FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Utrecht - Steaua 1-1 (0-0)

«12345»
A.ALeX20.10.2010 13:16

-Ce stelisti sunteti ma ... Dc sa nu ii batem ??

-Azi vazut meciul de ieri Bayer - CFR 3 2 .. In campionat CFR praf si in europa joaca un alt fotbal

-Steaua cu Liverpool toti spuneti sa nu ne facem de ras ... dar totusi am facut o prima repriza de vis ... in meciu cu NAPOLI la fel sa nu ne facem de ras (ati spus majoritatea) si am facut un 3 - 3 ... In meciurile din europa am jucat alt ceva deci dc sa nu facem un meci bun si cu Utrecht ?

Adrian20.10.2010 13:22

A.AleX

Ti-as raspunde dar nu cred ca are rost. Ti-am urmarit postarile si am observat ca esti doar un copilas care mai are mult de crescut ca sa inteleaga lumea din jurul lui. Incearca sa gandesti singur, priveste obiectiv si vei vedea de ce au zic cei de mai sus lucrurile respective.

Pana atunci, mai discutam cand o sa mergi si tu pe vreun stadion sau cand o sa ai cateva deplasari la activ pentru Steaua. Atunci cred ca vei primi singur raspunsurile pe care le cauti si vei intelege cum stau treburile.

A.ALeX20.10.2010 13:46
A.AleX

Ti-as raspunde dar nu cred ca are rost. Ti-am urmarit postarile si am observat ca esti doar un copilas care mai are mult de crescut ca sa inteleaga lumea din jurul lui. Incearca sa gandesti singur, priveste obiectiv si vei vedea de ce au zic cei de mai sus lucrurile respective.

Pana atunci, mai discutam cand o sa mergi si tu pe vreun stadion sau cand o sa ai cateva deplasari la activ pentru Steaua. Atunci cred ca vei primi singur raspunsurile pe care le cauti si vei intelege cum stau treburile.

Eu sunt de obicei foarte optimist .. Inainte de fiecare meci al Stelei sper intr-o victorie pana in min 90 ori cu cine joaca Steaua speram si sper ... Vreau si o sa merg la meciurile Stelei peste cativa ani cand mai cresc dar nu asta ii important ...

-Ok Am timp sa invat tot ce zici tu ... dar pana atunci o sa traiesc fiecare meci cu speranta de a castiga Steaua ...

Ti-am urmarit postarile si am observat ca esti doar un copilas- Un copilas ??? - K voi astea mai mari sunteti asa increzuti , orgoliosi plini de sine ... :confused: Voi aveti impresia ca stiti totul si Ma rog de ce ma TUTUIESTI ? Ce problema ai tu ca eu vad fotbalul cu alti ochi ???... Asa is eu Copilandru - imi traiesc copilaria (Cea mai frumoasa parte a vieti ) Dupa ce o sa cresc mare si o sa am o familie o sa apara grijile , stresul pana atunci nu o sa vad altfel viata nu are sens sa spun ca am invatat si nici tu nu are rost sa imi spui cum o sa fie pt ca pana nu o sa mi se intample nu o sa vad veata altfel si o sa continui " sa postez copilareste " .

Adrian20.10.2010 14:08

Cum sa nu fie important?

Bai copile, ia incepe tu sa faci sute de kilometri, sa dai milioane peste milioane, sa te stresezi si sa te obosesti pentru niste jucatori care isi baga **** in tine, sa vezi atunci cum e. Stand la TV, e normal sa fii optimist, ca vezi numai eroi.

Noi nu avem impresia ca stim totul, noi chiar stim totul. Stim care e adevarata fata a echipei, a jucatorilor, care e valoarea lor.

Cand tu bati 500 de kilometri ca sa ii incurajezi si, la final de meci, pe langa ca pierd cu o echipa de 3 surcele, nici nu vin sa te salute, tu cum te simti? Si atunci vei avea erectie la simplul gand ca il vezi pe Nicolita? Ma indoiesc.

