Dar nu au fost sageti.Au fost usoare aluzii spuse in gluma.Ce Dumnezeu,toti suntem Stelisti. :wink:
@dracula
Toate meciurile Stelei din retur se vor juca pe Lia Manoliu.Dar spune-mi,are vreo importanta pentru tine? ![]()
Dar nu au fost sageti.Au fost usoare aluzii spuse in gluma.Ce Dumnezeu,toti suntem Stelisti. :wink:
@dracula
Toate meciurile Stelei din retur se vor juca pe Lia Manoliu.Dar spune-mi,are vreo importanta pentru tine? ![]()
Probabil va ajunge si el sa vada macar unul... nu-i asa Dracula?
Iata un comentariu facut la inceputurile mele pe acest forum,la un meci FC Arges - Steaua.Terminat cu un nedrept pentru noi,2 - 2.Meritam si puteam sa castigam.Pentru ca in ultimele secunde Dica a avut ghinionul sa risipeasca printre degete 2 puncte ,ratand un penalty.
E drept ca acum vom juca acasa.Desi nu foarte acasa.Una e in TFR,alta pe LM.
Sa vedem daca ceea ce scriam la inceputul campionatului 2004/2005 se potriveste si astazi :
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:47 pm Post subject: Prioritate de grad 0 la discutii:meciul cu Argesul.
Haideti sa punem pe tapet "ingredientele" care vor sta la baza victoriei în meciul de duminica cu Argesul si sa analizam:
* valoarea jucatorilor luati om cu om - suntem peste ei.
*valoarea pe ansamblu a echipelor - suntem de asemenea deasupra lor.
*antrenori - în mod normal al nostru trebuie sa fie mai bun,mai inspirat.
*obiectiv la sf.campionatului : titlul de campioana noi.
*buget - sa traiasca sponsorii si Gigi Becali!Suntem la etajul 16,ei în apropierea parterului.
*cât conteaza terenul propriu? - aici au un mic avantaj,dar nu au nici un merit în aceasta privinta.
*publicul,al 12-lea jucator.Pentru cine? - cred în galeria noastra desi va fi inferioara numeric!Avantaj Steaua.
*arbitri - ei aici ce sa zic,arbitrii sunt arbitri.Nu te poti bizui pe ei.
*ambitie - ai nostri s-au saturat de locul 2,tânjesc la primul loc.
*ce pierd ai nostri daca nu câstiga? - primele alea grase de câte 2000 de coco.Cel putin.
*ce câstiga daca câstiga - pai cei 2000 de coco pentru victorie în deplasare si respectul nostru, care poate conta mai mult decât cei 2000.
Concluzie : desi se spune ca la începutul unui meci sansele sunt 50% - 50%,calculul hârtiei arata ca procentul nostru de a obtine victoria e mai mare decât al lor.Eu cred în victorie!Voi ce ziceti?
Revenind la timpul actual,spun ca sansele noastre de a castiga meciul cu Argesul din returul acestui sezon sunt si mai mari.
FORZA
Argesul e o echipa a naibii de imprevizibila. La fel si Cartu, si portarii...
Avem sanse, dar trebuie sa avem grija.
Daca batem Heerenveen cred ca ii batem si pe astia...
aaaa
Faptul ca vom juca pe Lia Manoliu,credeti ca va avea un impact asupra jocului?Totusi,nu e ca acasa pe Ghencea.. ![]()
Nu e ca acasa, evident. Nu ma astept, sincer, la un joc stralucit. Cred ca va fi un 1-0 plictisitor, italian (nici o aluzie la Oli!!!), si putin fotbal. Sper ca echipa sa ma contrazica!
Impact?
Asupra jocului nu.Asupra gazonului da.Va fi calcat in picioare.
Iarna nu-i ca vara,nici Ghencea ca M.Lioara.
@ Motanu
Sa te contrazica echipa?Stai ca te contrazic eu,sa nu mai stai cu emotii pana atunci.In retur vom avea spectacol si goluri.Multe goluri!
Nu suport stadionul asta,nu se vede nimic,iar de auzit nu mai spun..Lia Manoliu e primul stadion pe care am fost,asta intamplandu-se acum 4 ani,deci ar trebui sa am amintiri placute legate de acesta,dar parca mi-a placut mai mult stadionul celor de la Bacau! :lol:
Ana,gusturile nu se disputa.Mie imi place .
Stiu,dar eu n-am facut nimic rau,mi-am spus doar parerea..Oricum,la meciuri tot vin,chiar daca nu-mi place stadionul ![]()
Dupa ce vom castiga semifinala o sa-ti placa! :lol:
Hai ca eu stadion mare...in pauza poti sa faci si un gratar in meciurile din retur cu Jiul sau Clujul.. :lol:
Cartu e nebun, se apara si cu autocarul, dar e un antrenor experimentat si pe unde a trecut a facut echipe si a descoperit si promovat jucatori valorosi.
Meciul nu este usor deloc, iar cine spera la 4-0 sa-si mute gandul. Jucam pe National si asta nu-i un avantaj.
E un meci la care trebuie sa vizam 3 puncte si nimic mai mult...
Abia astept sa vad meciul.Steaua va castiga mai mult decat sigur
aaaa
Sa pastram un minim de consideratie si pentru echipa din Trivale.Suntem favoriti dar pe aia cu buturuga mica ati uitat-o ?
Nu, n-am uitat meciurile cu Poli Iasi si FC Vaslui din Ghencea. Sincer sa fiu, sper ca Oli sa-i invete pe fotbalisti sa treaca si peste buturugi dintr-astea. Pentru ca o echipa mare trebuie sa castige si cu mari forte ale fotbalului dar si cu echipe mici care parcheaza autocarul pe linia portii.
:evil:>>>Cu buturugii din astea pierdem noi o gramada de puncte,eu nu inteleg fenomenul asta chiar de loc,de ce cu echipe mici jucam k naiba!!>>> :twisted:
Din fericire nu e un fenomen,ci o intamplare...nefericita.
:evil: >>>Intamplari care ne costa scump,cate puncte am pierdut pe chestia asta,mai ales cu Vaslui,daca bateam oameni ne faceam>>> :twisted:
"Eroi au fost,eroi sunt inca/Si-or fi in neamul romanesc..."
Asa si cu noi.Suntem si vom fi oameni.Vorbesc de noi Stelistii.
Sa pastram un minim de consideratie si pentru echipa din Trivale.Suntem favoriti dar pe aia cu buturuga mica ati uitat-o ?
Nu prea mai e buturuga mica echipa din Trivale. De cand e Cartu la ei au cam scos nasul... :? :?
Eu zic ca nu ar trebui sa o vedem precum Vaslui, Pandurii, Jiul ... etc...
De vreme ce FC Arges poate fi exclusa din categoria echipelor mici atunci nu trebuie sa ne mai facem problee. Ii batem sigur !