FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Merita un transfer gen Maldarasanu statutul de bomba?

«123»
SteauaToronto06.01.2006 19:23

Comentarii aici despre transfer...

i.h.u.g.06.01.2006 19:29

maldarasanu merita statutul de transfer bomba in primul rand pentru ca vine de la o contracandidata la titlu si pentru ca a jucat destul de bine anul trecut...oricum ma bucur ca nu e Petre :lol:

SteauaToronto06.01.2006 19:33
maldarasanu merita statutul de transfer bomba in primul rand pentru ca vine de la o contracandidata la titlu si pentru ca a jucat destul de bine anul trecut...oricum ma bucur ca nu e Petre :lol:

Norma ca te bucuri nu degeaba esti caine :))))!

nick200506.01.2006 19:33

nu cred in transferul asta, pana ce mai trece putin timp. vorbe goale am mai auzit noi de la gsp si alte ziare sportive.

daca totusi e adevarat, atunci cine iese din primul 11? sau malda va fi rezerva?

i.h.u.g.06.01.2006 19:34

:lol: clar...ma bucur ca ti-ai dat seama tu, care te pricepi asa de bine la oameni...

i.h.u.g.06.01.2006 19:41
daca totusi e adevarat, atunci cine iese din primul 11? sau malda va fi rezerva?

buna intrebare...nu uita ca toate echipele mari au jucatori de valoare pe banca...asa ca n-ar strica sa avem si noi cativa...ca sa fie competitie intre jucatori...chestia aia cu "doi jucatori pe post" e importanta in ciuda faptului ca nu toti o iau in serios...

criminalu200506.01.2006 19:48

daca chiar nu vedeti un jucator vi-l zic eu Paraschiv.cu Radoi si maldarasanu.deci Hamu-Ogararu,Ghionea,Goian,nesu/Marin-Nicolita,maldarasanu,Radoi,Bostina-Dica,Iacob.

Deci ce ziceti baieti Cupa UEFA?dar eu totusi nu cred in acest transfer.Nu cred ca ar juca maldarasanu la Steaua indiferent de suma.Eu as fi vrut ca bomba sa se cheme rica neaga dar poate iarna urmatoare

nick200506.01.2006 19:52
daca chiar nu vedeti un jucator vi-l zic eu Paraschiv.

Tocmai asta e: avem multi mijlocasi cu venirea lui Cristocea. Bine unul de valoare, nu strica! Totusi, as prefera un varf care sa dea cat de cat randament. Poate isi revine Cristea? Sau ne face vreo surpriza Litu? (merg mai degraba pe prima varianta). Oricum, macar e bine ca ne interesam de jucatori valorosi.

i.h.u.g.06.01.2006 19:52

hmm...crezi ca prin faptul ca a venit maldarasanu luam Cupa UEFA? nu cred ca e de ajuns...

mai e mult pana in finala...si mai trebuie jucatori...daca nu pentru primul 11 macar pentru banca de rezerve...

Bogdan4Steaua06.01.2006 19:56

Sa nu ne grabim totusi cu transferul lui Maldarasanu. Inca nu avem nimic concret. Deja il vedem la Steaua, ba mai mult, titular.

Bodanel06.01.2006 20:00

nu e maldarasanu. ar fi bine dar nu cred. eu zic sa asteptam sa vedem ce spune MM. eu cred ca o sa fie ceva mai bun de atat. nu uitati ca MM le-a copt bine de tot cu transferurile mai mereu. parca e cam putin din punctul asta de vedere. sa vedem dar eu cred ca va fi cineva din afara.

i.h.u.g.06.01.2006 20:03

chiar daca e sau nu e maladarasanu cel la care se gandea MM...tot e bine...si maldarasanu e bun...daca vine...

sorin_77706.01.2006 20:05

Maldarasanu e o diversiune ca sa pregateasca MM adevarata bomba in liniste...

sirclaus06.01.2006 20:25
chiar daca e sau nu e maladarasanu cel la care se gandea MM...tot e bine...si maldarasanu e bun...daca vine...

BAAAAAAAAa voi ati inebunit???? cum dracu sa fie bun transferu asta??? doamne voi cred ca nu ati fost in viata voastra pe un stadion!!! nu contest jocul lui maldarasanu si tehnicitatea lui dar voi sunteti de-a dreptu ....!!! cum dracu sa il vedeti ma voi la Steaua??? cand de atatia ani asta ne-a injurat cum a avut ocazia si ne-a luat numele in batjocora???? s-or pomenii ba la echipele mari ale europei transferuri de la rivale da aia se respecta baaaaaa !!!!

FANATIK RED-BLUE06.01.2006 22:55

Jucator bun, util echipei, dar totusi mi se pare prea deplasata titulatura de transfer bomba si sunt sigur ca nici nu va veni la noi[sunt multi factori care impiedica acest lucru, iar unul dintre ei este chiar decizia lui maldarasanu, care nu vrea sa vina, asa ca este doar o exagerare a presei .

Daca venea Fl Petre, da se putea spune ca este un transfer atomic, dar doar prin prisma faptului ca este un jucator reprezentativ al lui Dinamo, in nici un caz ca ar fi cine stie ce super jucator.

