Mijlocasul e recunoscut ca un tip ciudat si a avut conflicte inclusiv cu Dan Petrescu, la Urziceni
Steaua a pierdut un jucator cu doar citeva de ore inaintea meciului cu Liverpool! Iulian Apostol nu s-a accidentat, dar s-a scos singur din echipa de start. Ilie Dumitrescu facuse planurile cu el titular, insă micutul fotbalist adus de la Urziceni l-a anuntat pe antrenor că nu poate să joace: "N-am mai fost de mult timp titular si nu mă simt deloc in cea mai bună forma N-aș vrea să mă fac de ris!". Ilie a fost nevoit să schimbe echipa si l-a folosit pe Anghelov in locul lui Apostol. Miercuri seara bulgarul nici nu intra in calculele pentru prima echipa
"Micul Mascherano", asa cum il alinta MM Stoica, a suferit o operatie la menisc in aprilie si a revenit recent pe gazon, dar numai pe finaluri de meci. La Steaua a debutat in ultimele minute contra Unirii, după ce mai inregistrase o aparitie la "satelit", intr-un joc cu Juventus Bucuresti.
Că Apostol a hotarit singur să nu joace pe Anfield poate parea straniu, dar cei care-l cunosc pe "Iulică" zic că nu e deloc de mirare: "Asa e el, mai ciudat. Are momente in care i se pare că le stie pe toate. La Unirea, Petrescu ii interzisese medicului să mai intre pe teren in timpul partidelor, atunci cind il solicita Apostol. Îl banuia că se preface si i-a zis: <La echipa asta eu decid pe cine tratează doctorul. Dacă eu zic că nu esti accidentat, inseamnă că nu esti!>".
A refuzat si un meci cu Steaua!
Primul conflict Petrescu - Apostol s-a produs in 2008. În martie, Unirea juca in Ghencea si mijlocasul a anuntat că e accidentat. "Bursucul" s-a enervat si nu l-a mai folosit nici in partidele urmatoare. Steaua a cîștigat acea partidă cu 1-0, gol Habibou pe final.
A improvizat in lipsa lui
Dumitrescu a inceput la Liverpool cu Anghelov si Bicfalvi mijlocasi centrali, după care l-a scos pe bulgar si l-a trecut pe Raduț inchizator. Pe final, a jucat si Stancu mijlocaș central, in momentul in care Raduț fusese schimbat cu Surdu. Antrenorul a facut toate aceste improvizatii in fata apararii desi pe bancă avea doi mijlocasi de acoperire, pe Apostol si pe Ricardo. Brazilianul nu prinde echipa din cauza lipsei pregatirii fizice.
"Apostol a fost corect, baiatul i-a zis lui Ilie că el vrea să impresioneze atunci cind va deveni titular la Steaua si că in momentul asta nu se simte pregatit sută la sută"
Gigi Becali, patron Steaua
"Știam de la Ilie că era vorba să joace Apostol la Liverpool. Ar fi fost bine pentru Steaua, eu il vad la acelasi nivel cu Gerrard"
Gigi Becali, patron Steaua
19 meciuri a jucat Apostol la Unirea in sezonul trecut, dintre care doar 8 ca integralist. De 6 ori a fost accidentat si in alte 7 rinduri n-a prins lotul
21 de minute are Apostol in tricoul Stelei, bifate la Urziceni, la 1-0 pentru Unirea
gesepe