FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Iulian Apostol

«123»
Daniel-Ionut01.09.2010 10:59

apostol_imago_400.jpg

Nume complet: Iulian Catalin Apostol

Data nasterii: 3 decembrie 1980

Locul nasterii: Galati, Romania

Inaltime: 174 cm

Greutate: 64 kg

A mai jucat la:

• 1996-2000 - Dunarea Galati - 51 de meciuri (2 gouri)
  • 2000-2001 - Metalul Plopeni - 22 (2)
  • 2002-2003 - Gloria Buzau - 19 (1)
  • 2003-2004 - Otelul Galati - 20 (2)
  • 2004-2007 - Farul Constanta - 55 (6)
  • 2007-2010 - Unirea Urziceni - 66 (5)
Echipa nationala: 6 meciuri, 1 gol.

- A castigat titlul de campion in sezonul 2008-2009 cu Unirea Urziceni.

BINE AI VENIT Iulian! :oleole:

red&blue_boy01.09.2010 11:40

Mie nu prea mi-a placut de asta nicicand...

Azazello01.09.2010 17:14

Eu zic ca e un jucator peste medie, cu o viziune destul de buna a jocului. In orice caz, cel putin la fel de bun ca Dorel Stoica. :D

Bine ai venit! Sa faci cinste tricoului ros-albastru!

red&blue_boy01.09.2010 19:42
In orice caz, cel putin la fel de bun ca Dorel Stoica.

De parca Dorel ar fi vreun Mascherano,ceva... :dry:

blindica01.09.2010 20:07

Succes,piticule.Sper sa-ti doresti sa joci aici,macar 5 %.

Azazello01.09.2010 21:20
De parca Dorel ar fi vreun Mascherano,ceva... :dry:

Peste Lovin oricum :D

Alex88pl01.09.2010 21:55

e un jucator bun pentru Romania. o sa ajute.

red&blue_boy02.09.2010 05:09
Peste Lovin oricum :D

Asta asa e. :)

mountytoma03.09.2010 14:51

la cum a vorbit asta despre Becali pana acum, sigur va intra titular de la inceput. desi, dupa parerea mea, Andrei ionescu e mai bun decat toti mijlocasii centrali pe care ii mai avem in lot luati la un loc!

iar Andrei ionescu pleaca la Unirea Urziceni si noi ramanem cu asta... care nu mi-a placut niciodata.

Stelist Adevarath04.09.2010 14:48

Mie imi place de el, da totul pe teren fular-campionii

bogdinho_AISS05.09.2010 12:36

stai linistit...Apostol e cel mai bun coordonator din tara...Andrei Ionescu poate ca e mai talentat ca el dar are nevoie de meciuri si experienta...are abia 21 de ani...eu cred ca Bicfalvi-Apostol va fi cel mai tare cuplu de mijlocasi centrali din tara...au un mare atuu...faca la fel de bn ambele faze...defensiva cat si afensiva ... "box to box"... sa-l vedem pe Apostol cum se intelege cu el...

RobYnho18.09.2010 09:59

Mijlocasul e recunoscut ca un tip ciudat si a avut conflicte inclusiv cu Dan Petrescu, la Urziceni

Steaua a pierdut un jucator cu doar citeva de ore inaintea meciului cu Liverpool! Iulian Apostol nu s-a accidentat, dar s-a scos singur din echipa de start. Ilie Dumitrescu facuse planurile cu el titular, insă micutul fotbalist adus de la Urziceni l-a anuntat pe antrenor că nu poate să joace: "N-am mai fost de mult timp titular si nu mă simt deloc in cea mai bună forma N-aș vrea să mă fac de ris!". Ilie a fost nevoit să schimbe echipa si l-a folosit pe Anghelov in locul lui Apostol. Miercuri seara bulgarul nici nu intra in calculele pentru prima echipa

"Micul Mascherano", asa cum il alinta MM Stoica, a suferit o operatie la menisc in aprilie si a revenit recent pe gazon, dar numai pe finaluri de meci. La Steaua a debutat in ultimele minute contra Unirii, după ce mai inregistrase o aparitie la "satelit", intr-un joc cu Juventus Bucuresti.

