Apostol a jucat pentru Steaua cinci meciuri in Liga intii, in toamna Hentul facut in derby-ul cu Dinamo, la golul egalizator al "ciinilor", a nascut furia lui Ciobanul. A mai rezistat citeva jocuri in Ghencea, apoi a preferat să-și rezilieze contractul. S-a intors la Urziceni, singura echipă unde mai putea evolua in acest sezon, insă "cosmarul" Steaua i-a ramas intiparit in minte.
"«Bisericute» si turnatori!"
Fotbalistul convocat de Razvan Lucescu la echipa natională vorbeste despre perioada petrecută in tricoul roș-albastrilor ca despre cea mai neagră perioadă a carierei. "Nu vreau să jignesc, dar ce e in interior la Steaua intrece orice inchipuire. Jucatorii stau numai pe grupuri, pe interese, nu toti trag pentru un scop comun. Cei de la Urziceni eram mereu priviti altfel, ca să nu zic mai mult. Pai, cum să facem noi performanță, cind nu sintem o echipa! Toată lumea dă vina pe Gigi, că el pune presiune, dar nu asta e problema. Nici gind! Eu nu am mai suportat să stiu că unul si altul din vestiar mă vand, că unii imi rid in față, dar, de fapt, nu stiu cum să mă lucreze! Simt că am pierdut degeaba două luni pe acolo, nu era deloc mediul meu", a povestit Apostol unor apropiati.
Mijlocasul i-a atacat si pe jucatorii care se multumesc doar să incaseze salariul la Steaua fară să-i intereseze performanta. "sunt unii acolo care stau doar pentru bani! Pentru ei doar asta conteaza Vine sfirsitul lunii si le intră banii in cont. Eu nu m-am dus pentru bani in Ghencea, chiar credeam că acolo se vrea performanță, dar nu e deloc asa! Garantez eu că in acea atmosferă Steaua nu va mai cuceri nici un trofeu incă cinci ani de acum inainte, asa cum n-a cucerit nici in ultimii cinci!", s-a destainuit jucatorul.
9 meciuri in toate competitiile a jucat Iulian Apostol pentru Steaua, totalizind 652 de minute.