Degeaba o dai cu copilaria si alte tampenii. Aici nu e vorba de copilarie. Aici e vorba de ignoranta. Unii aleg sa ignore niste lucruri evidente. Poate o fac din lene, poate din nepasare, nu ma intereseaza. Ignorati cat vreti dar nu va dati cu parerea despre altii.

ady.fcsb20.10.2010 14:16

Alex,pe toate forumurile sunt invazii de copii ca tine . In primul rand nu stii sa scrii romaneste,nu stii sa scrii pe un forum .Din scris se observa ca nu ai mai mult de 14 ani.Nu doar Adrian a observat asta,suntem mai multi stai linistit.CFR joaca alt fotbal? Ma faci sa rad .. pai Bayern i-a calarit tot meciu in conditiile in care au lipsit Robben si Ribery iar de atac nu mai vorbesc.Plus ca mi s-a parut cel mai slab meci de aseara,dar ma rog fiecare cu parerea lui .

on: Utrecht - Steaua 2-2 . In meciu asta vreau,in caz ca joaca,sa marcheze Nesu neaparat.De la Steaua cred ca vor da golurile Stancu si Apostol.

In celalalt meci cred ca Napoli o va manca pe Liverpool.

A.ALeX20.10.2010 14:22
Cum sa nu fie important?

Bai copile, ia incepe tu sa faci sute de kilometri, sa dai milioane peste milioane, sa te stresezi si sa te obosesti pentru niste jucatori care isi baga **** in tine, sa vezi atunci cum e. Stand la TV, e normal sa fii optimist, ca vezi numai eroi.

Noi nu avem impresia ca stim totul, noi chiar stim totul. Stim care e adevarata fata a echipei, a jucatorilor, care e valoarea lor.

Cand tu bati 500 de kilometri ca sa ii incurajezi si, la final de meci, pe langa ca pierd cu o echipa de 3 surcele, nici nu vin sa te salute, tu cum te simti? Si atunci vei avea erectie la simplul gand ca il vezi pe Nicolita? Ma indoiesc.

Degeaba o dai cu copilaria si alte tampenii. Aici nu e vorba de copilarie. Aici e vorba de ignoranta. Unii aleg sa ignore niste lucruri evidente. Poate o fac din lene, poate din nepasare, nu ma intereseaza. Ignorati cat vreti dar nu va dati cu parerea despre altii.

K ma stiu ca lor nu le pasa de tine .. nu le pasa de suporteri numa ii cheama la stadion ca sa dati bani ... deci NOI fani ne stresam enervam suparam si lor nu le pasa doar se prefac .. ma rog nu zic ca mai is jucatori care fug care joaca care se straduie dar is putini stiu eu chesta asta si stiu ca dati bani si ei is bag *** in noi dar no mai gresesc si eu si imi dau seama ca gresesc si o sa invat dar daca nu fac greseli cum vrei sa invat chestia asta ... o sa am timp sa inteleg mai mult

Ste@ua2320.10.2010 14:53

Ati auzit ultima stire despre Apostol?Cica s-a accidentat si nu a putut sa faca deplasarea la Utrecht :huh: ,mi se pare o minciuna penibila din partea conducerii,ce coincidenta ca s-a rupt tocmai acum,cand a intrat in gura oierului. :ce_oameni: Mai bine spuneau pur si simplu ca nu-l mai vrea jegu' in lot si gata.Lacatus se afunda tot mai mult in penibil.

sika1620.10.2010 16:42

Bate Steaua cu 2-0 fular-campionii:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

tricou_syk__10_acasa_foto.png

SuperstaR1820.10.2010 17:13
Bate Steaua cu 2-0 fular-campionii:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

Il cheama Sika si stie cat e scorul exact.

Eu pun pariu ca stiu ce gen de muzica asculti si pe cine o sa votezi la prezidentiale.

Ste@ua2320.10.2010 17:34

O intrebare am si eu pentru multi dintre userii de pe forum.De ce va ascundeti varsta din profil?Nu va fura nimeni caii de la caruta,ori aveti ceva de ascuns.

on: mai mult de un egal nu cred ca poate sa faca,sper sa ma insel.

pytycrys20.10.2010 18:26

Mare kkt treaba cu Apostol.

Radut mai e accidentat, sau intra el titular? Daca ar juca el ar fi relativ bine.

red&blue_boy20.10.2010 19:11

Cica ar juca Anghelov la mijloc...

RobYnho20.10.2010 20:19
O intrebare am si eu pentru multi dintre userii de pe forum.De ce va ascundeti varsta din profil?Nu va fura nimeni caii de la caruta,ori aveti ceva de ascuns.

Nu va mai ajung site-urile de socializare?

N-ar strica nici numerele de telefon al userilor de sex feminin, de pe forum, nu?

PrymarU20.10.2010 20:27
Nu va mai ajung site-urile de socializare?

N-ar strica nici numerele de telefon al userilor de sex feminin, de pe forum, nu?

E ceva normal, ma buvnit rasu cand am vazut, asa ceva e ceva logic :))?domane ce oameni :ce_oameni: :ce_oameni: :ce_oameni: :ce_oameni: :ce_oameni:

Bate Steaua cu 2-0

Esti sigur domnule?

