Banel da minimum 2 goluri in Olanda,dintre care un golazzo
Important este sa nu confunde din nou portile.
Cred ca maestrul Lacatus isi va demonstra din nou clasa mondiala.
Azi in cel mai bun caz vad un egal chinuit...
Banel da minimum 2 goluri in Olanda,dintre care un golazzo
Important este sa nu confunde din nou portile.
Cred ca maestrul Lacatus isi va demonstra din nou clasa mondiala.
Azi in cel mai bun caz vad un egal chinuit...
"Bayern" era in tribunele Allianz Arena si nu in teren (asta in caz ca nu ai remarcat). Si chiar daca eu unul am tinut cu Bayern, nu am putut sa nu remarc faptul ca inca nu avem o echipa romaneasca care sa stie ce vrea in teren in fata marilor forte ale Europei. Ne cacam pe noi ca "ce-am jucat", "ca arbitrul", "ca ghinionul", "ca daca...", "ca daca..."
Pai pe la noi marii cunoscatori de fotbal,ca Dragomir,spun ca CFR a jucat mai bine decat Bayern,e mai buna decat Roma... ![]()
Nu pot sa zic ca au jucat mai bine, dar in ambele meciuri puteau sa castige toate cele 3 puncte. In schimb, la cat de prosti sunt, au luat 0!
Pai da..."marii conducatori"...pana cand nu o sa scapam de mafiotii astia nenorociti nu vom putea sa emitem pretentii. Cel mult putem avea parte de "accidente" in care vom ajunge in fazele superioare.
Bine...mai avem si alti dobitoci gen comentatorii care fac o propaganda teribila non-performantelor...
Si nu in ultimul rand cocalarii care isi cumpara "promotia Noroc", Nutline, vuvuzela si fac taraboi din fata TV-ului pentru ca "pe stadion e multi derbedei fara servici".
Ba , eu nu ma ascund , mi-am pus varsta reala la profil . V-a invit si pe voi sa fac-eti la fel
Orice greseala gramaticala e strict intamplatoare
[scuze de offtopic , da' n-am putut sa ma abtin
]
Si la 5 ani te-ai facut contu ?
Anul trecut am facut 0-0 si 1-1 cu Twente viitoarea campioana.Hai, putin curaj n-ar strica, ii batem pe astia.
Anul trecut am facut 0-0 si 1-1 cu Twente viitoarea campioana.Hai, putin curaj n-ar strica, ii batem pe astia.
Niciun meci nu seamana cu altul.
Si la 5 ani te-ai facut contu ?
da , ca veneam de la gradinita si nu aveam activitate . De ce ?
da , ca veneam de la gradinita si nu aveam activitate . De ce ?
-Numai asa ..
Terminati cu caterinca aici.
Incepe MECIU
din nou Banel imi phute ziua
bine ca nu a dat penalty
bine ca nu a dat penalty
Merita galben pt simulare
surdu e slab ca de obicei
Am avut noroc ca n-am luat pana acum gol...
Eu ma intreb foarte serios cum e posibil sa sutezi in halu' ala, de la 25 de metri, la 20 peste poarta...
exact asta ma intreban si eu, Lari... cum plm nu esti capabil sa te concentrezi in momentul sutului?
Eu ma intreb foarte serios cum e posibil sa sutezi in halu' ala, de la 25 de metri, la 20 peste poarta...
Ar fi bine daca s-ar intreba si artistii din teren,cei care sustin ca ei sunt fotbalisti...
pe scurt..surdu este zero, Nicolita sa mearga la maraton.
ricardo joaca destul de bine, bomfim excelent pana acum.
aa..danyi mergi tata la culcare ca nu e pentru tine sportul asta.
@DaNyi06, mie mi-e ca nu mai prinzi a 2-a repriza aici, scrie cu font normal! ![]()