FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tibi Curt=TRADATOR!!!(a semnat cu Dinamo)

«123»
radoi8622.01.2006 14:27

Gazeta spune ca Curt a semnat cu cainii pana in vara cu optiune de prelungire! Nu ca ar fi el prea bun, dar ma deranjeaza ideea ca un jucator care se dadea stelist sa mearga in groapa! Sper sa fie un inlocuitor pe masura lui Iodi!

steauaclub.tk22.01.2006 16:00

Nu e primul si nu va fi ultimul jucator care se transfera de la Steaua la Dinamo sau invers. Si pana la urma, Curt nu a fost mare stelist. Ar trebui sa fie recunoscator conducerii clubului ca l-a tinut atata timp accidentat pe banca! :evil:

armanovici22.01.2006 16:12

Dar daca???

Conducerea Steaua a dorit sa ii prelungeasca contractul??

Virgil22.01.2006 17:33

Nu el a renuntat la Steaua,ci Steaua a renuntat la el.In aceasta situatie a avut liber sa plece oriunde i se oferea un contract.

Intreb.Danciulescu a fost considerat tradator atunci cand Piturca l-a pus pe lista de transferuri si Dinamo l-a cumparat pe nimic ?

Daca Danciulescu a fost tradator,e si Curt.

stelist_ultras22.01.2006 19:25

Dar tre sa-l intelegem si pe el ca...n-o mai jucat titular de...si dak o ajuns sa il cheme FRAIERII de "caini" s-o dus...POATE DE EI ARE VALOARE...DE NOI NU!!!

radoi8622.01.2006 20:50

Toti astia s-au dat odata mari stelisti! Dar pana la urma au zis ca sunt profesionisti si ca se duc acolo unde sunt platiti! Parerea mea ca acestia n-au fost niciodata stelisti adevarati.

Cred ca singurii adevarati stelisti din actuala echipa sunt Nesu, Ogararu si Radoi! Si sa nu-l uitam pe Neaga. In rest, niste...MERCENARI!

Alextds22.01.2006 21:36

Curt mai avea contract pe 2 ani cu Steaua si a renuntat la el si din cate stiu a mai dat si ceva bani inapoi pt ca Steaua i-a platit operatiile in semn de multumire cand era clar ca nu mai are sansa la echipa.

S-a antrenat 2 sapt cu Farul si nu l-au luat, Dinamo l-a luat ca l-a vrut Vigo cu care a lucrat la Craiova ... fiind singura oferta ... era normal sa accepte.

P.S. La cat a jucat la Steaua oricum nu si-l va aminti nimeni si deci nu prea are cum sa fie catalogat tradator, cat de jucat eu zic ca ar fi mai bine sa se zica la sfarsitul campionatului ca cel mai bun fundas al lui Dinamo nu a avut loc pe banca Stelei :lol:

razvan198322.01.2006 22:04

Hai sa fim seriosi, Tibi Curt a fost mai mult accidentat cat a fost in lotul Stelei si atunci cand a jucat era foarte nesigur pe el, asa ca nu e un jucator pe care sa-l regretam. Pot sa spun chiar ca sunt bucuros ca a ajuns la Dinamo la ce valoare are acum si la cum joaca.

P.S. Daca tineti minte ultimul meci al sau la Steaua a fost cel din cupa cu rapid 2 si daca mi-aduc bine aminte a jucat extrem de prost, si daca intr-un asemenea joc a evoluat astfel, va dati seama cum va juca intr-un meci oficial in divizia a pentru caini. Dar ma rog, sper ca Dinamo sa nu joace ''amicale'' si atunci va fi remarcat. Un stelist adevarat este acela care face meciuri bune sau foarte bune pentru echipa si este remarcat pentru jocul sau, Curt n-a fost niciodata remarcat la Steaua. Si cu asta am spus totul.

SSK23.01.2006 00:35

Tibi Curt - un jucator neinteresant ca si "simbol stelist".

