FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Raspunsuri c***@***

«123»
armanovici19.02.2006 13:31

Topic creat pentru a raspunde/comenta mesajele trimise pe adresa c***@***

armanovici19.02.2006 13:32

Acest topic a fost creat special pentru cei care nu stiu sau nu vor sa acceseze forumul fcsteaua.ro si vor sa transmita mesaje de incurajare pentru echipa noastra,sau sa intrebe diferite chestiuni legate de Steaua.

Vom adauga zilnic cele mai interesante mesaje primite.

Ne puteti ajuta sau puteti comenta mesajele respective aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p?p=38501#38501

armanovici19.02.2006 13:43

De la Marian,data de [18-02-06]

Forza Steaua...Bv Steaua Joi suntem prezentzi sa va vedem,cu toate k suntem f departe de buk...pt ca se merita sa faceam aceste eforturi...Forza Steaua...RUPETZI JOI !!!!!! Pt Steaua facem orice efort !!!!

Mesaj de la [c_i_marin] din data de [17-02-06]

Multumiri pentru imaginile cu FC Arges. Sunt super. Le cautam de demult. Mai vreau, daca mai aveti. N-am cu Steaua decat finala de la Sevilia fara sunet-toata (sunt argesan, da' iubesc si Steaua ), am cateva cu Nationala si le voi trimite. Inca o data : multumesc. Mi-ati facut o mare bucurie. am vazut meciul (aveam cam 14 ani), imi mai amintesc si de el si de cel cu Valencia lui Kempes si Bonchoff, da' sa revezi ultimul gol din meciul cu Dinamo, e o mare bucurie. Daca va intereseaza finala din Sevilia, fara sonor, ( aprov 1,5 Gb ), scrieti. Desi se va re-difuza in mai si o voi reinregistra

Mesaj de la [rdvoicu] din data de [17-02-06]

sal vreau sa cumpar toate cele ultime 12 reviste suporter steauacum pot sa fac rot de ele?? PLS RASPUNDETI forzzza Steaua

Mesaj de la [sUPRTERU Steaua] din data de [17-02-06]

Steaua este cea mai tare.Sunt Bogdan si sunt suporter Steaua.Multi din clasa mea sunt Stelisti,chiar si fete sunt cateva.Un singur Rapidist este in clasa.Dinamovisti sunt 6 in total.

Luptati,

Falnici,

STELISTI

Mesaj de la [JONNI] din data de [17-02-06]

AM INCREDERE IN VOI STIU CA AJUNGETI INFINALA.FORTA Steaua

Mesaj de la [ProtiX] din data de [17-02-06]

Bravo Steaua....!!! imi place foarte mult cum ati jucat...asemenea joc nu am mai vazut de ani buni...totusi, ce trebuie sa itariti este ATACUL !!! as dorii ca mesajul meu sa fie pus pe site sa il poata citii toti fanii stelisti..!!!! LUPTA Steaua !!!! O sa mai vina Zenga la Steaua????

Mesaj de la [Lucian] din data de [17-02-06]

Un meci fenomenal.

Dinamovist,dar tin felicit echipa Steaua pentru frumoasa performanta din Olanda.

multe succese in continuare.

Comentariile sau raspunsurile la aceste mesaje aici:

armanovici21.02.2006 00:50

Mesaj de la [Alexandru] din data de [20-02-06]

salut,

ma numesc Alexandru si va rog sa nu stergeti mesajul sa aveti un pic de rabdare pt a-l citi

sunt suporter dinamovist da nu sunt idiot sunt constient ca Dinamo mai are multa mamaliga de mancat pt a ajunge la faima Stelei, dar am o sugestie, celebrul refren de la scooter care a ajuns super celebru , ar trebui profitat de acest moment si sa fie invitat scooter chiar pe stadion pe Steaua, spre exemplu la inaugurarea noului gazon, cred ca ar fi o super surpriza pt suporteri

multa bafta in finala cupei UEFA pt ca aveti toaye sansela sa ajungeti acolo!!:))))

Mesaj de la [Dan] din data de [20-02-06]

bafta in europa baieti .Tineti-o tot asa

Mesaj de la [marcko] din data de [20-02-06]

salutare!

felicitari pt activitatea voastra!

am o intrebare: stiti cumva la c peluza o sa stea baietii de la SUD?

multumesc anticipat!

bafta

Mesaj de la [Vanila] din data de [20-02-06]

Credeti k o sa luam Cupa UEFA ? Eu unul am 18 ani si de la varsta de 7 ani tin cu Steaua sunt din Timisoara am crescut langa si pe terenul lui Poli aek dar tin cu Steaua e cea mai tare echipa de fotbal...conducerea e foarte buna...de la omul care are grija de teren si pana la conducere totul este foarte bine organizat...In cat timp va fi gata terenul?multumesc

