FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tibi Curt=TRADATOR!!!(a semnat cu Dinamo)

«123»
Ultras_Fever25.01.2006 18:02

nici nu-mi aduc aminte daca a facut un meci de senzatie in Ghencea, pacat ca asa valoare cat a fost in lotul Stelei a fost mai mult accidentat, parerea mea nu e un tradator, dar in schimb ii urez lui si echipei pt care a semnat sa ne faca si noua un bine si sa termine pe un loc care nu o va trimite nici macar in cupa U.E.F.A!!

radoi8625.01.2006 18:47
nici nu-mi aduc aminte daca a facut un meci de senzatie in Ghencea, pacat ca asa valoare cat a fost in lotul Stelei a fost mai mult accidentat, parerea mea nu e un tradator, dar in schimb ii urez lui si echipei pt care a semnat sa ne faca si noua un bine si sa termine pe un loc care nu o va trimite nici macar in cupa U.E.F.A!!

Corect! Nu cred sa fi facut vr-un meci mare in Ghencea! Dar din pacate ne facea tot timpul cand juca la FC National zile fripte! Sa speram ca lucrul asta nu se va mai repeta niciodata.

dbd28.01.2006 21:51

si asta e adevarat ca nu a facut nimic pentru noi...dar in primul rand in fotbal nu trebuie considerati tradatori jucatorii asa repede !

radoi8630.01.2006 15:25

Incep sa cred ca am gresit! Am impresia ca Tibi Curt este mare om, mare caracter!

Iata ca in prima repriza a meciului Dinamo-BUSAN, in minutul 30, Tibisor cum ii zicea Mirel "este întors în careu şi adversarii înscriu"(Gsp). Multumim Tibi! Asteptam cu incredere meciul din etapa 3 din groapa! Sa nu ne dezamagesti!!!

IONUTZ-CIPRIAN30.01.2006 15:54

:evil: >>>Tibi tu esti una din pilele noastre in groapa ,vezi cum faci cu Dica sau Iacob cand ajung in preajma ta,acum va puteti da seama ca Steaua sa putut lipsi de el?>>> :twisted:

radoi8630.01.2006 16:02

Adevarul e ca Tibi Curt nu era un jucator de valorarea Stelei, dar sa se duca el tocmai la Dinamo...dezgustator! Dar imbucurator este faptul ca un jucator care la Steaua nu prindea nici echipa a doua, se duce la Dinamo din postura de titular, stalpul apararii...

dbd30.01.2006 16:25

:lol: :lol: :lol:

bv lui...dar sa o faca mai "acoperit"...ca il dau aia afara de la dynamu...si ramanem fara pile... :lol: :lol: :lol:

radoi8630.01.2006 16:33
:lol:  :lol:  :lol:  

bv lui...dar sa o faca mai "acoperit"...ca il dau aia afara de la dynamu...si ramanem fara pile... :lol:  :lol:  :lol:

Nu cred ca isi permit sa dea afara asemenea valoare! Ar trebui sa dea bani pe alti fundasi ceea ce e de neconceput in viziunea conducerii de acolo

CybDog03.02.2006 18:28

A fi dinamovost sau stelist poate fi condiderat deja ca un privilegiu printre fotbalistii si suporterii celor doua echipe.

In urma cu ceva timp, atunci cand cluburile Steaua si Dinamo erau inca conduse din spatele unor birouri ministeriale, exista o conventie tacita intre sefi, si anume daca unul dintre ei punea ochii pe un jucator de la o ehipa din provincie, cealalta se abtinea de la a curta acel fotbalist. Schimburile ( transferurile ) de jucatori intre cele doua echipe se faceau indeobste in urma unor agape tovarasesti din care toata lumea iesea in avantaj.

Cum acele vremuri ( din fericire )au trecut, piata de jucatori a devenit "libera", iar conceptul de loialitate fata de un club anume si-a pierdut valoarea in conceptia jucatorilor. Nu insa si in conceptia suporterilor, mai ales a suporterilor vesnicelor rivale Steaua si Dinamo.

Tiberiu Curt este un jucator de valoare medie, care s-a perindat cam pe la toate echipele cu nume din campionatul romanesc. La Steaua el nu mai avea loc in acest moment. Dinamo, prin reprezentantul ei de "vaza", dl. Ioan Becali, avea nevoie de un fundas ieftin ( daca se poate gratis ), iar Curt era cumva deja pus pe galantar.

