FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tibi Curt=TRADATOR!!!(a semnat cu Dinamo)

«123»
punkRipper8705.02.2006 20:27

bai fratilor...pe asta l-am auzit cand a zis ca-i"stelist pana la moarte"era la un antrenament....unde au mai fost prezentzi si altzi membri ai galeriei,care pot confirma!asa ca nu-l mai scuzatzi..:"ca nu prindea echipa",ca nu stiu ce..domne era problema lui ca nu tragea suficient de tare la antrenamente,ca sa invina concurentza care era de altfel sub valoarea lui(Baciu si Ghionea....ma rog la Ghionea e discutabil)plus de asta nici nu supora comparatzia cu Danciu-GOL CARE DAK IMI ADUC EU BINE AMINTE A CAM FOST NASUL JAVRELOR....SI CHIAR DAK MULTZI MA VOR INJURA EU TOTUSI CRED CA UNDEVA IN SUFLETUL LUI E MAI STELIST DECAT JAVRA!!!!!!!IN CONSECINTZA....DA ,E TRADATOR!!!!!!!! 8)

MadFroG09.02.2006 13:04

Curt nu are nici o treaba nici cu Steaua ,nici cu fotbalul .Mai bine ca l-au luat pe Curt javrele ..acum avem posibilitati mai mari sa marcam ...impotriva lui Dinamo :D

dbd09.02.2006 15:19

dar dinamovistii il folosesc ca portar oficial ( adica din primul 11 ) ? sau rezerva ?

Darius_Stelistul15.02.2006 11:05

Nu cred ca ar vota cineva ca este curt tradator. :roll:

radoi8605.04.2006 18:53

S-a gasit tocmai accidentatul asta sa dea gol pentru javre in minutul 90! Deja au noroc porcesc javrele astea! Dupa gol in ultimul minut cu Timisoara, Constanta si Bacau fara sa joaca nimic e deja prea mult! Mai i-a ajutat putin si arbitrul astazi ca asa e moda la Dinamo...

Asta e...sper ca duminica va fi mai bine si vom deveni in sfarsit lideri!

Doamne ajuta si maine si duminica!

***alex***05.04.2006 18:58

Cat noroc poate sa aiba dinamooooo :( tristetea e si mai mare, mai ales ca a dat curt gol!

redandblue05.04.2006 19:01

de abia ma abtin sa nu-mi trag ceva in ce are mai scump...tibi curt...jucatoru lu peste...la cit bine i-a facut Steaua putea sa n-o bage in poarta...

radoi8605.04.2006 19:04

Da ma! O HAHALERA! Si culmea ironiei a mai centrat si Catalin Munteanu!

Oricum Dinamo n-a jucat nimic! D-aia este cu atat mai dureroasa victoria!

Insa important e sa ne calificam noi maine si sa ii batem duminica ca restul nu mai conteaza!

radoi8605.04.2006 19:10

Inca o faza tare! O fi bine o fi rau? cel cu fata de homosexual, Dan alexa, zis si ANAL DE XA nu joaca cu Steaua! Ce handicapat...a luat galben cu bacaul...ce rau ne pare...! ;))

Oricum era mai bine sa fi jucat ca e prost rau de tot alexa! De la cati caini a mancat in china nu mai joaca nimic!

BioS^SteauA05.04.2006 19:12

daca omu' nua vea contract sau daca castiga mai bine la Dinamo ...nu avem dc sa il jjudecam....va garantez ca sufletul e stelist si asa va fi mereu ....nu am dreptate ?:P;)

antonika06.04.2006 07:26

vorbind de Curt, aseara a inscris golu victorie impotriva Bacaului

bobby_ecko8306.04.2006 19:59

Shoot yourself!

***alex***07.04.2006 07:27

Ce poate sa declare curt azi in gazeta. Ca cica el e dinamovist suta la suta si spera ca ia convins pe fani ca este caine.Daca il prinde vreun stelist pe strada il bate de-l omoara dupa astfel de declaratii!

Bogdan4Steaua07.04.2006 10:06

Shoot yourself!

Antonika a facut o afirmatie corecta. Nu inteleg reactia ta. Nu are nimeni nimic cu tine atata timp cat esti civilizat, chiar daca opiniile tale nu coincid cu ale noastre. In caz contrar esti pasibil de ban.

bobby_ecko8307.04.2006 14:07

Shoot yourself!

Antonika a facut o afirmatie corecta. Nu inteleg reactia ta. Nu are nimeni nimic cu tine atata timp cat esti civilizat, chiar daca opiniile tale nu coincid cu ale noastre. In caz contrar esti pasibil de ban.

Ma' bad dog!

Dar numa ca pe topicul asta se vorbea de ceva posturi incoace despre golul lui Curt si despre faptul ca-i tradator sau nu ,si vine si ea si pune ca la Bacau Curt a dat gol!

parerea mea acum! curt e un jucator ce traieste din salariul platit de club ,indiferent de care ar fi el

Va spun eu care's tradatorii!

Aliuta, dupa ce Steaua l-a facut mare, se transfera la Rapid si dupa un meci Rapid -Steaua se duce la galeria giulesteana si striga MOE Steaua!

Plesan( piss off bloody cunt) vine la Dinamo in vara, spune ca asta a fost visul lui ,sa joace la echipa alb rosie, si dupa transfer spune ca a fost crescut in spiritul anti-Dinamo!

End of part 1.

SSK07.04.2006 14:16
Va spun eu care's tradatorii!

Danciulescu ?... :oops:

«123»