Mesaj de la [Andrei] din data de [20-02-06]

salut!forza Steaua!am fost plecat si acum nu mai am de unde sa imi iau bilet la tribuna a 2-a.si sunt disperat.si cu bisnitzarii nu am chef sa stau de vb din respect pt Steaua.va rog!cum as putea sa fac rost de unul?

armanovici22.02.2006 01:59

Mesaj de la [Andrei] din data de [21-02-06]

Salutare! Am pus pe ''yousendit'' un filmulet facut de mine din peluza de la Heerenveen.Sunt convins ca o sa va placa si poate-l puneti si pe site. Acest video deja a fost comprimat la 40Mega, alte comprimari vor afecta calitatea high a imaginilor; link-ul este: http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=03SJ394...OS17HRW3F1KI97E

pentruvarianta de 147Mega -acelasi video cu o calitate superioara- dar pe care poate il comprimati cum stiti voi mai bine, urmeaza sa fac upload si sa va trimit link-ul

numai bine

Mesaj de la [Mykster] din data de [21-02-06]

Ce m-a determinat sa va scriu a fost scurt-metrajul cu Libertate pentru ultrasi.A fost un lucru fenomenal si am simtit fiori care nu i-am simtit decat la meciul cu Valencia sau la meciul amanat cu Villareal unde in momentele cand se anunta iminenta amanare tot stadionul lua foc si tipa cat putea de tare o iubire si o atmosfera care merita stiuta si simtita de toti,chiar daca nu sunt stelisti.Astept cu nerabdare urmatoarele scurt-metraje despre Ultrasi si atmosfera de la meciuri.LIBERTATE PENTRU ULTRASI #1

Mesaj de la [daniel_cam.] din data de [21-02-06]

sper din tot sufletul sa-i umilim pe cei de la heerenven,pt comentariile lor de prost gust,cum ca ,citez "nu am auzit de Steaua"sau "ca nu o sa pot dormi de frica Stelei"

trebuie sa-i facem pe cei din "lumea buna a fotbalului " sa ne stie de frica.GATA E RANDUL ESTICILOR SA FACA LEGEA!

FORZA Steaua,SUNTEM CEI MAI TARI

SteauaToronto22.02.2006 06:11

Pentru Andrei (PLOIESTI) am adaugat video trimis de el de 42 de mega aici:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2117

Multumim foarte mult!

armanovici26.02.2006 00:31

Mesaj de la [Catalin] din data de [25-02-06]

intotdeauna acesta a fost potentialul Stelei si ma bucur nespus pentru reusitele ei dar si mai mult m-as bucura sa fie asa an de an sa aratam ca nu suntem ceea ce cred unii.mereu vom fi invingatori BRAVO Steaua BRAVO BAIETI

Mesaj de la [niros] din data de [25-02-06]

scapati repede de Oli pana nu e prea tarziu

Mesaj de la [Doru] din data de [24-02-06]

Salut,

nu incep cu celebrele chestii gen "tin cu Steaua de cand ma stiu", sau "sunt cel mai mare suporter", etc.. desi toate aceste superlative le simt cum mi se zbat in vene .. insa scopul mail-ului meu este altul: ma gandesc ca poate aveti nevoie de un ajutor pe partea de editorial. Am mai realizat editorialul pe pagina fmro.gameszone.ro, si eu zic ca am facut-o bine. poate pot sa ajut, ca prea ma lasa fara cuvinte site-ul asta (eu lucrez in web development) si ma minunez pur si simplu cat de detaliat este acest site. Bravo voua .. asta ar trebui sa fie site-ul oficial!!!!!

Doru (Bucuresti)

p.s. astept raspuns ...

armanovici26.02.2006 00:38

Mesaj de la [katany] din data de [24-02-06]

ati jucat bine acasa la ei dar se putea mult mai bine si la noi acasa sa ne faceti mai fericiti va multumim oricum suntem si asa fericiti nu va lasati multe salutari tuturor suporterilor din tara si de peste hotare """ MULTUMIM Gigi Becali SI Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] , Olaroiu

Mesaj de la [sergiu] din data de [24-02-06]

DARGI stelisti.sunt un om care are sange ros alabatru de cand ma cunosc si as vrea sa va rog sami trimiteti pe adrsxa mea de email imnul Stelei sau macar unele dintre ele -pt ca vreau sa fiu pregatit pt meciul de la Bucuresti la crea vreau sa vin.va multumesc

armanovici27.02.2006 00:26

Mesaj de la [radu] din data de [26-02-06]

de ce nu pune-ti pe site si numerele jucatorilor?

