe primul loc atunci asa va fi! Daca nu va fi pe primul loc inseamna ca Dumnezeu nu a vrut ca Domnul Becali sa fie pe primul loc.
Alte treburi nu are Dumnezeu decat sa stea dupa Domnul Becali. Dumnezeu a vrut ca Domnul Becali s-o ia pe vara-sa de nevasta si sa se impreuneze cu ea. Dumnezeu a vrut ca mama lui Domnul Becali sa faca varza cu miel! Dumnzeu il vrea pe Nicolita ginerele lui domnul Becali!
Bah chiftelelor!Sa fie clar,Gigi a dat porunca in postul Pastelui sa fie 14 victorii,asa o sa fie! Au mai ramas 13...
Spre 24!
P.S.Nu ma pot pronunta despre meci,mi se pare mai importanta emisiunea Romanii au talent.Cu toate astea,am dat sa vad sfarsitul,ma gandeam ca poate mai vedem un nou episod din "Ingenuncherea curvei",dar ramane pe altadata...
Am fost la fotbal si n-am vazut meciul,cine-i ala care trage ca zici ca se indoaie nu c-ar juca fotbal...?!?! Jucatorul in echipament deschiseste cu un pas in fata Branestenilor.
daca te referi la ala care centreaza, loveste mingea cu exteriorul dintr-o pozitie grea fata de balon si poate de aceea ti se pare ca se indoaie, dar asta nu inseamna ca nu e fotbalist , ci din contra.
Cautam tot timpul sa ne legam de chestii negative,ca a fost offside la gol,etc,.Mai conteaza,cuma a zis ne-a Jiji,ma a fost gol?Pai s-atunci? ![]()
Totusi,am mare incredere in Martinovic si Gardos,doi oameni cu bun-simt si multa daruire ca jucatori.
Cine stie daca mai vor juca alt meci amandoi...Deh,revine Galamaz,mai trebuie sa joace si Iliev... ![]()
Tiki-taka , victorie cu gol din offside, asta-i Steaua ce-am visat!
Nu mai fiti rai n-a fost mai mult de jumatate de metru in ofsside, s-a vazut acolo o fanta de lumina, ce sa mai, gol valabil. ![]()
DE UNDE FAC SI EU ROST DE MECIUL INTREG ?
Haideti sa vedem si unele lucruri pozitive.Am castigat 2 jucatori aseara:
Radut : nu inteleg de ce nu a mai jucat dupa plecarea lui Piturca,se vede ca are clasa de fotbalist si este exact ceea ce ne trebuie la mijlocul terenului.
Bicfalvi: chiar daca este mijlocas defensiv,aseara a dat niste pase foarte interesante si este foarte puternic atat pe picioare cat si in duelurile aeriene.
Este bine ca Sorinaccio joaca cu tineri,macar asta sa vedem pana la vara.
Cautam tot timpul sa ne legam de chestii negative,ca a fost offside la gol,etc,.Mai conteaza,cuma a zis ne-a Jiji,ma a fost gol?Pai s-atunci?
Cine stie daca mai vor juca alt meci amandoi...Deh,revine Galamaz,mai trebuie sa joace si Iliev...
Tu esti de-al ciobanului, sa castigi prin orice mijloace, offside, la butoane etc.
Asa iti place, sa castigi din greseli de arbitraj in fata unor desculti?
Nu conteaza, luam titlu si Sampion Lig, este?
Haideti sa vedem si unele lucruri pozitive.Am castigat 2 jucatori aseara:
Radut : nu inteleg de ce nu a mai jucat dupa plecarea lui Piturca,se vede ca are clasa de fotbalist si este exact ceea ce ne trebuie la mijlocul terenului.
Bicfalvi: chiar daca este mijlocas defensiv,aseara a dat niste pase foarte interesante si este foarte puternic atat pe picioare cat si in duelurile aeriene.
Este bine ca Sorinaccio joaca cu tineri,macar asta sa vedem pana la vara.
Nu stiu ce jucatori ti se pare tie ca am castigat. Bicfalvi daca nu a demonstrat nimic pana acuma de cand e la Steaua, ma indoiesc ca mai iese fotbalist din el. E foarte tare pe picioare, tin minte si meciul cu Dinamo parca, din tur. Tare de tot cade pe jos si pierde mingi aiurea in fata careului ![]()
Radut e umflat de presa, nu joaca nimic, tine de minge si cand nu mai stie da "acasa" sau o pierde. O pasa filtranta nu am vazut de la el. Deh, nici mijlocasii de creatie nu mai sunt ce-au fost.