RaMs3s20.10.2010 20:36

Ba , eu nu ma ascund , mi-am pus varsta reala la profil . V-a invit si pe voi sa fac-eti la fel fular-campionii

Orice greseala gramaticala e strict intamplatoare

[scuze de offtopic , da' n-am putut sa ma abtin :)) ]

banelinho_1620.10.2010 22:33

:steag_cruce_invers: Neaparat victorie Steaua !!! :steag_cruce_invers:

Banel da minimum 2 goluri in Olanda,dintre care un golazzo :punk:

iNsTiGaToR20.10.2010 22:40
Eu zic sa nu comparam Steaua cu Real si Utrecht cu Alcoron.

Nici n-am facut asta, eu am comparat meciurile alea 2 intre ele.

Ce daca au batut pe Ajax, sunt pe 9 in campionat. Ajax sunt cumva zeii fotbalului si n-au voie sa piarda?

Steaua poate sa castige la Utrecht .

Nu mai generalizati asa, "Gata, echipa din Olanda, ne bat de ne c***m pe noi, echipa din Italia , ne f*t de ne sar capacele", zici ca am fi din Burkina Faso (ca tot suntem sub ei in clasament cu nationala)

Tu ai o problema

banelinho_1620.10.2010 22:58

Steaua e mult mai buna decat o echipa medie din Olanda,nu vad care e problema voastra...

Ori sunteti f pesimisti,ori sunteti rau-voitori !

Anu' trecut nu ne-a batut twente,care avea sa fie viitoarea campioana,deci????

Andrei Dobre20.10.2010 23:44

Ba care are o pusca...???!!!????? :naughty: Am remarcat ceva mai sus.....

Lays21.10.2010 02:39

si Marmota ce zicea?

bogdinho'21.10.2010 06:52

Am vazut cum a tratat Banel acea faza la 2-1 cu Dinamo ! Nu mai are ce cauta in echipa , sincer , el si cu Bilasco sunt niste petarde !!!

Nu cred ca batem pe Utrecht :(

Andrei*21.10.2010 07:08

mamaaaa,cat de grav poate sa loveasca omul! :look: luati-l usor sa nu-si piarda inspiratia...si sunt convins ca mai are cateva pregatite!

BNQ21.10.2010 07:26

Hai facem asa :)

Dacă Banel nu reuseste să facă 5 centrari de calitate, tu nu mai intri nici odată pe acest forum?

Nu zic de 2 goluri, eu zic 4-5 centrari, te bagi?

CiprianPH21.10.2010 08:20

Si tie ti se pare ca nu ne-am facut de ras in meciul cu Napoli?!?! Eu zic ca asemenea rusine n-am mai trait de la meciul cu Middlesbrough. :ce_oameni:

In alta ordine de idei "Bayern" era in tribunele Allianz Arena si nu in teren (asta in caz ca nu ai remarcat). Si chiar daca eu unul am tinut cu Bayern, nu am putut sa nu remarc faptul ca inca nu avem o echipa romaneasca care sa stie ce vrea in teren in fata marilor forte ale Europei. Ne cacam pe noi ca "ce-am jucat", "ca arbitrul", "ca ghinionul", "ca daca...", "ca daca...", dar nu ne punem niciodata problema de ce nu avem fata de Europa.

Cei ca tine traiesc din resturile unei glorii de mult mancata de ani si nu au puterea sa gandeasca la rece faptul ca nu existam in competitiile europene decat ca parteneri de joc pentru marile forte si nicidecum ca adversari.

-Ce stelisti sunteti ma ... Dc sa nu ii batem ??

-Azi vazut meciul de ieri Bayer - CFR 3 2 .. In campionat CFR praf si in europa joaca un alt fotbal

-Steaua cu Liverpool toti spuneti sa nu ne facem de ras ... dar totusi am facut o prima repriza de vis ... in meciu cu NAPOLI la fel sa nu ne facem de ras (ati spus majoritatea) si am facut un 3 - 3 ... In meciurile din europa am jucat alt ceva deci dc sa nu facem un meci bun si cu Utrecht ?

tato21.10.2010 08:40
Este un Topic in care vad ca se vorbeste despre deplasarea la Utrecht AICI

Nu reusesc sa accesez linkul.

Am vazut ca ieri inca s-au vandut bilete la hotelul unde e cazata echipa.

Stie cineva daca se mai pot cumpara si astazi?

Multumesc.

«12345»