FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Raspunsuri c***@***

«123»
armanovici25.03.2006 21:22

Cei care doresc sa trimita articole spre a fi publicate pe site sunt rugati sa le trimita pe adresa c***@***

Cele mai bune articole pot sa se bucure de o premiere din partea echipei fcsteaua.ro

Va multumim anticipat...

Cititorii nostri sunt cei mai inteligenti suporteri :)

armanovici28.03.2006 19:49

Mesaj de la [dragos] din data de [28-03-06]

sper ca unii din reprezentantii de baza ai suporterilor stelisti sau chiar cei care se ocupa de acest site sa ridice problema biletelor la meciul Steaua-rapid.......

in giulesti daca vroiai sa cumperi la peluza Stelei mai aveai putin si erai calcat in picioare si batut de rapidisti.......sper sa se hotareasca cei din conducerea clubului sa puna bilete in vanzare doar la stadionul Steaua.....in acest fel scapam si de speculanti care practic isi bat joc de suporterii Stelei cum au facut cam la orice meci important al Stelei ..... cumparand aproape toate biletele si vanzandu-le la un pret de 3-4 ori mai mare.....va multumesc!

armanovici28.03.2006 19:50

Mesaj de la [Cristi spania] din data de [28-03-06]

va multumesc ca mi ati adus bucuria pe care o asteptam in suflet ca aici in spania nu e usor.va multumesc si va spun cu Steaua pana la moarte

CatalinDC30.03.2006 12:56

Va salut pe toti!

Sunt moderator pe un forum pentru parinti si avem un topic al stelistilor (suntem singurii cu topic propriu!) si va cer ajutorul in a gasi un emoticon/smilies cu un stelist, ceva in genul acestuia dar cu steag rosu-albastru.

Am vazut o groaza de astfel de emoticoane pe site-ul lui Poli, cum putem avea si noi unele?

Daca ne poate ajuta cineva, va ramanem datori de cinste!

Catalin

Bogdan4Steaua09.04.2006 12:36

Mesaj de la Dan din data [08-04-06]

Se organizeaza excursie in Anglia pentrumeciul tur cu Middlesborogh?Daca da am fii interesati.

Multumim anticipat!...

Bogdan4Steaua11.04.2006 23:42

Mesaj de la ciprian din data [11-04-06]

salut.as vrea sa ma duc la meci in anglia dar nu stiu cum sa fac rost de bilete pe locurile rezervate pt galeria stelista.nu locuiesc in Romania.de aici de unde stau eu pot lua bilete dar intre englezoi si nu vreau asta.puteti sa ma ajutati cu ceva in privinta asta?multumesc anticipat

Bogdan4Steaua11.04.2006 23:44

@ciprian

Toate informatiile despre meciul din Anglia aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=3104

armanovici09.05.2006 21:31

Mesaj de la [Razvan] din data de [09-05-06]

Mergem prin toata tara

Sa sustinem pe Steaua

Pentru Steaua ragusim

Steaua ce mult te iubim!

Trup si suflet pentru culori

O echipa ce face furori

Daruiti-va ca noi

Vrem sa fim mandri de voi

Pentru Steaua, ne dam VIATA!

Aceste cantece se aud la fiecare meci al echipei nostre! Dar pentru ca fiecare dintre noi sa se regaseasca in aceste versuri trebuie ca duminica seara sa fim cu totii pe stadion. Acum au nevoie de noi mai mult ca niciodata! Trebuie sa dovedim ca suntem Trup&Suflet si in momentele grele. Sunt sigur 40 de mii de oameni ii vor inlocui pe Mirel, Victoras sau Sorin!

Fratilor STELISTI haideti sa mai castigam un meci, NOI SUPORTERII sa-l castigam! Sa ramana in istorie ca atmosfera incendiara creata pe stadion a facut ca CFR sa piarda in fata Stelei.

Pana la moarte cu Steaua!

23-ul este al nostru!

