Nu-mi pare rau că am venit la Steaua, cum nu-mi pare rau nici că am plecat. Nu am plecat din cauza criticilor lui Ciobanul. MM Stoica e pentru mine un om care stie fotbal cat multi care au practicat fenomenul. E un fanatic, din cauza asta se exprimă in felul asta, pentru că traieste pentru fotbal. Nu putea nici macar Mihai Stoica să mă facă să imi schimb această decizie, pe care am luat-o impreună cu familia mea. Am luat otararea cu 10 zile in urma
Nu am nimic cu domnul Oierul. La suparare spune multe. Știu cine sunt, stiu ce pot si nu am pierdut nimic si nu am nimic de recâștigat. Singurul club care m-a contactat a fost Poli Timisoara, prin Daniel Stanciu, dar am si eu o varstă si imi doresc să joc 'afară', pentru că am o varstă si o familie.
Pe data de 19 noiembrie mi-am reziliat contractul. Nu am venit la Steaua cu scandal si nu imi doream sa plec cu scandal. Eu i-am explicat si lui Marius Lacatuș despre ce este vorba, dar nu mi se pare normal să afle lumea aceste lucruri. Lucrurile vor ramine intre mine si Vali Argaseala asa cum le-am discutat. Asa este frumos.
Nu imi pare rau că am venit la Steaua si nu imi pare rau nici că plec de la Steaua. Dacă imi reprosez ceva? Normal că imi reprosez. Fotbalistic, nu decizional. Orice jucator trebuie să iși demonstreze siesi că poate mai mult. Dacă la Steaua trebuie să te autodepășesti, iar in cele două luni si jumatate am demonstrat cu nu m-am autodepășit.
Singurul club care m-a contactat a fost Poli Timisoara, prin domnul Stanciu. Le multumesc că si-au indreptat privirile pentru mine, dar le-am spus că vreau in strainatate.
Eu sunt acelasi care am fost si anul trecut, vreau să demonstrez că sunt un fotbalist bun. Îi urez tot binele din lume lui Marius Lacatus chiar ii doresc enorm să ia un titlu, pentru că stiu cit munceste si cit de mult vrea să reuseasca
Și coechipierilor mei le doresc din tot sufletul să treacă de momentele astea neplacute, nu stiu dacă e cuvintul cel mai bun.
Nu pot să confirm că merg la Kuban Krasnodar, insă nici nu infirm, ca să fiu corect.
Apostol mai poate juca in acest sezon doar in strainatate! El a fost deja legitimat la două cluburi din Liga 1 si regulamentul ii interzice să mai evolueze pentru o altă grupare. De aceea, Rapid si Timisoara, care anuntaseră că sunt interesate de el, n-au nici o sansă să-i obtină semnatura.