E bine ca Dinamo ia de bun ce aruncam noi 8)

FortuneTeller23.01.2006 08:01
Toti astia s-au dat odata mari stelisti! Dar pana la urma au zis ca sunt profesionisti si ca se duc acolo unde sunt platiti! Parerea mea ca acestia n-au fost niciodata stelisti adevarati.

Cred ca singurii adevarati stelisti din actuala echipa sunt Nesu, Ogararu si Radoi! Si sa nu-l uitam pe Neaga. In rest, niste...MERCENARI!

Dar Paraschiv, Dica, Ghionea, Banel, Bostina, Oprita ce sunt?

radoi8623.01.2006 09:33

Dar Paraschiv' date=' Dica, Ghionea, Banel, Bostina, Oprita ce sunt?[/quote']

Poate doar Paraschiv e stelist pur sange! In rest sa nu uitam ca Oprita ar cam vrea sa plece dar nu e sigur, Dica a venit la Steaua dupa ce i-a dat Gigi bani in avans si tot asa...

Joint23.01.2006 10:26

Nu am nici o simpatie deosebita pentru Curt dar inainte de a incepe cu prostii d'astea ca "tradatorul", ar trebui sa mai stim si ce a declarat dupa ce a semnat cu Dinamo : ""Mi-am dorit enorm sa joc la echipa din Ghencea, insa am avut mult ghinion. Steaua va avea mereu un loc aparte in sufletul meu." Deci...DUPA CE A SEMNAT CU JAVRELE !!! Deci...mai ganditi-va...

IONUTZ-CIPRIAN23.01.2006 16:24

:evil: >>>CURT nu trebuie luat ca un tradator,este fotbalist, are familie,daca vrea sa joace fotbal nu trebuie sa-i stea cineva in cale ,daca la Steaua nu avea loc asta e viata,daca el e tradator atunci alti care au facut la fel ce sunt?>>> :twisted:

FortuneTeller23.01.2006 16:54

Dar Paraschiv' date=' Dica, Ghionea, Banel, Bostina, Oprita ce sunt?[/quote']

Poate doar Paraschiv e stelist pur sange! In rest sa nu uitam ca Oprita ar cam vrea sa plece dar nu e sigur, Dica a venit la Steaua dupa ce i-a dat Gigi bani in avans si tot asa...

Si Ogararu nu a vrut sa plece? Oprita a renuntat la salariu mai mare la Timisoara ca sa ramina la Steaua. Iar Dica nu a plecat in Germania ca sa vina la Steaua. Deci?

axl2323.01.2006 17:08

sa nu-i acordam astuia mai mult credit decat merita

george999xxx23.01.2006 17:48

Da' cand Balaci a jucat pentru Dinamo, de ce nu se numea ''tradator'' ? Zau, voi judecati la nivelul unor copii. Adica in momentul cand rivala iti propune un contract superior, tu refuzi pentru ca tii cu echipa la care joci ? Inca ceva : conteaza cum joaca omul, nu la cine a mai evoluat.

horse3723.01.2006 18:03

pentru cine nu stie sau poate a uitat, banu-i ochiul dracului. asa ca faze cu...a jucat la Steaua cum sa joace pt Dinamo si invers, uitati-le. prea putini mai fac lucrul asta sau deloc. daca venea alexa la noi dupa mintea unora dintre voi, daca intoarcem lucrurile invers, ar fi trebuit sa-l huiduim, sa-l injuram, este!?

cum tibi curt a fost un mare ghinionist la noi si nici numai intra in planurile de viitor a ales ce i-a fost oferit.

ii doresc sa joace bine mai putin in meciul cu noi.

hai Steluta!

radoi8623.01.2006 18:30

Si Ogararu nu a vrut sa plece? Oprita a renuntat la salariu mai mare la Timisoara ca sa ramina la Steaua. Iar Dica nu a plecat in Germania ca sa vina la Steaua. Deci?

