FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Iulian Apostol

«123»
bogdinho'09.10.2010 12:19

E RUPT :( , din pacate ! S-a accidentat la acelasi genunchi la care a fost operat ! Ghinion , sa speram ca va juca Radut in locul lui !!!

Pana la urma nici accidentat nu cred ca e , GSP-ul spune ca ar putea juca cu Dinamo , ca nu e grav ! Numai mincinosi in ProSport si GSP !!!

S.Mariuss09.10.2010 13:14

Genunchiul i s-a umflat si probabil va trebui să fie operat din nou. Este vorba de acelasi genunchi unde a suferit o operatie de menisc, in urmă cu sase luni. Nu stim ce i-au facut acolo. Genunchuiul lui ar fi trebuit sa fie ok după maxim două luni, dar iată că nici acum nu poate juca. Cel mai probabil va rata tot restul turului de campionat",

prosport

Omdrem09.10.2010 13:54

Din cauza la prostu ala de tamas, normal doar e javra...cred ca de asta l-a si rupt. Poate nu il rupe si pe Stancu sa speram!

vlad09.10.2010 16:19

Mucles,ma!

Tupac Amaru09.10.2010 17:51
Asa cred si eu...

Dar despre Nicolita ce credeti?

El de cat timp are nevoie sa arate ceva pozitiv?

Pentru ca se pare ca cinci ani nu i-au fost suficienti.

S.Mariuss09.10.2010 18:30

"Este o contuzie la piciorul la care a fost operat. Accidentarea il va tine departe oar 2-3 zile. Nu sunt selectioner ca sa spun cat de importanta este absenta lui Apostol din echipa Romaniei. Eu imi doresc sa vad cat mai multi jucatori de la Steaua evoluand", a spus Marius Lacatus la Sport.ro.

red&blue_boy09.10.2010 19:16
Dar despre Nicolita ce credeti?

El de cat timp are nevoie sa arate ceva pozitiv?

Pentru ca se pare ca cinci ani nu i-au fost suficienti.

Ce sa mai spui de asta?...Daca el a declarat intr-un interviu recent ca e tot la fel ca si cand a venit la Steaua,ne putem da seama de valoarea sa,de cat a progresat.Adica nimic...

Asta e,cat e Jiji la echipa,Banel are un loc asigurat...

bogdinho'10.10.2010 09:45
Ce sa mai spui de asta?...Daca el a declarat intr-un interviu recent ca e tot la fel ca si cand a venit la Steaua,ne putem da seama de valoarea sa,de cat a progresat.Adica nimic...

Asta e,cat e Jiji la echipa,Banel are un loc asigurat...

Gresit , nu mai e la fel ca si cand a venit la Steaua in 2005 , acum are Q7 omu` :))

In legatura cu Apostol , sa speram ca va juca cu Dinamo...

Omdrem10.10.2010 12:55

Speram, ca e un plus mare la mijloc cu el in teren!

MaulikbZ.10.10.2010 17:17

si eu sper sa joace apostul cu Dinamo si ricardo sper sa aive evolutia cum a avuto si cu sportu...

bogdinho'11.10.2010 09:16
si eu sper sa joace apostul cu Dinamo si ricardo sper sa aive evolutia cum a avuto si cu sportu...

Doamne , ce grea e limba romana :)))) , macar sa batem pe Dinamometru !!!

David12.10.2010 13:47

Rade ciob de oala sparta.

Omdrem12.10.2010 16:10

Bogdinho' macar MaulikbZ. nu editeaza fiecare mesaj postat...asa ca nu ai ce comenta la altii!

A.ALeX13.10.2010 17:44
apostol este un jucator foarte bun dar pentru o echipa mica. el joaca foarte bine la echipele de genul astra,medias..la Steaua nu poate face fata

Este un jucator bun si sper ca voi sa va inselati ... si sa joace bine :steag_sah_mic:

ultra_ss18.10.2010 22:00

mars la Dinamo

Omdrem19.10.2010 06:06

Apostol joaca FOARTE bine, dar la meciul cu dinamu chiar nu am inteles ce avea. Pur si simplu disperam cand mingea ajungea la el. Mi-a scos par alb!

David21.10.2010 15:14
Stati sa faca si vreo 2 meciuri proaste consecutive, sa vedeti atunci porcaiala de la Jiji

Mdah.

ebonyc28.10.2010 22:52

Joaca bine Apostol... la nunti si la botezuri. L-am vazut cum dansa si canta pe o manea. Le are. E exact cum banuiam: un nesimtit si un ingamfat. Dupa ce ca nici nu joaca nimic mai are si harfe. Cu Sportul acum ii era lene sa intinda piciorul la minge. Ma lasati cu Apostol asta, caa l-am luat la ochi de cand s-a dopat. Sau nu va aduceti aminte? Era o petarda la Farul si inca e o petarda, dar cu mai multa experienta. Nu-mi place mie sa ma iau de jucatori ca fiecare are meseria lui si o face asa cum poate, dar la asta se vede ca e lenea mare.

Alex88pl28.10.2010 23:24
Apostol joaca FOARTE bine

Poate doar pe maidan..poate!!

Daniel-Ionut22.11.2010 18:43

De cateva zile, despre Iulian Apostol putem sa spunem ca este FOSTUL jucator al Stelei.

red&blue_boy22.11.2010 19:15

Pa!

