FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Merita un transfer gen Maldarasanu statutul de bomba?

«123»
i.h.u.g.07.01.2006 13:33

acum oricum vorbesti ipotetic...asa ca...daca sa zicem ca maldarasanu chiar vine la Steaua...toata lumea il injura blablabla...stiti voi...chestiile alea urate pe care le strigati...

daca tipul joaca bine un an...vara viitoare nici n-o sa va mai aduceti aminte de ce a facut el la rapid...desigur ca o sa va reamintiti brusc cand o sa se certe cu cineva sau o sa plece...

dar mai e muuult pana atunci...

Andrei SAVA08.01.2006 04:47

Ca in multe alte ocazii, se cam amesteca lucrurile...

Pe majoritatea ii framanta faptul ca Maldarasanu vine de la Rapid. Nu asta cred ca e important, ci daca ar fi sau nu util echipei noastre.

Ce asteptam de la un jucator care imbraca tricoul ros-albastru? Talent, daruire, lupta pana la sacrificiu. Ca Mirel, Paraschiv, Nesu, Banel.

Este Maldarasanu un astfel de jucator? Eu cred ca nu. Cineva il vedea in locul lui Paraschiv. Eu, cand ma gandesc la Paraschiv, il vad in pozitia de luptator cu care isi intampina advesarul, tinandu-l cat mai departe de poarta noastra. Il vedeti pe Maldarasanu facand asta? Da, rapidistul e mai tehnic, executa mai bine loviturile libere, dar nu l-ar putea inlocui pe bravul Paraschiv, o furnica atat de utila jocului colectiv.

Pana la ultimele meciuri ale Rapidului, pana si suporterii din Grant isi doreau sa scape de Maldarasanu. Au fost de ajuns golul cu Sahtior si faptul ca "taticu' Luce" l-a luat sub pulpana lui pentru meciul de binefacere al catorva vedete pentru a-l transforma pe insignifiantul Maldarasanu intr-o "bomba". E fasaita, bre...

Sper ca Gigi sa fi vorbit aiurea cand a anuntat ca si-l doreste... Ne asteapta meciuri grele in Cupa UEFA si campionat, iar marile transferuri sunt Maldarasanu si Stelea? Da', ce, noi suntem Vasluiu'?

dbd08.01.2006 04:55
Eu, cand ma gandesc la Paraschiv, il vad in pozitia de luptator cu care isi intampina advesarul, tinandu-l cat mai departe de poarta noastra. Il vedeti pe Maldarasanu facand asta? Da, rapidistul e mai tehnic, executa mai bine loviturile libere, dar nu l-ar putea inlocui pe bravul Paraschiv, o furnica atat de utila jocului colectiv.

nu cred ca e mai bun Paraschiv decat Maldarasanu ... dar sigur e mai stelist decat el ... :lol: :lol: :lol:

apa_plata08.01.2006 13:45

daca pe Danciu nu il mai vrea nimeni (desi de cand e la dinamu s-a incapatanat sa nu ne dea gol (doar unu din penalty)) de ce l-ar accepta pe malda care ne-a umplut poarta goluri si inimile de amaraciune?? ala cu nr 17 de la inceput ne-a umflat poarta...

alin_nita200008.01.2006 15:01
Da, acest transfer poate fi considerat o bomba. Pt ca nu ma asteptam la asa ceva. Atat Petre Florentin="javra" cat si Marius Maldaraseanu="cioara" si NU="Malda" (cum am citit paici), nu au ce cauta in Ghencea decat ca spectatori si adversari ai echipei noastre. Cel mai bine a zis Otaku. Eu tin cu Steaua nu cu aia imbracati in rosu-albastru!!! Astia 2 nu vor fi acceptati niciodata de catre o parte a suporterilor, printre care ma voi numara si eu.
Nici o data nu o sa fie mai stelisti ca actualii jucatori,si in plus nu ne vor iubi atat de mult ca pe foshtii fani!!!!!!!!!