Mesaj de la [augustin] din data de [26-02-06]

sunt roman dar stau in spania si sunt stelist 100%. as vrea si eu sa stiu cine e Carlos ala. de unde a venit?

armanovici27.02.2006 22:49

Mesaj de la [rony_adyna] din data de [27-02-06]

stiti ce nu inteleg eu de ce va bucurati atat cand bate Steaua.ei castiga banii si voi ce castigati experienta nu.recunosc tin cu Steaua insa nu asa ca voi sa fiu exagerata.

Mesaj de la [vlad ionutz] din data de [27-02-06]

un fan adevarat iubeste si sustine echipa atat la bine cat si la rau.fiecare are momente mai bune sau mai rele.asadar,cand strigi propriei echipe rusine inseamna ca nu esti un suporter adevarat.daca echipa are "fata" de EUROPA suporterii mai au de muncit la capitolul asta. IONUTZ,Urziceni,IALOMITA

Mesaj de la [sergiu] din data de [27-02-06]

As vrea si eu sa fac rost de citeva bilete la meciul Stelei din UEFA CUP ! din optimi, din Bucuresti, imi puteti scrie costul biletelor ? va scriu din REP. MOLDOVA (Chisinau) ! va multumesc anticipat !

armanovici04.03.2006 01:02

Mesaj de la [Gabriel] din data de [02-03-06]

as vrea sa stiu si eu daca exista vreun fanclub Steaua in Iasi si daca exista vreun magazin cu articole Steaua in Iasi??!! si cum as putea sa iau si eu legatura cu unul dintre fotbalisti!!!

Stie cineva raspunsul la aceasta intrebare??

Raspundeti aici:

armanovici07.03.2006 06:30

Mesaj de la [ionut] din data de [06-03-06]

sunt un prost

Mesaj de la [ionut] din data de [06-03-06]

eu am glumit nu am fost eu ce am scris a fost robi

Mesaj de la [Razvan] din data de [06-03-06]

Sunteti cei mai tari.bafta in meciul cu Betis sunt convins ca va veti califica in turul urmator succes in campionat

armanovici07.03.2006 06:34

Mesaj de la [Laslau Iulian] din data de [06-03-06]

Nesu imi place cel mai mult deoarece sant strigat ca el am paru cret de la mama natura (nemodificat).

Mesaj de la [rusu] din data de [07-03-06]

sunt un fan e-al vostru si as vrea sa stiti ca va tin pumnii in meciul cu BETTIS

armanovici16.03.2006 21:50

Mesaj de la [dumitras Dan] din data de [16-03-06]

Carlos e portar nebun/Ogararu-i cel mai bun/ia centrat si la marcat/Ghionea are de-nvatat/Goian e fundas de top/nesu e un mic boboc/Mirel Radoi e capitan/Nicolita e pe val/Paraschiv e cel mai tare/ia rupt si ia taiat picioru/Bostina are un stang de joc/Iacob are mult noroc/Dica este un golghetar/Olaroiu este smecher/MM Stoica a lovit /un suporter necajit /[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e simbolul nostru/ca dinu pe cel al vostru/si ca sa-ncheiam/Becali e plin de smen/cu mayback si euroi/e mai bogat ca noi <<<>>

armanovici16.03.2006 22:00

Mesaj de la [postolache Adrian] din data de [16-03-06]

nu trebuie sa i injuram la fiecare pas gresit ,ci trebuie sa-i ajutam sa dapaseasca clipele grele,sa fim adevarati STELISTI

armanovici19.03.2006 23:00

Mesaj de la [ultras-ando] din data de [18-03-06]

de ce s-a desfiintat titan boys?una dintre cele mai tari factiuni?

Raspundeti la aceasta intrebare aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=2567

armanovici22.03.2006 22:07

Mesaj de la [eddy_poli] din data de [22-03-06]

respectam Steaua si tot ce au facut ei in Cupa UEFA. va multumim pentru asta si pentru punctele castigate! sezonul viitor vom profita noi la maxim de ele si intram direct in grupele UEFA champions legue. fara suparare, dar Poli e mai tare! Forza Poli!!!

armanovici22.03.2006 22:08

Mesaj de la [andreas] din data de [22-03-06]

sa va fie rusine, si voua si la rapid pentru ceea ce faceti privind drepturile de difuzare a disputei sfertului de finala a cupei UEFA.

