Banel capitan din min 75
))))
bun.. echipa de aur
@LE: baturam oltenii... uh:))
Banel capitan din min 75
))))
bun.. echipa de aur
@LE: baturam oltenii... uh:))
sus pe maybach guie !
Faza epica: Tanase ii da banderola lui Banel si e schimbat cu Burdujan. Numai jucatori de respectat avem!
Pfoai de mine ce se bucura MMimi de zici ca luasem Sempions Lij !
Voi va dati seama ca Lacatus,MMimi si Eddy se pun la somn fericiti in seara aceasta si isi spun c-au facut echipa foarte bine?
Banel = nici o centrare, nici un dribbling...nici macar n-a fugit!
Nu stiu cum a nimerit Marinescu centrarea aceea.
Martinovic si Radut in afara lotului,Tanase mai slab ca Nicolita,Szekely pe banca,inceputul sfarsitului pentru Gardos. Ma mir ca n-am mai jucat cu Brandan inchizator !
Va dati seama ca e posibil sa asistam la inceputul ratarii carierei lui Gardos daca ''Magic Trio-ul'' nostru va mai alcatui echipa asa?
Agonia continua...
Dupa meci toti jucatorii au fost asteptati la cabina de mache, pentru a-i felicita si a-i imbarbata! La final toti au dat mana aratand tuturor ca doar asa pot ajunge la 24 ![]()
Interesant,Ce echipa a jucat,Steaua 4?
Tocmai am trecut de Banu Maracine,se pare ca ultrasii stelisti au devastat iar toate garile in drumul lor catre Craiova.Pe langa aceasta gara, am mai vazut devastate si urmatoarele: Plopeni,Jimbolia,Jegalia,Tandarei si Lugoj,toate fiind victimele acestor animale, pentru ca nu ii pot numi altfel.Va tin la curent.
Spre Craiova si spre 24!
Cel mai tare user de pe fcsteaua.ro N-am mai ras de ceva vreme. Omul glumeste,evident!
Sa-mi fie rusine ca desi prind digi m-am uitat la "omul cu masca de fier" in loc sa ma uit la MM.
1-0? E bun. Suntem in grafic. Important este ca Gigi sa faca rost de bani sa-i motiveze pe baietii nostri.
Forza Gigi si Banel! ![]()
Cel mai tare user de pe fcsteaua.ro N-am mai ras de ceva vreme. Omul glumeste,evident!Forza Gigi si Banel!
mai tu n-e min-ti...evident! ![]()
ca-m-pionii,ca-m-pionii,oleee,oleee,oleeeeeeee ![]()
mai tu n-e min-ti...evident!ca-m-pionii,ca-m-pionii,oleee,oleee,oleeeeeeee
Daca taceai,filosof ramaneai!
Ce sa-i zici acestui coleg? S-a bagat,evident,ca musca-n lapte. Dragul meu, daca habar nu ai despre ce vorbesti de ce simti nevoia sa postezi despre altii? Hai sa pastram distanta si decenta in relatiile noastre .
Hai te rog eu,daca nu ai simtul umorului sau un spirit de observatie cat de cat dezvoltate,ocoleste-ma pe viitor! ![]()
Promit ca voi face o schita,un desen si o sa scutesc de efortul de a citi printre randuri pe multi useri ai acestui site pentru a nu mai exista confuzii ca cele de sus.
Sursa : DEX
IRONÍE, ironii, s. f. Vorba fraza expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare. â—Š Expr. Ironia sorții = joc neașteptat al intamplarii. " Din fr. ironie, lat. ironia.
@vlad evident ca este ironic doar ca unii observa asta mai devreme,altii mai tarziu...chiar ca traim vremuri grele,pana si in plan spiritual ![]()
"Ce jucatori ati remarcat d-le presedinte(Mitica Dragomir),la meciul Craiova-Steaua?"
"Brandan si Nicolita!"-vine promt raspunsul.
Si eu cand va ziceam ca noi suntem paraleli cu fotbalul,cine ma credea?
"Ce jucatori ati remarcat d-le presedinte(Mitica Dragomir),la meciul Craiova-Steaua?""Brandan si Nicolita!"-vine promt raspunsul.
Si eu cand va ziceam ca noi suntem paraleli cu fotbalul,cine ma credea?
Probabil a remarcat cat de prosti sunt cei 2 ![]()
@vlad evident ca este ironic doar ca unii observa asta mai devreme,altii mai tarziu...chiar ca traim vremuri grele,pana si in plan spiritual![]()
@Andrei, vezi ca nascut Daniela Gyorfi.
iar m-a luat somnul la meci... eu cred ca exista o explicatie simpla a faptului ca de cand mititelu a preluat Craiova oltenii nu ne-au mai batut. eu cred ca, oricat se injura prostii universului la TV, ma refer la mititelu si la maimuta de la loja, astia doi sunt prieteni la catarama. cre dca mititelu ia ori juma' ori un milion de euro pe an de la cioban. pentru ca prea i-am batut mereu si mai ales cand aveam neaparat nevoie.
revenind la fotbal, pai fotbal nu prea am vazut. am vazut ca Gardos a ajuns rezerva si m-au apucat dracii la inceput. insa vazand apoi ca Galamaz a jucat foarte bine, la fel si Geraldo, m-am mai linistit in privinta lui Gardos. poate e bine sa il menajeze pe terenurile astea tari. l-am mai remarcat si pe Marinescu, care a jucat binisor, iar tatarusanu a facut ce trebuia. dar asta a fost tot ce am vazut bun. pentru ca Banel a fost iarasi catastrofa, Dica inexistent, tanase a fost lemn, brandan si bonfim pe dinafara, ricardo retardat, bilasco a dat un gol de cascadorii rasului.
iar de super-antrenorul Lacatus, ce dracului sa mai zici?
ps cica maimuta a ramas sa joace table pana la 7 dimineatza. cred ca a incercat miscarea invatata de la mache! avem acum si labarul de la loja ![]()