FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cat costa Mircea Lucescu?

«1234»
armanovici10.01.2006 18:44

Stimate user "The Radical"

Am asistat de la inceput la dialogul pe care l-ai avut cu Cristi Otopeanu..Credeam ca ai ceva personal doar cu el,vad ca incepi sa ataci si alti membrii al grupului de administratori si moderatori fcsteaua.ro..Continuand cu asemenea jigniri si apelative nu va fi nimeni mirat sau socat daca se vor lua masuri punitive la adresa ta..Aceasta postare nu iti va fi editata asa cum cred ca nici altele nu ti-au fost editate daca au respectat regulamentul acestui forum...

Prima regula nescrisa a unui forum este urmatoarea:

Daca nu iti place ceea ce se scrie pe acest forum,nu il accesa,risti sa iti umpli memoria cu informatii inutile....ceea ce cu siguranta nu dorim!

Virgil10.01.2006 19:28

I-as recomanda radicalului sa foloseasca cu incredere pm-ul.Asta daca nu cumva vrea sa fie remarcat.Personal nu cred ca astfel de reprosuri isi au rostul pe forum.Si mai ales atat de vehement si fara oprire.

Parerea mea,vorba lui Victor si a lui P of M.

FortuneTeller11.01.2006 03:17

Eu zic sa inchideti topicul ca nu prea avem ce vorbi despre un escu care n-a reusit saracu' sa "ascunda" performantele Stelei indiferent cit s-a chinuit... Oricum e mai multa balacareala intre useri decit forum pe tema Mircea Loserescu.

sorin_77711.01.2006 05:01

Am sters o goraza de postari care nu aveau nici o legatura cu subiectul Lucescu... Erau intradevar numai jigniri si balacareli... Pentru asta aici pune STOP acestui subiect... Avem lucruri mai serioase de discutat pe forum...

«1234»