Că Apostol a hotarit singur să nu joace pe Anfield poate parea straniu, dar cei care-l cunosc pe "Iulică" zic că nu e deloc de mirare: "Asa e el, mai ciudat. Are momente in care i se pare că le stie pe toate. La Unirea, Petrescu ii interzisese medicului să mai intre pe teren in timpul partidelor, atunci cind il solicita Apostol. Îl banuia că se preface si i-a zis: <La echipa asta eu decid pe cine tratează doctorul. Dacă eu zic că nu esti accidentat, inseamnă că nu esti!>".

A refuzat si un meci cu Steaua!

Primul conflict Petrescu - Apostol s-a produs in 2008. În martie, Unirea juca in Ghencea si mijlocasul a anuntat că e accidentat. "Bursucul" s-a enervat si nu l-a mai folosit nici in partidele urmatoare. Steaua a cîștigat acea partidă cu 1-0, gol Habibou pe final.

A improvizat in lipsa lui

Dumitrescu a inceput la Liverpool cu Anghelov si Bicfalvi mijlocasi centrali, după care l-a scos pe bulgar si l-a trecut pe Raduț inchizator. Pe final, a jucat si Stancu mijlocaș central, in momentul in care Raduț fusese schimbat cu Surdu. Antrenorul a facut toate aceste improvizatii in fata apararii desi pe bancă avea doi mijlocasi de acoperire, pe Apostol si pe Ricardo. Brazilianul nu prinde echipa din cauza lipsei pregatirii fizice.

"Apostol a fost corect, baiatul i-a zis lui Ilie că el vrea să impresioneze atunci cind va deveni titular la Steaua si că in momentul asta nu se simte pregatit sută la sută"

Gigi Becali, patron Steaua

"Știam de la Ilie că era vorba să joace Apostol la Liverpool. Ar fi fost bine pentru Steaua, eu il vad la acelasi nivel cu Gerrard"

Gigi Becali, patron Steaua

19 meciuri a jucat Apostol la Unirea in sezonul trecut, dintre care doar 8 ca integralist. De 6 ori a fost accidentat si in alte 7 rinduri n-a prins lotul

21 de minute are Apostol in tricoul Stelei, bifate la Urziceni, la 1-0 pentru Unirea

gesepe

Adrian18.09.2010 10:25

Daca eram eu antrenor, pentru asta ar fi zburat in suturi de la echipa in secunda 2.

DOMNULQ18.09.2010 11:01
Daca eram eu antrenor, pentru asta ar fi zburat in suturi de la echipa in secunda 2.

Asta da blestem pentru Steaua,tu antrenor,Doamne Fereste!Poate sa scape din laborator virusul Ebola,sa dispara toti antrenorii din lume!Atunci mai bine sa antreneze chiar virusul echipa!

Totusi ciudata reactia lui Apostol!?Merita macar o amenda consistenta!Iliuta are si el partea lui de vina,ca a incercat sa foloseasca un jucator ca titular care nu este la parametrii fizici ridicati.

RobYnho18.09.2010 11:04
Asta da blestem pentru Steaua,tu antrenor,Doamne Fereste!

Ce-s cu intepaturile astea, ma ? Nu v-ati plictisit in plm ?

red&blue_boy18.09.2010 12:44
pentru asta ar fi zburat in suturi de la echipa in secunda 2.

Asa ar fi fost intr-o tara normala...

Lari23.09.2010 23:53

Dupa demisia lui Ilie Du-mitrescu, finantatorul "ros-albastrilor" s-a intors imediat in tara si a facut o vizita-soc in cantonamentul Stelei de la stadion.

"Trebuia sa merg, baietii aveau nevoie de mine", s-a confesat acesta apropiatilor. Gigi a intrat in vestiar si a inceput sa le tina jucatorilor un discurs.