multumeati fanilor vostri nu cu mult timp in urma de sustinere si acuma nu le dati sansa sa urmareasca cea ce merita. sa va fie rusine. cine a iesit in strada in fiecare noapte cand ati castigat meciuri cu echipe de top din europa? noi am fost. si asta este rasplata? nu va ajung banii. 300.000 euro pe care i-a oferit tvr-ul nu va fost de-ajuns? aceasi televiziune a cumparat dreptul difuzarii finalei din eindhoven cu 50.000 euro si voua nu va ajunge 300.000? sa va fie rusine...

armanovici22.03.2006 22:10

Mesaj de la [toia Alexandru] din data de [22-03-06]

tatal meu a jokat la Steaua si eu tin cu aceasta echpa de cand am auzit de fotbal...tot timpul am fost alaturi de Steaua chiar daca in campionat nu era printre primele echipe...am fost la toate meciurile cand Steaua a jokat la Brasov...eu sunt din Brasov....contactez in fiecare zi site-ul acesta si download-ez tot ce apare nou..cand deschid calculatorul tot timpul ascult imnul Stelei:scooter-maria....deci sunt mandru ca tin cu acesta echipa si eu visez ca Steaua sa castige Cupa UEFA..trebuie sa le multumim jokatarilor si antrenorului pentru ce a facut pentru Romania....sunt mandru ca sunt stelist si sunt mandru sa zic:lupta steua...Romania Steaua,europa Steaua,oriunde Steaua,campionii din Ghencea...

armanovici22.03.2006 22:13

Mesaj de la [irina] din data de [22-03-06]

Faceti jucatorilor costume oficiale, ca sa moara invidiosii de ciuda. Cred ca le-ar sta foarte bine baietilor la costum si cravata.

armanovici22.03.2006 22:22

Mesaj de la [silviu] din data de [21-03-06]

As dori ca in meciurile din cupele europene

MM Stoica sa stea pe banca alaturi de Oli.Aduce si noroc (Sevilla ,Herenveen)

armanovici22.03.2006 22:24

Mesaj de la [Pop Mihai] din data de [21-03-06]

La Timisoara se incearca intimidarea suporterilor stelisti!!!!Dupa meciul cu Betis cativa fani ai Stelei am luat bataie de la cei ai lui Poli pentru ca am iesit in strada si am strigat numele tarii si a orasului in care traim.In Complexul Studentesc din Timisoara suntem foarte multi fani ai lui Steaua si nu ne mai putem uita la meciuri in nici un local pentru ca umbla gasti de polisti cu bate si cutite sa caute Stelisti.As vrea ca la meciul de duminica cei din Timisoara sa fie batuti si la propriu si la figurat.Forza Steaua!!!!!!!

armanovici22.03.2006 22:40

Mesaj de la [ruben] din data de [22-03-06]

Pt Radoi

la multi ani din partea mea si iti doresc ca tot ce tu iti doresti sa devina o realitate

asper sa joci la fel de bine in continuare si de ce nu sa prinzi un transfer f bun in EUROPA

LA MULTI ANI MULTA FERICIRE

armanovici22.03.2006 22:41

Mesaj de la [luiza] din data de [20-03-06]

V-am mai intrebat si la meciul cu Vardar, ma intereseaza si pt sambata daca la meciul de handbal cu croatii intrarea este tot libera; daca nu, va rog sa-mi spuneti cat este biletul si unde se pun in vanzare.

Multumesc, astept

armanovici25.03.2006 20:53

Mesaj de la [adriana bostan] din data de [25-03-06]

Domnule Becali ma numes Adriana Bostan am 17 ani si am o trupa de teatru proprie pe cre am cladit-o cu greu,am o mare rugaminte de doi ma chinui sa caut sponsori,am gasit greu o sala pentru repetitii,sunt scriitoare a trei piese de teatru si din pacate nu am posibilitatea de ama afirma,va rog enorm investiti in noi pentru ca suntem oameni ce vor face lucruri bune,macar ascultati-ne.multumesc Adriana Bostan(nr tel 0*********)

Mesaj de la [Mihai C.] din data de [25-03-06]

IN PRIMUL RAND VREAU SA VA FELICIT PT TOATA TREABA CARE O FACE-TI LA SITE. DAR MAREA MEA RUGAMINTE ESTE SA GASESC SI EU IN SITE-UL ASTA MAI MULTE POZE CU FOSTUL SEF AL GALERIEI STELISTE JEAN PAVEL. VA ROG FOARTE MULT FACE-TI CEVA,IN REST TOTUL ESTE FOARTE PERFECT. VA MULTUMESC. FORZA Steaua SI Armata ULTRA 4 EVER LIVE

«123»