Mesaj de la [AmuntBoy] din data de [22-08-06]
Am si eu o rugaminte, cand mai faceti poze la stadion actualizate, sa va duceti lg iarba si sa o fotografiati sa vedem in ce stare este
bafta!
Mesaj de la [AmuntBoy] din data de [22-08-06]
Am si eu o rugaminte, cand mai faceti poze la stadion actualizate, sa va duceti lg iarba si sa o fotografiati sa vedem in ce stare este
bafta!
Va salut pe toti!
I agree with that, its solid advice that i would follow myself.
Prin rezenta va anuntam ca vom pune la dispozitie , pachete turistice in valoare de 300 EUR pentru meciul din Spania pe data de 01.11.06 - dintre Real Madrid - Steaua Bucuresti
Plecarea este pe data de 30.09.06 si plecare pe 02.11.06.
Pachetul cuprinde :
-biletul la meci
- transport dus /intors - cu transfer din toate orasele tarii
- cazare o noapte la hotella un hostal in Madrid , in camere cu 3 paturi/4paturi
- asigurare medicala pe perioada sejurului
tel: 021.202.90.30 / 202.90.31
Va multumesc
Daniela Oprea
Agent turist
Doresc sa fiu contactat la adresa d***@***
Mesaj de la [Sorin Vasile] din data de [05-10-06]
Cred ca Steaua are nevoie de un portar cu adevarat valoros.
Eu locuiesc in Suedia de 19 ani si urmaresc cu atentie si fotbalul suedez.
La ora actuala in divizia B suedeza eloluaza un portar de valoare in plina ascensiune la echipa Trelleborg FF ce se afla pe primul loc al diviziei.
Numele portarului e Fredrik Persson si nu e cunoscut deocamdata doar in Suedia.
In idea ca Suedia e o tara cu traditie la portari buni si ca portarul amintit cu siguranta se va face remarcat international as vrea sa cred ca ar fi o mult mai buna alternativa a clubului Steaua.
Vasile Sorin
PAGINA CLUBULUI:http://www.trelleborgsff.se/lagen/alaget/1.php
Mesaj de la [Dany] din data de [10-10-06]
Cat timp o sa mai permite`ti sa se posteze pe acest site poze furate de pe acelasi site !!! Yo , cel putin , am vazut poze din folder`u meu , semnate "Armata 47 Vest" , la diferiti utilizatori in foldere !!! Propun sa stergeti folderele care contin poze ce au emblema site`ului pe ele !!!
Mesaj de la [mad_jaguar] din data de [11-10-06]
salut sorin_777 nu mi-a raspuns la pm si cred k aici pot rezolva pb dak puteti sa-mitrimiteti si mie lotul stele de la avatarul adminului sorin_777 plz multumesc anticipat hai Steaua
m***@***
Mesaj de la [Alex B.] din data de [07-11-06]
Salut!
Am si eu o rugaminte si v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta. Acum aproximativ un an de zile a fost publicat pe acest site (pe care il accesez zilnic) un articol al carui titlu nu mi-l pot aminti cu exactitate, insa va pot spune ca in el era trecuta o scurta istorie ( clubul de unde a venit, cum a fost adus la noi, situatia clubului de unde a fost adus) a fiecarui jucator care a facut parte din echipa de eroi '86. Ce rugaminte am eu referitoare la acest articol este sa mi-l trimite-ti pe mail(A***@***) deoarece as vrea sa il salvez si respectiv printez pentru a-l pastra pt ca nu am reusit sa il memorez (normal!) si nici nu stiu de unde sa fac rost de informatiile cumulate in acel articol. Deasemenea, v-as mai ruga sa imi trimiteti si articolul intitulat "cu ce echipa am jucat" (sper sa nu gresesc) care a fost publicat pe site cam in aceeasi perioada.
P.S. : Le-am cautat in arhiva site-ului si nu le-am gasit.
Va multumesc anticipat si sper sa ma puteti ajuta.
Astept un raspuns de la voi cat mai curand posibil.
Forza Steaua! si tineti-o tot asa.
Cu respect, Alex B.
Ce-are adresa asta a voastra ca de cate ori vreau sa trimit un email primesc un Reply de genul "Delivery to the following recipient failed permanently"?
De fapt scriam la "c***@***". Stie cineva ce s-a intamplat cu adresa de contact a site-ului oficial?
c***@*** nu este totuna cu c***@*** ! ![]()
SALUT!!!! toata echipa Stelei pentru eforturi depuse dupa meciul cu fenerbarce.....au meritat infrangerea jucam ca niste papitoi....domnule Argaseala dativa demisia acestea nu sunt transferuri cu toja care se invarte ca un titirez...si acel fenomen "Dayro moreno" numai zic de rada,capetanos(acel atacant care ni sa prezentat ca un varf inalt si tare pe picioare dar el saracul cade si la cel mai mic contact)numai dau nume ca incep sa inebunesc.... eu m-ai bine as prefera aceea echipa a Stelei din 2006 cu portarul Carlos, atunci aveam ocazii si golurii veneam de la constanta cu mare drag la stadionul Ghencea....dar acum cand venim la stadion avem surpriza sa fim dati afara din ce cauza din cauza huliganilor?.....suntem pe deplin dezamagiti de stafful Stelei....eu as propune la orice ora sa joc contra super Stelei lui Argaseala sa vedeti de ce nivel sunteti...de nivelul ligi a 4-a domnule Argaseala....v-ati batut joc de imaginea Stelei sa gastigati voi bani in conturile voastre ...aduceti fotbalisti de mana a 3-a din columbia din polonia grecia numai ratati pur si simplu.....eu as propune sal introduceti bibiscov cateva meciuri in locul lui capetanos si sa-l lasati sa joace nu 3min si gata.....si un sfat mai bine v-ati orienta catre jucatorii romani din tara tineret si numai aduceti toti ratati din columbia si grecia....si as ruga daca as putea lua legatura cu uni din stafful echipei va rog foarte mult.... cu multa stima si respect NYKU constanta