"Baieti, eu va rog frumos sa-l ascultati pe Edi, eu am incredere in el si vreau sa-l respectati. Cine nu-si vede de treaba zboara de aici", le-a spus Becali. El a continuat discutia pe un ton relaxat pana in momentul in care a venit vorba despre salarii si prime. "Nu jucati bine, adio bani", a punctat Gigi.

In acel moment, crezand ca totul este in gluma, Iulian Apostol a izbucnit in ras. Gestul l-a infuriat la culme pe patron. "Ce faci, ma? Tu razi in fata mea? Tu crezi ca aici e Urziceni, iar eu sunt Bucsaru?", a racnit Becali, potrivit spuselor unor apropiati de-ai sai.

Dupa cateva minute in care nu a inteles nimic, mijlocasul de 29 de ani si-a dat seama ca a gresit fara sa vrea in fata celui care il plateste.

MoWeed24.09.2010 10:09

Stati sa faca si vreo 2 meciuri proaste consecutive, sa vedeti atunci porcaiala de la Jiji

mountytoma27.09.2010 07:15

mie unul mi-a placut cum le-a dat la mumu ziaristilor dupa meciul de la galati... nu mi-a placut cum a jucat, eu pe el l-as fi schimbat primul, de fapt primul dupa Banel...

dar ziaristii aveau nevoie de o lectie, pe limba lor, asa ca faza cu MUCLES li se potriveste. pe viitor insa, daca Apostol vrea sa devina demn de Steaua, va trebui sa fie mai civilizat, mai elevat daca se poate.

ia sa vedem, se poate? si poate jucam si fotbal

JDERUL28.09.2010 06:12

Deocamdata numai ,,fite"din partea lui.Cand va incepe sa joace si fotbal,atunci vom mai vedea.Modul in care a vorbit ziaristilor il descalifica,indiferent de tenta cu care i-au fost puse interbarile.Deh,asa-i la noi:jucatorii invata sa fie ,,spirituali"si uita sa mai joace fotbal.Despre faptul ca a refuzat sa intre in teren pentru ca nu avea el chef.....ce sa zic? Lipsa totala de respect!Inconstienta! Daca un angajat al meu s-ar exprima la modul acesta,in secunda urmatoare colaborarea dintre noi ar lua sfarsit.

adistnsc29.09.2010 17:44

In afara de "MUCELS" si "NU INTRU Ilie IN TEREN, CA NU SUNT PREGATIT', nu am retinut nimic de la acest pitic oparit. In alte vremuri, cand se juca si fotbal la Steaua, ca sa faci ceva figuri trebuia sa fii idolul fanilor, sa dai totul pe teren, sa dai si pase din prima care sa ajunga la coechipieri....deci pana nu joci ceva fotbal mai Apostole...."MUCLES" !!!!!

Alex88pl29.09.2010 17:53

apostol este un jucator foarte bun dar pentru o echipa mica. el joaca foarte bine la echipele de genul astra,medias..la Steaua nu poate face fata

red&blue_boy29.09.2010 19:00
apostol este un jucator foarte bun dar pentru o echipa mica. el joaca foarte bine la echipele de genul astra,medias..la Steaua nu poate face fata

Asa cred si eu...

TrupSiSuflet-Steaua02.10.2010 12:26

A facut un meci bun cu napoli!!

Sa speram ca va face cat mai multe meciuri bune..

La Unirea juca foarte bine.

greenyes02.10.2010 12:45

E cu dus intors. Am jucat fotbal cu el, noi eram grupa 82 ei erau 80 si la ce figuri avea..te doare capul.

Dar, daca intra si nici nu putea sa stea pe picioare, ce urma: uite-l ba is pe asta, inaota, nu stie sa stea in ghete, ce a facut asta noapte, vai de capul lui, etc.

Uitati-l pe Radut. Nimeni nu stie daca a fost sau nu in plenitudinea fortelor dar evolutia lui a fost foarte stearsa, nici nu putea sa alerge, ziceai ca inoata pe teren.

«123»