Lari23.11.2010 00:31

Nu-mi pare rau că am venit la Steaua, cum nu-mi pare rau nici că am plecat. Nu am plecat din cauza criticilor lui Ciobanul. MM Stoica e pentru mine un om care stie fotbal cat multi care au practicat fenomenul. E un fanatic, din cauza asta se exprimă in felul asta, pentru că traieste pentru fotbal. Nu putea nici macar Mihai Stoica să mă facă să imi schimb această decizie, pe care am luat-o impreună cu familia mea. Am luat otararea cu 10 zile in urma

Nu am nimic cu domnul Oierul. La suparare spune multe. Știu cine sunt, stiu ce pot si nu am pierdut nimic si nu am nimic de recâștigat. Singurul club care m-a contactat a fost Poli Timisoara, prin Daniel Stanciu, dar am si eu o varstă si imi doresc să joc 'afară', pentru că am o varstă si o familie.

Pe data de 19 noiembrie mi-am reziliat contractul. Nu am venit la Steaua cu scandal si nu imi doream sa plec cu scandal. Eu i-am explicat si lui Marius Lacatuș despre ce este vorba, dar nu mi se pare normal să afle lumea aceste lucruri. Lucrurile vor ramine intre mine si Vali Argaseala asa cum le-am discutat. Asa este frumos.

Nu imi pare rau că am venit la Steaua si nu imi pare rau nici că plec de la Steaua. Dacă imi reprosez ceva? Normal că imi reprosez. Fotbalistic, nu decizional. Orice jucator trebuie să iși demonstreze siesi că poate mai mult. Dacă la Steaua trebuie să te autodepășesti, iar in cele două luni si jumatate am demonstrat cu nu m-am autodepășit.

Singurul club care m-a contactat a fost Poli Timisoara, prin domnul Stanciu. Le multumesc că si-au indreptat privirile pentru mine, dar le-am spus că vreau in strainatate.

Eu sunt acelasi care am fost si anul trecut, vreau să demonstrez că sunt un fotbalist bun. Îi urez tot binele din lume lui Marius Lacatus chiar ii doresc enorm să ia un titlu, pentru că stiu cit munceste si cit de mult vrea să reuseasca

Și coechipierilor mei le doresc din tot sufletul să treacă de momentele astea neplacute, nu stiu dacă e cuvintul cel mai bun.

Nu pot să confirm că merg la Kuban Krasnodar, insă nici nu infirm, ca să fiu corect.

Apostol mai poate juca in acest sezon doar in strainatate! El a fost deja legitimat la două cluburi din Liga 1 si regulamentul ii interzice să mai evolueze pentru o altă grupare. De aceea, Rapid si Timisoara, care anuntaseră că sunt interesate de el, n-au nici o sansă să-i obtină semnatura.

MoWeed23.11.2010 11:15
Apostol mai poate juca in acest sezon doar in strainatate! El a fost deja legitimat la două cluburi din Liga 1 si regulamentul ii interzice să mai evolueze pentru o altă grupare. De aceea, Rapid si Timisoara, care anuntaseră că sunt interesate de el, n-au nici o sansă să-i obtină semnatura.

Tinand cont ca ne aflam in Liga 1, locul unde regulamentele au, cel mult, un rol de ghidare pentru comisii, nu m-ar mira sa-l poata legitima.

David23.11.2010 11:17

Mucles ba!

Lari13.01.2011 07:24

Fostul mijlocaș al roș-albastrilor, Iulian Apostol, a ales să vorbească despre planurile sale de viitor.

"Pană in vară voi merge la Unirea Urziceni, să joc. Altă solutie nu exista pentru că in acest sezon am evoluat deja la două echipe, Unirea si Steaua. Oricum, singurele discutii serioase le-am avut cu Mihai Stoichiță si cu Dan Petrescu, dar pană la vară nu se punea problema să joc in altă parte. Doar dacă plecam din Europa! Am vorbit cu cei de la Urziceni. Felix Grigore (n.r. - directorul sportiv al Unirii) mi-a propus să revin acolo si am acceptat. Asta inseamnă că am fost apreciat pentru ceea ce am facut la Unirea.", a spus Iulian Apostol pentru evz.

Apostol a vorbit si despre cum a fost nevoit să meargă la Steaua, desi nu iși dorea acest lucru.

"Am stat două luni. Nu e foarte mult. A fost o nereusita Am mers la Steaua deoarece am vrut să le intorc serviciul celor de la Unirea, care in 2007 mi-au intins o mană luandu-mă de la Farul. Au fost cateva discutii si, intr-un final, am acceptat să merg la Steaua. Nu planuiam să vin in Ghencea. Nu a fost Dorinta mea sută la sută să ajung, in acel moment, la Steaua. Doream să merg in strainatate." a mai declarat Apostol.

El nu l-a uitat nici pe patronul Stelei, despre care a spus că e un om schimbator, dar nu acesta a fost motivul pentru care a decis să plece din Ghencea, ci din cauza unor suporteri care il injurau meci de meci.

"Ă'sta e stilul lui. Nu trebuie să mai mire. Sunt un om care vede lucrurile destul de bine, de matur. Citesc destul de repede oamenii, asa că imi fac imediat o parere despre cel din fata mea. Ciobanul e schimbator. Nu esti sigur pe ce vorbeste. Azi te lauda maine te desfiinteaza Nu stii care e Gigi! Nu am plecat din cauza lui, ci din pricina unor suporteri. Din cauza acelora care vin la stadion cu un singur scop: să injure si să conteste. Nici nu contează pe cine." a incheiat Apostol.

«123»