[/b]

armanovici08.01.2006 16:07
si in plus nu ne vor iubi atat de mult ca pe foshtii fani!!!!!!!!!

???...Ne lamuresti si pe noi ce ai vrut sa spui cu asta??

subiectiv08.01.2006 16:41

Dincolo de faptul ca si jucatorul a dezmintit stirea (desi stim cum e cu... dezmintirile astea in intersezon) eu chiar sper sa nu se confirme zvonul cu Maldarasanu la Steaua.

In fond cine e Maldarasanu?

Un jucator cu o experienta de joc si o inteligenta peste media campionatului insa cu resurse fizice (si chiar tehnice) sub ceea ce se cere de la un potential titular la Steaua (si nu cred ca omu' ar veni la noi doar ca sa fie o eterna rezerva).

A marcat vreo 2-3 goluri importante pentru Rapid in Cupa UEFA. Numai ca unul (cel de la Donetsk) a fost de fapt un autogol, centrarea-sutata expediata de rapidist se indrepta spre fanionul de corner si in nici un caz spre spatiul portii. Golurile marcate din lovituri libere au evidentiat mai degraba superficialitatea portarilor decat acuratetea executiilor.

Ce mai stie sa faca Maldarasanu? Defensiv e un fotbalist cu probleme - deh, a strans 30 de cotolani - fiind lipsit de viteza (de deplasare sau in interventii). Stie insa foarte bine sa fragmenteze jocul adversarilor comitand la fiecare meci mai dificil numeroase obstructii si faulturi la limita avertismentelor. Insa daca arbitrul se prinde si-i acorda galben pentru faulturi repetate, omu' nostru nu mai conteaza in faza defensiva...

In concluzie (ca si in cazul altui "tanar si nelinistit", Fl. Petre) un posibil transfer al lui Maldarasanu la Steaua ar conta doar ca o lovitura de imagine data rivalilor din campionatul intern.

Numai ca vin si va intreb: merita aruncati banii pentru atata lucru?

sirclaus08.01.2006 17:14
chiar daca e sau nu e maladarasanu cel la care se gandea MM...tot e bine...si maldarasanu e bun...daca vine...

BAAAAAAAAa voi ati inebunit???? cum dracu sa fie bun transferu asta??? doamne voi cred ca nu ati fost in viata voastra pe un stadion!!! nu contest jocul lui maldarasanu si tehnicitatea lui dar voi sunteti de-a dreptu ....!!! cum dracu sa il vedeti ma voi la Steaua??? cand de atatia ani asta ne-a injurat cum a avut ocazia si ne-a luat numele in batjocora???? s-or pomenii ba la echipele mari ale europei transferuri de la rivale da aia se respecta baaaaaa !!!!

"baaa", in primul rand indraznesc sa spun ca foarte multi care sunt aici au fost pe stadion...cu totii stim ca maldarasanu ne-a injurat, cum sunt sigur ca si noi l-am injurat pe el...

tu nu o consideri pe Steaua echipa mare atunci cand joaca in UEFA si castia in fata unor echipe puternice din occident? daca da, atunci ar trebui sa o consideri echipa mare in toate privintele, deci si in ceea ce priveste suporterii...daca nu, atunci de ce te mai agiti!?...daca e un jucator bun poate sa vina de oriunde...n-ar fi nici primul nici ultimul care ar pleca de la O echipa puternica ca sa vina la un rival!

mda bine oricum dak citeai mai bine intelegeai ce vroiam sa spun...in legatura cu mentalitatea..am scris unde se pot face trasferuri de genul acesta..acolo unde exista respect..noi in tara mai avem mult pana acolo..si aia incepand de la jucatori...parerea mea ca in multe cazuri ei incing spiritele...adu-ti aminte meciul cu rapid cand au venii la noi si ne-au aratat "dosul" intradevar trebuiau aplaudati...dar cand a intrat Dolha pe teren si a ridicat instantaneu degetu din mijloc asta ai vazut??