Eu unul nu ma bucur ca Tiberiu a fost adus la Dinamo, fiindca stimatul domn IB putea cumpara un jucator mai valoros decat el( dar il impiedica zgarcenia ). In acelasi timp nu pot spune ca T. Curt nu are ce cauta in Stefan cel Mare. Ar fi o mare prostie din partea mea. Fotbalistul poate sa faca treaba buna sub indrumarea lui Vigo, cine stie..

Ideea de "tradare" a culorilor unei echipe de catre un jucator, imi repugna. Ei, fotbalistii, pleaca intotdeauna acolo unde le dicteaza constiinta, iar poate notiunea de "tradare" nu le este foarte clara.

Numai bine....

Un dinamovist

SteauaToronto03.02.2006 18:42
A fi dinamovost sau stelist poate fi condiderat deja ca un privilegiu printre fotbalistii si suporterii      celor doua echipe.

In urma cu ceva timp, atunci cand cluburile Steaua si Dinamo erau inca conduse din spatele unor birouri ministeriale, exista o conventie tacita intre sefi, si anume daca unul dintre ei punea ochii pe un jucator de la o ehipa din provincie, cealalta se abtinea de la a curta acel fotbalist. Schimburile ( transferurile ) de jucatori intre cele doua echipe se faceau indeobste in urma unor agape tovarasesti din care toata lumea iesea in avantaj.

Cum acele vremuri ( din fericire )au trecut, piata de jucatori a devenit "libera", iar conceptul de  loialitate fata de un club anume si-a pierdut valoarea in conceptia jucatorilor.  Nu insa si in conceptia suporterilor, mai ales a suporterilor vesnicelor rivale Steaua si Dinamo.

Tiberiu Curt este un jucator de valoare medie, care s-a perindat cam pe la toate echipele cu nume din campionatul romanesc.  La Steaua el nu mai avea loc in acest moment.  Dinamo, prin reprezentantul ei de "vaza", dl. Ioan Becali, avea nevoie de un fundas ieftin ( daca se poate gratis ), iar Curt era cumva deja pus pe galantar.

Eu unul nu ma bucur ca Tiberiu a fost adus la Dinamo, fiindca stimatul domn IB  putea cumpara un jucator mai valoros decat el( dar il impiedica zgarcenia ).  In acelasi timp nu pot spune  ca T. Curt nu are ce cauta in Stefan cel Mare. Ar fi o mare prostie din partea mea. Fotbalistul poate  sa faca treaba buna sub indrumarea lui Vigo, cine stie..

Ideea de "tradare" a culorilor unei echipe de catre un jucator, imi repugna. Ei, fotbalistii, pleaca intotdeauna acolo unde le dicteaza constiinta, iar poate notiunea de "tradare" nu le este foarte clara.

Numai bine....

Un dinamovist

Deci concluzia ta:

Toti jucatorii sunt mercenari :twisted:

CybDog03.02.2006 19:11

@SteauaToronto

Nu toti...Marea majoritate. Tinereii astia ar trebui sa mai invete cate ceva despre adevaratele simboluri ale fotbalului romanesc.

Pe vremuri, mai existau si fotbalisti care nu uitasera faptul ca un pic de carte nu strica in viata. Sau chiar mai multa, daca se poate ( vezi Boloni, Dinu, V. Iordache, etc. ).

Acum, din pacate, capul le sta mai mult prin buzunare.

SSK03.02.2006 20:05

CybDog, daca esti unul si acelasi cu CyberDog de pe dinamoprostia, atunci o sa profit de ocazie si o sa te salut. Esti unul din putinii (foarte putinii chiar !) caini echilibrati de pe situl ala.

Cat despre Curt, v-ati dat cu firma-n cap, ce mai... :lol:

VICTORAS IACOB03.02.2006 20:10

Va spun eu a facut bine Jiji ka l-a dat afara.Oricum nu avea valoare de Steaua.Sa speram ka nu o sa ne mai faka zile fripte asa kum ne facea pe vremea cand juka la National. :lol:

radoi8603.02.2006 22:07

Orice ati zice voi, oricum pt Steaua era mai bine Iodi la Dinamo decat Tibi Curt! In rest, CAMPIONI VOM FI DIN NOU :) (sper)

meshteroo03.02.2006 22:37

Eu cred ca Tibi Curt este un tradatator, dar sa nu uitam ca si Munti a jucat la Dinamo si a venit la Steaua, B. Stelea a jucat si la Steaua si la Dinamo si la Rapid. Curt este profesionist, dar si un tradator...dupa cum spunem noi. :)

Oricum...Curt este un jucator care nici nu a fost folosit si eu cred ca nu va fi folosit nici la Dinamo. Deci Curt nu cred ca ne va pune probleme... :roll:

CybDog04.02.2006 04:05

@SSK

Si eu te salut !

latifundiarul04.02.2006 17:18

Jos tradatorii!