Radut, jucator? De ce? De table? Bicfalvi? Fobalist? Poate pictor. Fac exceptie de Gardos, care desi a venit doar de juma' de an a demonstrat ca e mai jucator decat astia 2 la un loc. Pai ce a facut Bicfalvi la Steaua? Ca poate de Radut se gasesc unii sa spuna ca nu l-au jucat "tehnicienii" (da' fie vorba intre noi..e simpatizat ca e "stelist de mic" si si-a postat o fotografie pe fb, pe gard si cu "un description" interesant). Daca astia-s tinerii pe care unii stelisti mai ignoranti si "tata lor" se bazeaza ca vor aduce campionate, cupe si coco in bugetul clubului atunci e bine. Eu zic sa se mizeze pe ei, ca pe si pe alt manz, Andrei Ionescu, ce nu-i asa, a demonstrat cu varf si indesat ca-si merita banii! Deci, sa li se dea credit ca poate obtinem un loc 10 si o dezertare in grup a avortonilor albanezi. Ma bucura prostia unora in a ignora faptele si a le gasi scuze din ce in ce mai cretine (vezi domne e nefolosit, e terenu' prost, e neexperimentat etc.) cand toti il slavim pe Messi care la 20 de ani avea lumea la picioare. Pai daca acum esti titular in interviuri si la promisiuni poti sa te duci in mortii tai ca n-are nimeni nevoie de purtatori de cuvant si teorii ale chibritului. Neputinciosi cu bandane a la Maldini (Bicfalvi, Ionescu), menite sa-i faca "mai" fotbalisti sau alpinisti pe gardurile peluzei se mai gasesc. Si la preturi si mai mici.
In concluzie, nea' Gigi poa' sa-si ia junii si sa si-i bage-n c-u-r, incepand cu Tanase si terminand cu Ionescu, ca echipa visata acum cativa ani, aia de tineri, vitezisti, campioni, din diverse motive s-a blocat in marsarier.
Cazuri precum Radoi, Stancu sau (sper) Gardos au fost de fapt erorile acestui management al distrugerii de fotbalisti.
Si-am incalecat pe-o sa..si-a cazut calu' sub ea.
DE UNDE FAC SI EU ROST DE MECIUL INTREG ?
Ca sa vezi ce? Echipa Steaua cum joaca fotbal? Ai gresit era. ![]()
Ce suge jj??
O pl roz din fier cu luminite!
NU AM DE UNDE SA FAC SI EU ROST DE TOT MECIUL ?
daca te referi la ala care centreaza, loveste mingea cu exteriorul dintr-o pozitie grea fata de balon si poate de aceea ti se pare ca se indoaie, dar asta nu inseamna ca nu e fotbalist , ci din contra.
Eram ironic,dar totusi...
Cautam tot timpul sa ne legam de chestii negative,ca a fost offside la gol,etc,.Mai conteaza,cuma a zis ne-a Jiji,ma a fost gol?Pai s-atunci?
Cine stie daca mai vor juca alt meci amandoi...Deh,revine Galamaz,mai trebuie sa joace si Iliev...
Crede-ma ca am uitat de faptul ca il avem Iliev in lot.
NU AM DE UNDE SA FACI SI EU ROST DE MECIUL INTREG ????
Tu esti de-al ciobanului, sa castigi prin orice mijloace, offside, la butoane etc.
Asa iti place, sa castigi din greseli de arbitraj in fata unor desculti?
Nu conteaza, luam titlu si Sampion Lig, este
Decat sa ma iei cu de-astea,mai bine-ai citi inca o data ce-am scris.Eram ironic,imi pare rau ca nu te-ai prins...Mai vezi si alte postari de-ale mele,sa vezi cat am fost de incantat de victoria cu Branesti...
Crede-ma ca am uitat de faptul ca il avem Iliev in lot.
Pai cum,sa uitam de jucatorul adus de ne-a Jiji pe o suma considerabila? ![]()
nu am vazut meciul, doar mult comentatul gol din offside. chiar nu a remarcat nimeni contributia esentiala a lui bilasco la gol? el era cel ce statea in calea arbitrului de linie, din cauza lui nu a putut ala sa vada offside-ul! sunt sigur ca a fost o faza indelung exersata la antrenamente, si este o dovada a nemarginitului talent de antrenor al lui cartu.
a propos, isi aminteste cineva ca_cartu este antrenorul cu cea mai rusinoasa contra-performanta din istoria participarilor Romaniei in cupa campionilor europeni? cu Craiova, a reusit sa fie eliminat de campioana ciprului, dupa ce castigase meciul tur cu 2-0, pierzand cu 0-3. se intampla cred in 1991