FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gaz Metan Medias 0-1 (0-1)

«1234»
pda14.11.2010 16:59
Vorba aia .. pestele de la cap se impute .. vinovat e Oierul, nu Lacatus .. Lacatus nu l-a obligat pe Oierul sa-l puna antrenor, Lacatus nu s-a autopropus.

Oierul e vinovat si trebuie sa plece .. de ce nu va prindeti voi niciodata? Lacatus e doar un scut pentru el .. se ascunde in spatele gloriilor ca sa nu-l vedeti ...

Problema e ca Lacatus era o glorie a Stelei, acum e gloria lui guie.

blindica14.11.2010 17:06

In nota obisnuita a ultimilor ani : cum ridica suporterul un pic capul la suprafata,cum i se da un capac,vezi dezamagiri in genul acestei infrangeri. Stimati colegi care inca nu ati deschis ochii, 0 - 1 cu Gaz Metan,in Ghencea,reprezinta exact imaginea instabilitatii sub acest staff tehnic si administrativ,instabilitate ce tine de atat de mult timp.

Am mai si adormit inainte sa inceapa meciul :|,cine a fost petarda,ce s-a gresit in tactica,cum ?

Biruitorul14.11.2010 17:09

Lacatus s-a autopropus la Steaua . Ciobanul nu mai gasea pe nimeni care sa accepte postul de antrenor dupa ce-a plecat Ilie si marele simbol batea apropouri pe la toate televiziunile ca n-ar refuza o oferta din partea ciobanului. Ati uitat asta ?

acest simbol de 2 lei e mai mult decat patetic. Unde-s cocalarii aia care se bucurau ca revine inapoi si salveaza echipa =))))))

pytycrys14.11.2010 17:41

Cui ii era adresat banner-ul de la Nord?

Cine a trecut in nefiinta?

dee14.11.2010 17:45

nu vreau sa comentez meciul, ca nu-s multe de spus, insa am o nelamurire: daca stadionul e suspendat, toti oficialii Stelei pot participa la meci? Duckadam n-are contract cu clubul, cica are un acord verbal cu Becalli, atunci, de ce n-ar putea intra si suporterii la meci pe post de oficiali ai clubului ? (daca clubul i-ar recunoaste drept oficiali tot pe baza unui acord verbal) E dezolant fara spectatori, mai bine 2500 de "oficiali" (pe perioada determinata) sa fie tribunele colorate.

rAzVaN4sTeAuA14.11.2010 19:42

nuj dak unii au facut bn sa nu mai vina la meciurile Stelei...da asa snt romanii cedam usor...in germanii...fanii lu stuttgart si herta stiti c au facut...c fel de proteste au facut...d jucatorilor...si tot staful d la conducere pana la antrenor secund...le era frik sa mai iasa pe strada...si exemplele pot continua si in alte tari...in Romania niciodata nu o sa se vada asa cv...din pakate...:(

nuj dak unii au facut bn sa nu mai vina la meciurile Stelei...da asa snt romanii cedam usor...in germanii...fanii lu stuttgart si herta stiti c au facut...c fel de proteste au facut...d jucatorilor...si tot staful d la conducere pana la antrenor secund...le era frik sa mai iasa pe strada...si exemplele pot continua si in alte tari...in Romania niciodata nu o sa se vada asa cv...din pakate...:(

blindica14.11.2010 21:08

Dee, pai ''clubul'' nu-si doreste spectatori decat la meciurile de larg interes,vezi meci de cupa Europeana ori meci impotriva CFR-ului.Atunci,pe langa putinii contestatari,se strang mult mai multi platitori usor de manipulat. Plus ca,oficialii care ajung in spatiile pentru presa si staff-ul administrativ nu au legatura cu suporterii obisnuiti,de aceea nu stiu daca sunt suporteri in loje cand terenul e suspendat. E bine :D ?

Vlad Bogdan14.11.2010 21:33

Forza Steaua!

Spre 24!

Hai ca putem!!!! :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

NOT!!!

Liviu94sud14.11.2010 21:37

Tanase e capitan? nu cred... JIGI a jucat cel mai bine!!

Ste@ua2314.11.2010 22:26

Despre meci..nu sunt prea multe de spus,nu isi au rost comentariile.Foarte interesante ,,indicatiile,, celor 2 antrenori,au facut o formula senaztionala,un joc elaborat,placut,da din pacate ,,minunile,, invocate de oier,combinat cu 2-3 guri de branza,nu au fost de folos.Ne indreptam usor-usor spre titlu 24,migi va rupe clasamentul si anu' asta.

vlad15.11.2010 06:24
nu vreau sa comentez meciul, ca nu-s multe de spus, insa am o nelamurire: daca stadionul e suspendat, toti oficialii Stelei pot participa la meci? Duckadam n-are contract cu clubul, cica are un acord verbal cu Becalli, atunci, de ce n-ar putea intra si suporterii la meci pe post de oficiali ai clubului ? (daca clubul i-ar recunoaste drept oficiali tot pe baza unui acord verbal) E dezolant fara spectatori, mai bine 2500 de "oficiali" (pe perioada determinata) sa fie tribunele colorate.

Asta am remarcat si eu. Daca meciul se disputa fara spectatori,ce cauta Lacatus pe stadion?

mountytoma15.11.2010 06:48

jenant sa ne bata mediasul, o echipa care s-a dat din calea Stelei in mod constant in ultimii ani. bravo lor, asa da.

despre ai nostri, ce sa spunem? s-a vazut inca o data "priceperea" de antrenor a lui Lacatus. Jucatorii intra pe teren visatori, iau gol in minutul 4, si dau primul sut pe poarta in minutul 60 parca.

a inceput sa imi placa Lacatus. cu el sigur p.u.l.a. performante, asa ca vom scapa de cioban :-)

ps. ati vazut ce bine i-a prins lui Bogdan Stancu sa fie odihnit un meci? niciodata nu a mai jucat asa slab...

ultras_laziale15.11.2010 06:54
Forza Steaua!

Spre 24!

Hai ca putem!!!!

In stilul asta...da , vom castiga titlul 24 in fix...24 ani !!! :)) sigur ca putem , un titlu odata la 24 de ani e `floare la ureche` pentru Gunoiul care numai astfel de "realizari" poate face.

Vai , mama noastra de stelisti , ce-am fost si ce-am ajuns...nu m-ar mira sa picam in B la anul , e clar ca nu vom mai avea un antrenor de marca in Ghencea , doar daca nu-si va calca pe inima Oli si va reveni acasa , ala e singurul care te poate salva cu acest gunoi-nenorocit la conducere.

SIMONICA15.11.2010 07:02

ma inscriu si eu in campionat :crazy:

«1234»