CybDog05.02.2006 01:14

@SSK

Am asteptat meciul de astazi, cu cei de la Otopeni, pentru a comenta afirmatia ta privitoare la Curt.

Acum, iti pot da perfecta dreptate, ne-am dat cu firma in cap atunci cand l-am "achizitionat" ( acum, sincer vorbind, parca am vorbi de mai stiu eu ce marfa fara suflet ) pe domnul Tibilica !

Si nu numai cu firma, am vazut azi niste secvente din meci si am discutat si cu cativa cunoscuti care au fost la meci...O sa ne dam si cu pumnii in cap daca cumva Curt va juca titular. Mai bine in 10 oameni ( caini ) decat cu o asemenea catastrofa pe teren !!!

Va felicit, ati scapat de un impiedicat !

Ramon Sanchez Pizjuan05.02.2006 02:16

CybDog, singura sansa sa aveti 10 caini pe teren e sa aduceti caini adevarati, din aia cu 4 picioare. Daca intradevar consideri ca aveti 10 dinamovisti in echipa, eu zic ca esti naiv. Au tercut vremurile alea.

Acum, in afara de cativa jucatori care provin din pepiniera clubului si cativa care au dovedit intradevar ca pun suflet pentru echipa aia de ani de zile, chiar daca au venit din provincie, restul sunt doar angajati ai clubului. Nu e vorba numai de Dinamo aici.

CybDog05.02.2006 03:33
CybDog, singura sansa sa aveti 10 caini pe teren e sa aduceti caini adevarati, din aia cu 4 picioare. Daca intradevar consideri ca aveti 10 dinamovisti in echipa, eu zic ca esti naiv. Au tercut vremurile alea.

Acum, in afara de cativa jucatori care provin din pepiniera clubului si cativa care au dovedit intradevar ca pun suflet pentru echipa aia de ani de zile, chiar daca au venit din provincie, restul sunt doar angajati ai clubului. Nu e vorba numai de Dinamo aici.

Ramon, imi cer scuze pentru paranteza aceea neinspirata.

Ai perfecta dreptate !

I.N.Money05.02.2006 11:43

Nu trebuie sa-l acuzam pe Curt,el a facut ce a fost mai bine pentru el pentru ca are o varsta in care trebuie sa se gandeasca la familie si la el,plus el a fost un jucator de caracter la Steaua care si-a vazut mereu lungul nasului.

dbd05.02.2006 14:40

cred ca la noi in echipa ( ca sa inchei discutia lui CybDog despre Dinam ) exista la ora actuala doar 1 jucator Stelist cu adevarat : Radoi . el nu ar pleca la Dinam sau Rapid...in rest si Neaga ar fi tot Stelist adevarat...

SSK05.02.2006 15:34

@CybDog

Oricum voi in aparare stati slab de tot. Din punctul meu de vedere, singurul care se compara cu titularul nostru ar fi Pulhac (si asta pt ca eu nu am o parerea prea buna nici despre Nesu, nici despre P Marin). In rest, in centru sunteti descoperiti de la plecarea lui Tamas, iar pe dreapta...Ogararu este oricum cel mai bun fundas dreapta din tara.

CybDog05.02.2006 19:04
@CybDog

Oricum voi in aparare stati slab de tot. Din punctul meu de vedere, singurul care se compara cu titularul nostru ar fi Pulhac (si asta pt ca eu nu am o parerea prea buna nici despre Nesu, nici despre P Marin). In rest, in centru sunteti descoperiti de la plecarea lui Tamas, iar pe dreapta...Ogararu este oricum cel mai bun fundas dreapta din tara.

Da. Apararea pare a fi in acest moment destul de fragila la Dinamo. Ramane de vazut in meciurile oficiale, dupa ce Vigo va "stabili" o formula clara de echipa...

Revenind insa la subiectul topicului ( Curt ), imi face impresia ca transferul fotbalistului la Dinamo Bucuresti este cea mai slaba investitie ( sic ) facuta de clubul nostru in acest intrasezon .

Ultras_Fever05.02.2006 19:21

???

«123»