La draqu', asta e transferul bomba MM ?

Piece of Mind07.01.2006 06:50

Nu merita.

IONUTZ-CIPRIAN07.01.2006 06:59

:evil: Merita ca MALDARASANU e un jucator destul de bun ,nu uitati ca e cel mai bun de la rapizi!! :twisted:

dbd07.01.2006 07:34

da zic ca merita...e un jucator bun...eu ganditi-va cum era daca venea maldarasanu, fl. Petre si neaga ??? :lol: :lol: :lol:

Piece of Mind07.01.2006 08:43

Revin. Madarasanu nu are ce cauta la Steaua. Mai ales dupa ce a declarat ca in Romania nu ar juca decat pentru Rapid. Stati linistiti, este doar o manevra. Sa intre rivalii nostri in joc de glezne.

OTAKU07.01.2006 08:56

malda ?

acuma il si alintati a ?

vine si lupulica (lupu) ?

nu cA SA STIU

vine si luce ?

ca sa stiu daca mai tin cu Steaua sau tin cu astia imbracati in rosu si albastru

i.h.u.g.07.01.2006 09:18

BAAAAAAAAa voi ati inebunit???? cum dracu sa fie bun transferu asta??? doamne voi cred ca nu ati fost in viata voastra pe un stadion!!! nu contest jocul lui maldarasanu si tehnicitatea lui dar voi sunteti de-a dreptu ....!!! cum dracu sa il vedeti ma voi la Steaua??? cand de atatia ani asta ne-a injurat cum a avut ocazia si ne-a luat numele in batjocora???? s-or pomenii ba la echipele mari ale europei transferuri de la rivale da aia se respecta baaaaaa !!!!

"baaa", in primul rand indraznesc sa spun ca foarte multi care sunt aici au fost pe stadion...cu totii stim ca maldarasanu ne-a injurat, cum sunt sigur ca si noi l-am injurat pe el...

tu nu o consideri pe Steaua echipa mare atunci cand joaca in UEFA si castia in fata unor echipe puternice din occident? daca da, atunci ar trebui sa o consideri echipa mare in toate privintele, deci si in ceea ce priveste suporterii...daca nu, atunci de ce te mai agiti!?...daca e un jucator bun poate sa vina de oriunde...n-ar fi nici primul nici ultimul care ar pleca de la O echipa puternica ca sa vina la un rival!

OTAKU07.01.2006 12:37

"baaa", in primul rand indraznesc sa spun ca foarte multi care sunt aici au fost pe stadion...cu totii stim ca maldarasanu ne-a injurat, cum sunt sigur ca si noi l-am injurat pe el...

tu nu o consideri pe Steaua echipa mare atunci cand joaca in UEFA si castia in fata unor echipe puternice din occident? daca da, atunci ar trebui sa o consideri echipa mare in toate privintele, deci si in ceea ce priveste suporterii...daca nu, atunci de ce te mai agiti!?...daca e un jucator bun poate sa vina de oriunde...n-ar fi nici primul nici ultimul care ar pleca de la O echipa puternica ca sa vina la un rival!

adica daca Steaua vrea sa fie o e chipa mare trebui sa cumpere de la Dinamo si de la rapid nu ?

k

buna logica

Virgil07.01.2006 12:44

Eu personal cred ca ar fi meritat sa i se spuna asa.Cine s-ar fi asteptat ca un foarte bun jucator al Realului din Giulesti sa vina in Ghencea?

Ar fi de neconceput pentru alb-visinii.

Chiar si pentru unii dintre noi care nu vor sa inteleaga ca lumea s-a schimbat,ca se invarte exclusiv in jurul banului.Pentru ca viata e scurta si daca nu agonisesti pentru zile negre cand esti tanar si poti,la batranete in loc de bani o sa ai dragoste de Rapid,de Steaua,etc.Care nu tine de foame.

Da,transferul lui Maldarasanu de la Rapid la Steaua,ar fi fost o bomba,daca ar fi venit pe neasteptate,neanuntat.

i.h.u.g.07.01.2006 12:58

adica daca Steaua vrea sa fie o e chipa mare trebui sa cumpere de la Dinamo si de la Rapid nu ?

ca

buna logica

eu sunt sigur ca, de fapt, tu ai inteles ce am vrut sa spun...asta fiind faptul ca trebuie ca Steaua sa fie o echipa mare si ca mentalitate..si ca suporterii trebuie s fie pregatiti ca sa fie adusi si jucatori de la echipe contracandidate...altfel nu putem sa progresam, altfel decat prin aducerea jucatorilor buni, indiferent de unde provin ei...

si da, este o logica buna, mersi ca ai observat!

brav007.01.2006 13:11

Da, acest transfer poate fi considerat o bomba. Pt ca nu ma asteptam la asa ceva. Atat Petre Florentin="javra" cat si Marius Maldaraseanu="cioara" si NU="Malda" (cum am citit paici), nu au ce cauta in Ghencea decat ca spectatori si adversari ai echipei noastre. Cel mai bine a zis Otaku. Eu tin cu Steaua nu cu aia imbracati in rosu-albastru!!! Astia 2 nu vor fi acceptati niciodata de catre o parte a suporterilor, printre care ma voi numara si eu.

«123»