Ogararu e de mic in Ghencea! Oprita intr-adevar, ai dreptate cu Timisoara, dar el e oltean la origine si pe la inceputul anunului parca zicea sa daca s-ar intelege cluburile el ar merge la Timisoara! Iar Dica, chiar daca e un fotbalist foarte bun, nu a fost implicat in scandaluri, nu dovedeste pe teren rautatea aia de stelist! El e "profesionist" pentru ca isi face datoria. Dar si-a facut-o excelent in ultima vreme...

dbd24.01.2006 15:39

pana acum se stia ca in fotbal nu exista jucator fanatic...dar au inceput sa apara pe la noi...de exemplu Radoi, neaga ...sau alexa care a refuzat un contract de la Jiji care era mai bun decat cel a lui dynamo...

iar curt nu trebuie sa fie considerat tradator...ci poat mincinos dar si asta cu conditia daca e el a spus ca sunt stelit...

bostina2324.01.2006 20:41

ce a facut Curt pt Steaua??? el nu reprezinta nimic pt noi si nu vad de ce ne "doare" aceasta mutare a lui la Dinamo.Cred ca este un lucru bun si pt Steaua dar si pt Curt acest transfer

radoi8624.01.2006 22:00
ce a facut Curt pt Steaua??? el nu reprezinta nimic pt noi si nu vad de ce ne "doare" aceasta mutare a lui la Dinamo.Cred ca este un lucru bun si pt Steaua dar si pt Curt acest transfer

Nu a fost un transfer! Baiatu' fiind liber de contract nu a gasit alta echipa pe lumea asta decat Dinamo...Si asta mi se pare deranjant

bostina2324.01.2006 22:17

@Radoi

nu stiu ce e asa deranjant din moment ce nu a fost un jucator important pt noi si nici un jucator care sa rupa gura targului.Se exagereaza prin cuvantul tradator, nu poti sa tradezi Steaua din moment ce nu prea ai luptat pt Steaua

radoi8624.01.2006 23:08
@Radoi

nu stiu ce e asa deranjant din moment ce nu a fost un jucator important pt noi si nici un jucator care sa rupa gura targului.Se exagereaza prin cuvantul tradator, nu poti sa tradezi Steaua din moment ce nu prea ai luptat pt Steaua

Chiar daca nu a luptat pentru Steaua asa cum doream cu totii, purtand tricoul magic se obliga in fata suporterilor care l-au sustinut sa nu se duca la rivali! Dar el s-a dus tocmai la Dinamo, intr-un moment de criza pentru ei. Daca se va dovedi un stelist infiltrat acolo, atunci ii dam si o diploma :)).

Mie mi-e frica sa nu isi revina el la forma care l-a facut sa fie luat de Steaua tocmai in groapa...

laca_725.01.2006 11:29

nu e tradator e un jucator profesionist se duce unde sunt banii mai multi nu tine nici cu Steaua nici cu Dinamo nici cu rapid cu nimeni e profesinist la fel ca Danciulescu. :!: :!: :!:

brav025.01.2006 14:44

Danciulescu "e chiar mai profesionist". E o curva masculina. Se da dupa cum bate vantu si banii. Cand sti ce trecut ai avut, sa te duci la rivalii de maorte, sa fi injurat de toate rudele (alea vii si cu cele moarte) , sa ramai in contiuare, sa marchezi cateva goluri, si la primul meci contra fostei tale echipe alaturi de care ii executai de fiecare data pe cei ce te-au injurat sa te duci alaturi de ei spre galerie si o mana sa o ti pe piept si cu cealalta sa acompaniezi m##e stea## . Nu suna a profesionalism, suna mai degraba a prostitutie si prostie!

Cat despre Curt.. nu a fost niciodata un stelist adevarat si ca fotbalist e terminat rau. Am castigat cu acest transfer.

«123»