Ca in multe alte ocazii, se cam amesteca lucrurile...
Pe majoritatea ii framanta faptul ca Maldarasanu vine de la Rapid. Nu asta cred ca e important, ci daca ar fi sau nu util echipei noastre.
Ce asteptam de la un jucator care imbraca tricoul ros-albastru? Talent, daruire, lupta pana la sacrificiu. Ca Mirel, Paraschiv, Nesu, Banel.
Este Maldarasanu un astfel de jucator? Eu cred ca nu. Cineva il vedea in locul lui Paraschiv. Eu, cand ma gandesc la Paraschiv, il vad in pozitia de luptator cu care isi intampina advesarul, tinandu-l cat mai departe de poarta noastra. Il vedeti pe Maldarasanu facand asta? Da, rapidistul e mai tehnic, executa mai bine loviturile libere, dar nu l-ar putea inlocui pe bravul Paraschiv, o furnica atat de utila jocului colectiv.
Pana la ultimele meciuri ale Rapidului, pana si suporterii din Grant isi doreau sa scape de Maldarasanu. Au fost de ajuns golul cu Sahtior si faptul ca "taticu' Luce" l-a luat sub pulpana lui pentru meciul de binefacere al catorva vedete pentru a-l transforma pe insignifiantul Maldarasanu intr-o "bomba". E fasaita, bre...
Sper ca Gigi sa fi vorbit aiurea cand a anuntat ca si-l doreste... Ne asteapta meciuri grele in Cupa UEFA si campionat, iar marile transferuri sunt Maldarasanu si Stelea? Da', ce, noi suntem Vasluiu'?