Si da...stiu ca majoritatea au fost pe stadion si merg pe stadioane..dar te rog eu citeste posturile lu draculasblood sau cum l-o chema...el chiar cred ca a fost pe un stadion...(in curtea scolii cel mult)

sirclaus08.01.2006 17:14

sper ca m-am facut inteles

i.h.u.g.08.01.2006 18:03

sirclaus

hmm...vrei sa spui cel mult sau cel putin?

sper ca nu te pui la mintea lui dolha, care acum cativa ani spunea ca Steaua a batut in giulesti pentru ca jucatorii dorm doi in pat...tu intelegi macar ce a vrut netotul acela sa spuna? ei vorbesc si arata semne obscene celor care se uita...

nu crezi ca le ceri cam mult?

calmeaza-te te rog...nu vreau sa te certi cu mine...

nu ma intereseaza daca tu crezi ca eu sau altii nu mergem pe stadion...sau ce incerci sa-mi spui acolo...fiecare cu problemele lui...

dar sa recunosti ca un jucator e bun nu tine de mentalitate ci de obiectivitate...sau de cunostinte

SteauaToronto08.01.2006 18:24

i.h.u.g dar dolha o sa vina la voi! trebuie sa te bucuri, nu degeaba esti dinamovist :)))))!

i.h.u.g.08.01.2006 20:14

yeah dogs rule! :lol: :lol: :lol:

Ultras_Fever09.01.2006 04:43

Nu imi place de maldarasanu ca om, ca jucator e bun, nu stiu de ce dar as fi preferat sa vina Petre, probabil ca e si "simbolul" maidanezilor!! :twisted:

IONUTZ-CIPRIAN09.01.2006 05:12

:evil: Lasati ca BOMBA cu MALDARASANU este dezamorsata demult,chiar credeati ca va veni ala pe aici prin curtea noastra?A fost o tentativa....dar>>>>>> :twisted:

i.h.u.g.09.01.2006 07:34

trebuie sa recunosti ca ar fi fost bine!

IONUTZ-CIPRIAN09.01.2006 07:46

:evil: Nu pot sa spun ca nu ar fi fost bun la Steaua,dar parca era prea de tot,cel mai bun de la rapizi sa vina in Ghencea.Cat de zgarca e UTC-ul dar tot ar fi facut ceva sa nu plece jucatorul de la echipa pe care o conduce!>>>> :twisted: :!:

sorin_77709.01.2006 10:08

Singura Bomba MADE IN Romania putea fi numita cu adevarat bomba venirea lui Danciulescu sau a lui Niculescu... ATAT!!!

Virgil09.01.2006 10:09

E imposibil.Dar daca ar veni ar fi desigur bombe.

sorin_77709.01.2006 10:36

in acest caz cred ca subiectul cu Maldarasanu bomba inseamna ca ar trebui sa treaca la statutul de "fâs"

IONUTZ-CIPRIAN09.01.2006 10:45

:evil: >>>Nu "FAS"un "BIG FAS">>>> :twisted:

Bogdan4Steaua09.01.2006 10:50
Singura Bomba MADE IN Romania putea fi numita cu adevarat bomba venirea lui Danciulescu sau a lui Niculescu... ATAT!!!

Eu unul nu as fi prea incantat de Niculescu. Danciulescu da, este un atacant bun, dar Niculescu este destul de lenes pe teren; singura lui calitate este precizia la executarea loviturilor libere. Insa nu este suficient. Parerea mea... :wink:

i.h.u.g.09.01.2006 11:53

fas? :lol: :lol: si acum sincer...l-ati vrea pe Niculescu la Steaua?!

AGRESSIVO198+109.01.2006 12:08

Eu l-as vrea pe Danciugol.A ramas in inima mea mai ales ca nu el a vrut sa plece de la Steaua ci a fost dat afara.

AdiM09.01.2006 12:19
si acum sincer...l-ati vrea pe Niculescu la Steaua?!

Nu, niciodata.

i.h.u.g.09.01.2006 12:56

surprinzator :lol: :lol: :lol: nici cu Danciulescu nu e chiar asa...

«123»