0-1 GOLLL ERIC
0-1 GOLLL ERIC
Am inceput perfect,jucam minunat!
Ce fac astia?La ce se gandesc?Zici ca sunt echipa de diviza c...
Doamne,inca o centrare marca Nicolita,am ajuns la concluzia ca tre sa fi retardat ca sa joci cu Nicolita pe teren...
Vai de echipa asta ... mi se pare mie sau miroase a blat? Ati observat cum se comporta fundasii gazului? Cand are Steaua vreo actiune foarte aproape de careu, ei stau ca arbitrii de box .. doar observa si se misca foarte greu .. mai stau si departe de minge si lasa culoare libere .. dar incompetentii lui Oierul nu sunt instare s-o bage ..
Vai de echipa asta ... mi se pare mie sau miroase a blat? Ati observat cum se comporta fundasii gazului? Cand are Steaua vreo actiune foarte aproape de careu, ei stau ca arbitrii de box .. doar observa si se misca foarte greu .. mai stau si departe de minge si lasa culoare libere .. dar incompetentii lui Oierul nu sunt instare s-o bage ..
Nimic mai fals. As spune ca e o idee preconceputa. Mediasul isi face jocul obisnuit, presing, aparare de netrecut, contraatacuri in viteza, demarcare, miscare pe tot terenul. Steaua e moarta. Daca va juca si in repriza a doua la fel, Mediasul isi va consolida locul bun din clasament cu inca 3 puncte. Steaua va ramane pe 7, iar daca Craiova va bate asta seara in groapa, va fi pe locul 8. Rusine mai mare nu se poate.
Finantatorul FC Steaua, Ciobanul, a parasit tribuna oficială la pauza meciului cu Gaz Metan Medias scor 0-1, si a mers la vestiare, afirmand că este suparat pentru prestatia echipei sale.
"Sunt suparat de prestatia echipei, mă duc la vestiare", a afirmat Oierul.
Stancu mijlocas stanga, Surdu mijlocas dreapta.
Lacatus, pleaca!
Ma,de la buffering se misca echipa asa de incet?si doar Steaua?Jumatea aia de la CH4 s-a incarcat!Si sa mor daca stiam ca se pierd mingi de la sacadaj si altundeva in afara de PES si FIFA.
A,si e ceva bug cu pase inapoi?Slab programator,slab programator!
Am spus de mult timp ca nu ma mai ut la meciuri,dar acum o s-o fac definitiv.Inadmisibil ce joaca Steaua.Sunt meci de meci aproape de infarct.Nu se poate asa ceva.In primul rind Bicfalvi asta ma omoara cu zile.Daca continuam asa,jucam la retrogradare.Multi jucatori se cred foarte importanti cind imbraca tricoul Stelei.Sa va fie rusine.
Pentru anuntul asta ti-ai facut tu cont pe site?
Ce sa mai zic tiki-taka barcelonaa tiki taka Barcelona...
L.E Mai luam noi titlu peste vreo 5 ani...
Ciobanul a intrat peste Lacatus in vestiar: "Echipa nu a jucat nimic"! Cum l-a atacat pe Ricardo:
Ciobanul a explodat la pauza meciului cu Gaz Metan Medias. Steaua a luat gol in minutul 3 de la brazilianul Eric iar patronul Stelei a mers la vestiar pentru a-i certa pe jucatori.
Ciobanul a intrat peste Lacatus in vestiar: "Echipa nu a jucat nimic"! Cum l-a atacat pe Ricardo:
Ciobanul a iesit nervos de la oficiala si a mers la vestiar pentru a incerca sa vorbeasca cu jucatorii. Nu joaca nimic. Ma duc peste ei la vestiar", a spus Oierul.
Pe tot parcursul meciului seful Stelei l-a critica pe Ricardo: "Joaca ba ceva, ca te trimit in Brazilia", au fost vorbele lui Oierul.
Sus pe masina! \:D/
Sunt linistit, e vina lui Mironica ca nu jucam nimic oricum.