FORZA Steaua!

armanovici09.05.2006 21:32

Mesaj de la [m@gnatul] din data de [09-05-06]

nu mai criticati atat jucatorii ...au o cadere acum ..O sa isi revina((sper sa nu fie prea tarziu))..am si eu o intrebare daca se poate sa imi raspunda cineva..."A fost vreun antrenor la Steaua care sa plece asa cum a venit cu plin de optimism??sa plece de la Steaua fara ca sa Ii aiba galeria ceva de reprosat??

armanovici23.05.2006 21:23

Mesaj de la [bonciu ILeana] din data de [23-05-06]

Radoi,Dica sau Iacob nu trebuie sa plece.Ei sunt spiritul echipei.Mai bine pleaca Ogararu.Daca unul dintre cei trei va pleca,Steaua va pierde foarte mult.Ganditiva bine.Greselile trebuie ezitate.Cel mai ideal ar fi sa nu fie vandut nici un jucator al echipei si sa li se mareasca salariu.Incercati sa mai cumparati niste jucatori foarte buni.

armanovici23.05.2006 21:24

Mesaj de la [Andrei] din data de [23-05-06]

Eu as sugera sa se faca o rubrica mobile zone cum au toate site-utrile echipelor mari din premier league!Forzza Steaua!

armanovici23.05.2006 21:32

Mesaj de la [Alexandra] din data de [23-05-06]

pacat pt Steaua ca pierde un asa jucator!respect pt tot ce ai facut pt Steaua....te iubim si pt noi vei ramane mereu un stelist si un mare jucator....bafta multa in ceea ce faci!

armanovici29.05.2006 18:34

Mesaj de la [Catalin] din data de [29-05-06]

baieti aveti un salariu foarte mare de caciula ,eu va rog sa mi cumparati si mie o bicicleta.

armanovici29.05.2006 18:37

Mesaj de la [dragos deaconeasa] din data de [29-05-06]

Dragi campioni as vrea sa dedic mesajul acesta lui Dica .

Dica esti un maiestru,am visat in totdeuna la unul dintre autografele tale si sa dau mana cu tine dar eu sunt din Brasov si nu am cum sa ajung la tine . Am fost in Bucuresti dar nu am fost cu parinti ca sa pot sa vizitez stadionul lia manoliu si sa va prind a antrenament ca sa va la la toti dar in special as vrea un autograf de la tine si Radoi.

Sper sa imi scrii

Cu drag Dragos .

armanovici31.05.2006 19:27

Mesaj de la [indian] din data de [31-05-06]

Dak Steaua cauta un atacant sa-l ia pe Sestak de la Zilina cu care a jucat Dinamo aku vreo 2 ani! Ala da gol in fiecare etapa. FORZZA Steaua!!!!!1

armanovici02.06.2006 22:01

Mesaj de la [roxana] din data de [02-06-06]

sa stiti ca imi doresc atat de mult sa va cunosc si doresc cu cel mai mare pret autografele voastre .chiar daca am doar 12 ani si sunt fata va iubesc din tot sufletu si ma uit la meciurile voastre intodeauna .si as vrea sa stiu cati ani are Carlos Dica Radoi Nicolita si pe cat sunt nascuti ca ei sunt preferatii mei.VA IUBESC ROXANA

armanovici02.06.2006 22:01

Mesaj de la [cristina23] din data de [02-06-06]

am un baiat in varsta de 6 ani si 9 luni si care este mare fan (pt varsta lui) Steaua. Are si tricou cu nr 10 Dica si cand si l-a cumparat l-a purtat 2 zile si a dormit cu el 2 nopti (nu l-am mai lasat eu pt ca deja trebuia spalat). Isi doreste foarte tare sa joace fotbal sub culorile echipei Steaua si nu stiu daca exista un club sau o echipa de copii unde s-ar putea inscrie. Daca ma puteti ajuta in vreun fel, cel putin cu informatii, v-as fi recunosatoare.

armanovici10.06.2006 07:12

Mesaj de la [croitoriu maria] din data de [09-06-06]

Sunt o mare fana a acestei echipe, si sa stiti ca sufar enorm cand vad ceea ce declara oficialii echipelor adverse despre Steaua si despre faptul ca acestia au castigat titlul 23.Insa cred ca si dumnevoastra simtiti acest lucru si de aceea vreau sa va rog altceva, vreau sa amintiti pe site-ul dumnevoastra ca Steaua are imn, nu unul chiar doua si sunt sigura ca nu numai eu stiu acest lucru, dar asi vrea sa stie cat mai multi, inclusiv domnul Gigi Becali care nu stie acest lucru.Chiar nu e prima data cand scriu unor persoane care iubesc aceasta echipa, dar nimeni nu m-a bagat in seama, pt ca sunt pentru ei o simpla suportera a acestei echipe, dar imi doresc enorm sa cantam de acum inainte la fiecare meci al Stelei imnul oficial si toata lumea sa stie ca Steaua are imn, cel mai frumos dintre toate.Sper sa primesc macar cateva cuvinte din partea dumnevoastra, va stimez si apreciez munca pe care o prestati!

