La cum a jucat Branestiul cu CFR si Craiova,mi-e greu sa cred ca putem scoate vreun rezultat bun diseara.
La cum a jucat Branestiul cu CFR si Craiova,mi-e greu sa cred ca putem scoate vreun rezultat bun diseara.
In mod normal Steaua joaca duminica seara dar la ce fotbal joaca acum.. am ajuns sa jucam vineri ![]()
Vina mea, eu am scris duminica in loc de vineri![]()
x2- arata urat, oribil chiar fotbalul lui cartu dar, fata de Lacatus sau Hagi, asta e antrenor, nu stralucit dar totusi...
Daca Cartu a anuntat echipa asta poate sa se duca inapoi in Spania sa-si continue concediu.Afara cu
mercenarii si cu putorile , apoi sa inceapa reconstructia.
am pus toate economiile mele la pariuri CA CARtu sparge un geam !
Acum 2 saptamani 100 lei @ Galatasaray in cupa ..lost .
De atunci tot caut un meci sa imi recuperez banii.. si.. ce ma gandesc ?
Hai sa pun pe Steaua inca 1 mil in meciul cu Branestiu' ca deh , Steaua " e echipa prea mare " pentru cota 1,95..
Macar ceva sa ma faca sa tin.. mai .. cu putere cu ei in seara asta .. ![]()
Pronostic : 0-0 ![]()
Am pus 1x pe acesti meci! Cel mult egal va face "Noua Stea" a lui Sorinacio ![]()
-in tur nu i-am batut asa usor pe cei de la Branesti si atuncia parca cat de cat mergea ceva acolo un 10/15 la suta acuma nu merge nimic deci e clara treaba:))
FORZA SORINACCIO! Te iubim!
STELIST PANA LA MOARTE!!!!IN GENUNCHI!!!FORZA Meme!!!!!BRAVOOOO!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
Nu stiu de ce, da' am senzatia ca-n seara asta o sa mearga bine treaba. Ca sa fiu mai clar, victoria va apartine ... adversarilor Victoriei.
N-avem sanse, chill.
0-0 la pauza
lupta teaua!!!
Ptiu,doar 0-0 pana acum...Las' ca-i spargem in final!
1-0 gol Surdu (toata faza a facut-o onofras el doar a atins mingea din greseala cred)
Bun. Asa, ca impresie, as zice ca Branestiul a jucat mai slab decat au facut-o la Craiova. Jocul Stelei ... mediocru. Nu catastrofal, dar mediocru. Multe greseli individuale. In orice caz, comparativ cu meciul impotriva Brasovului acum mijlocasii chiar au mai si realizat cate ceva. Sa zicem ca-i bine, deocamdata. Oricum, mai edificator va fi meciul cu FC Vaslui de sambata viitoare.
Branestiul a jucat slab,vom vedea cu Vasluiul ce va face Cartu...
@DanStan
A fost terenu' nasol, nene, imi pare rau ca nu pui si asta la socoteala. Greselile alea individuale nu aveau loc daca se juca pe un gazon ca lumea, ce Dumnezeu...
Debut cu dreptul pentru Cartu.Cred ca azi a fost doar un test pentru jucatori,vom vedea ce va urma.Sa fie intr-un ceas bun.
Referitor la faza golului,in momentul sutului Surdu nu se afla in offside.
Debut cu dreptul pentru Cartu.Cred ca azi a fost doar un test pentru jucatori,vom vedea ce va urma.Sa fie intr-un ceas bun.Referitor la faza golului,in momentul sutului Surdu nu se afla in offside.
Hai ma ce naiba, fii obiectiv. Era in offside, se vedea clar pe stop cadru.
Joc mediocru.
Bine ca n-a dat gol Dodel ca nu mai scapam, 3 zile la televizor numai asta vedeai.
fiti seriosi acum e vorba de cativa centimetri chiar credeti ca arbitrii pot vedea si milimetri?
Da' sunt singuru care a observat plapuma aia in care era invelit Cartu?
Bah chiftelelor!
Sa fie clar,Gigi a dat porunca in postul Pastelui sa fie 14 victorii,asa o sa fie! Au mai ramas 13...
Spre 24!
P.S.Nu ma pot pronunta despre meci,mi se pare mai importanta emisiunea Romanii au talent.Cu toate astea,am dat sa vad sfarsitul,ma gandeam ca poate mai vedem un nou episod din "Ingenuncherea curvei",dar ramane pe altadata...
Sa moara ma-sa !