Multi dupa calificarea din Cupa au uitat tot, tot ce s-a intamplat la echipa, cine conduce, cine e antrenor, cine e capitan, TOT! Unii nu uitam!
ma intreb..in afara de bomfim e cineva in echipa asta care stie sa dea o centrare?
Dupa episodul "Sorineee" de anul trecut, avem acum episodul "Ricardoo"
Remarcati la secunda 30 dupa ce il striga prima oara pe Ricardo, se uita fix in camera sa se asigure ca e acolo si ca l-au filmat si apoi continua spectacolul grobian.
Incredibila aceasta combinatie intre antrenor principal si antrenor secund. Totul merge ceas(cu cuc). Talentul deosebit al antrenorului principal Ciobanul de a alege jucatorii care sa intre in teren cu o precizie albaneza, combinat cu schemele tactice egiptene ale antrenorului secund Lacatus si instructiunile in timp real catre jucatori gen (fugi in plua mea dupa minge) (avanseaza in plua mea) (arunca mingea in fata in plua mea) (baa, asa baaa) (bine baaa), fac ca acest joc de fotbal sa incante ochii privitorilor din ferentari fara televizor ale caror facturi de curent au fost platite de acest maistru al fotbalului de nasturi numit Ciobanul.
PS: L-ati vazut cum manca branza si se inchina?
Incredibila aceasta combinatie intre antrenor principal si antrenor secund. Totul merge ceas(cu cuc). Talentul deosebit al antrenorului principal Ciobanul de a alege jucatorii care sa intre in teren cu o precizie albaneza, combinat cu schemele tactice egiptene ale antrenorului secund Lacatus si instructiunile in timp real catre jucatori gen (fugi in plua mea dupa minge) (avanseaza in plua mea) (arunca mingea in fata in plua mea) (baa, asa baaa) (bine baaa), fac ca acest joc de fotbal sa incante ochii privitorilor din ferentari fara televizor ale caror facturi de curent au fost platite de acest maistru al fotbalului de nasturi numit Ciobanul.
PS: L-ati vazut cum manca branza si se inchina?
Din fericire, faptul ca nu se joaca cu spectatori ne da posibilitatea sa auzim "indicatiile tactice" pe care antrenorul de jos le da jucatorilor. Totodata il auzim si pe antrenorul de sus, ceea ce desavarseste opera. Superb!
taca paca i-am batut si p-astia.
Iar a plecat ciobanul in minutul 86. Probabil e o superstitie de-a lui. Cu putin noroc putem sa coboram pe locul 9. La mai jos! Jos de tot pana nu-i mai iese profit ciobanului si pleaca. Apoi sus, cat de sus se poate !
o echipa zero...un antrenor zero si sigura scuza o sa fie k nu au avut fanii cu ei da pt mn Steaua e zero nu mai exista...si Lacatus e zero k antrenor ![]()
Campionii campionii ole ole oleeee
am un mesaj pt aia care criticau articolul despre Lacatus:sa va iau idolul in p--a ..............si inca ceva sa vi l iau in p--a si pe ala de e presedinte,asta e Steaua pe care o meritati voi bai cocalarilor
o echipa zero...un antrenor zero si sigura scuza o sa fie k nu au avut fanii cu ei da pt mn Steaua e zero nu mai exista...si Lacatus e zero k antrenor![]()
Vorba aia .. pestele de la cap se impute .. vinovat e Oierul, nu Lacatus .. Lacatus nu l-a obligat pe Oierul sa-l puna antrenor, Lacatus nu s-a autopropus.
Oierul e vinovat si trebuie sa plece .. de ce nu va prindeti voi niciodata? Lacatus e doar un scut pentru el .. se ascunde in spatele gloriilor ca sa nu-l vedeti ...
Lacatus oare chiar nu vede ca nu are talent pt meserie?ca jucator a fost unic, dar ca antrenor e exact opusul jucatorului Lacatus.Toate echipele lui joaca fara agresivitate si lipsite de idei.