armanovici18.06.2006 17:31

Mesaj de la [Pr. Vasile] din data de [17-06-06]

Pentru Domnul George Becali: Sunt parintele Vasile Pintilie, paroh al parohiei "Nasterea Maicii Domnului"-Uda, din Uda-Tatarusi, judetul Iasi si am o mare rugaminte pentru dumneavoastra. Am inceput anul trecut o clopotnita, iar din cauza ca parohia nu are decat 230 de familii, dintre care 92 de vaduvi si vaduve, nu avem resurse necesare pentru terminarea ei. Stim ca inima dumneavoastra este mare, asa incat va rugam, daca binevoiti si puteti, sa ne ajutati. Va multumesc! Sper din suflet ca acest mesaj sa ajunga la dumneavoastra! Doamne ajuta!

radical19.06.2006 23:56

@Pr. Vasile

Nu vreau sa jignesc dar nu cred ca e parintele care a trimis mesajul ala...cred ca l-a trimis cineva in bataie de joc...

armanovici22.06.2006 18:02

Mesaj de la [sarbu Marius] din data de [22-06-06]

Am o lista cu jucatori care vor fi liberi de contract de la 1 iulie:(ca am auzit ca Oli si MMcauta astfel de jucatori):

ESTEBAN SOLARI(argentinian) 26 ani, virf,are 1.87 si 84 kg,ultima echipa:APOEL NICOSIA

AVUN JEPHCOTT(nord irlandez)22 ani, virf,1.88 si 85kg (Linfield-Irlanda de Nord)

SEBASTIAN OLSZAR(polonez)24 ani,virf,

1.88 si 80kg , Garnik Zabrze(POL)

DARIUSZ ZJAWINSKI(polonez)19 ani ,fundas,1.85 si 73kg,Odra Wodzslaw

SELIM BENACHOUR(tunisian)24 ani, mijlocas,1.70 si 73kg, Vitoria Guimaraes

ZE CASTRO(portughez)1.83 si 76kg,fundas

Academica,23 ani

HELIO ROQUE(portughez)1.74 si 60kg,mijlocas, Vitoria Setubal,20 ani

NIKOLA JOZIC(sirb)1.92 si87kg,fundas,

Vozdovac(serbia),23 ani

RODOVAN KROVOKAPIC(sirb)27ani,1.81 si

73kg,Red STAR

JAN KOZAK(slovac)26ani, 1.92 si 87kg,mijlocas, Artmedia bratislava

PAULO PEZZOLANO(uruguay)23 ani,ultimu club Atltico Paranaense(Brazilia)

O sa postea si alte liste cu jucatori ce devin liberi din iarna..

Va multumesc!

armanovici13.08.2006 13:16

Mesaj de la [CLAU ZMICALA] din data de [11-08-06]

Buna as vrea sa stiu pe ce strada si ce nr are magazinul Stelei din Bucuresti

Doresc sa fiu contactat la adresa c***@***

Ne puteti ajuta sau puteti comenta mesajele respective aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p?p=38501#38501[/i]

armanovici21.08.2006 19:31

Mesaj de la [alex] din data de [21-08-06]

am dat din greseala peste acest link www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/view_album/album/129 - 43k

si va rog frumos sa sterge-ti toate pozele de acolo pentru ca nu au nici o legatura cu sectiunea Brasov a grpului Ult*ras !!! Si va mai rog sa imi da-ti daca puteti un mail cu adresele celor care au trimis sau postat acele poze care nu au nici o legatura cu noi !!! Multumesc anticipat!

armanovici21.08.2006 19:32

Mesaj de la [sima] din data de [21-08-06]

incerc de mult timp sa-mi procur un fanion oficial al Stelei dar se pare ca nu am nici o sansa deoarece de fiecare data cand vreau sa-mi comand de pe site mi se spune stoc epuizat.daca poate cineva sa-mi dea o mana de ajutor .sau o idee cum as putea sa ajung in posesia mult doritului fanion,nu as putea decat sa-i multumesc.

Doresc sa fiu contactat la adresa s***@***

armanovici21.08.2006 19:33

Mesaj de la [Puya] din data de [21-08-06]

Forza Steaua!!! as dorii sa ma inscriu si eu la concursul de fifa2006..daca se poate as dorii cum sa procedez..si sami trimeata cineva regulile si procedura in adresa de mail..si as dorii sa va intreb daca nu este si concurs de manager2006 online..sau pur si simplu daca unde gasesc servere de manager..pls raspundeti ..daca sthiti..Forza Steaua

Doresc sa fiu contactat la adresa D***@***

«123»