FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cat costa Mircea Lucescu?

«1234»
IONUTZ-CIPRIAN06.01.2006 09:39

:evil: BANI luati de la "prosti" ca trofee mai putin.......deh...e cel mai "bun"...asa cred unii....eu nu prea!!! :twisted:

AdiM06.01.2006 12:38
O sa ma injuri si o sa iau bani pentru asta. Atunci o vei face linistit si mie nu imi va mai pasa.

Adica te angajezi la gsp sau la jj? :D

dbd06.01.2006 13:33
Mi se face scarba de toti analfabetii care ma ponegresc si acuza pe nedrept

de unde iti dai tu seama ca e analfabet ??? :lol: :lol: :lol:

i.h.u.g.06.01.2006 18:23

de ce va certati? ce urat mi se pare acest lucru...

de ce va faceti unii pe altii analfabeti? cel putin in teorie ar trebui sa fiti de aceeasi parte...nu?!

si oricum sunteti foarte offtopic if you ask me!...

nici nu mai stiu despre ce era vorba...

nu va mai atacati asa...

mie cristianotopeanu mi se pare unul dintre cei mai obiectivi de pe site-ul asta...nu uitati ce fiecare are dreptul la pareri personale! daca lasati ca ceea ce voi numiti "iubire pentru Steaua" sa va influenteze opiniile in legatura cu niste domenii obiective cum ar fi arbitrajul sau ce spun ziarele...

atunci nu ar trebui sa faceti comentarii...

nu va mai cerati si vorbiti despre Lucescu...

THE RADICAL06.01.2006 18:44

O sa te lamuresti cand voi pune pe site secvente din acel meci, ca memoria ta si altor stelisti infierbantati si patimasi este "volatila" cand e vorba de Dinamo (in general, de un rival al Stelei). In acel meci, Dinamo a avut gol valabil anulat si 2 jucatori eliminati (unul corect, altul nu)._________________

Ohooo, deci daca pana acum aflasem de la tine ca i-am furat cu un gol pe dinamovisti( ca altfel nu-ti place sa la spun) acum stiu ca le-a dat si un jucator afara pe degeaba 8O Dar de ce nu pe amandoi? Hmmm, parca incep sa-l cred pe cel care spunea ca esti tovaras cu Ioanitoaia ca prea ai tu doar interpetari "lucesciene" .In fine ,la subiectul asta ma lupt cu morile de vant, pe Tigan il stiam paranoic fiindca vede furaciuni peste tot, dar pe tine...Buun ,dar daca tot tu n-ai memoria volatila, de la finala din 88 ce-ti amintesti? (fara misto,acum).

Cat despre Greco, afla ca ti-e superior macar din modul de exprimare / gandire.

Si din mai care?Al studiilor poate, nu-i asa ? :) Uite ce este, pe pustiul asta nu l-am pomenit datorita felului in care se exprima(desi iti pot reproduce jigniri si la el cat cuprinde), ci pentru atmosfera pe care o face pe site in calitatea sa. Ba mai trece la jurnalele de sport si in ziare si ca "reprezentant" al nostru :evil: :oops: , nu stiu cum naibii il citeaza aia tocmai pe el?!Sau stiu! Auzi la el :" Sa vina [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pe banca" sau "Ciobanul ne foloseste echipa imprumutandu-i pe Liti si Simion la Pandurii ", cat despre chestia cu bodu si impozitele...mi se face sila.Se si pricep unii la chestii d-astea!Ba ii si bana pa cei care nu-i cantau in struna, probabil fiindca stiau ca urma sa ajungem ca oltenii asta vara sa vina jucatorii cu masinile la meci ca n-aveau bani nici de autocar

Observ ca iei secventele video de arhiva puse de mine. E un paradox cand spui ca nu imi vei simti lipsa, nu crezi ?

Pai si ce daca le iau? Eu am trait majoritatea meciurilor live dar imi face placere sa le revad si...in plus le tin si pentru nepoti. Paradox? Pai ti-a mai zis cineva tot aici....daca te limitai la postat "istorie" erai chiar un moderator bun, un "stelist-microbist moderat". Asa insa daca fluieri in biserica (adica il preamaresti pe dusmanul nr 1) nu crezi c-ar trebui sa ti se atraga atentia?!

Nu ma prosteste pe mine presa, stai tu calm. Daca aveam 15-16 ani, poate era altceva

Stai linistit nu asta-i criteriu( varsta) chiar daca se aplica la Greco de exemplu. Eu de exemplu de mic nu-i suportam pe mosii de chirila, Dan patrascu sau laurentiu Dumitrescu, serban ionescu pentru ca mereu vedeam venin in opiniile lor vis-a-vis de Steaua.

Ideea e ca o multime de stelisti de toate varstele sunt manipulati, fiindca la romani se obisnuieste ca opiniile lor sa fie in functie de ce a zis comentatorul si nu de ce vad ei.Asta pentru ca refuza sa gandeasca!

i.h.u.g.06.01.2006 19:03

extremely off topic...n-ar trebui sa te agiti atat

FortuneTeller07.01.2006 03:10

Bravos natiune! Adica beleaua de Lucescu arunca pe piata o parere de care nimeni nu are nevoie, si zeci de stelisti (unii chiar moderatori) dau buzna la balacareala!! Nu stiu exact de ce ne intoarcem la meciurile cu Dinamo din trecut, chiar daca Steaua a beneficiat de ceva avantaj intr-o partida, asta nu schimba cu nimic istoria adevarata a acelor ani: Dinamo este clubul care a "umblat" la brigazile de arbitrii. In plus, chiar Lucescu a fost unul din tartorii principali in goana lui dupa faima. Cit despre valoarea lui, va rog mai cititi inca o data palmaresul lui si eventual cronicile meciurilor jucate de echipele lui. Succesele lui au fost mediocre. Ii place sa vinda 2 ipostaze: creator de echipe si tactician cu rezulate. Creator de echipe? Corvinul era echipa luata de Dinamo de la Luceafarul, un fel de nationala de juniori luati cu arcanul de la cluburile mici. Apoi la nationala Romaniei a reusit performanta de a baga totusi si niste dinamovisti cu priviri ratacite printre oltenii de la Craiova si a ajuns in Franta, unde a exagerat cu alde Dragnea si-am plecat acasa rusinati de toti. Apoi Steaua a aparut pe firmament si era o echipa in voga in Europa, dar nu suficient pentru ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Majaru, Stoica sa poata intra in locul unor vedete consacrate pe plan mondial, cum ar fi Gabor sau Rednic. La capitolul performante s-ar putea spune ceva despre Galatasaray, desi acolo echipa era formata de Terim si il avea pe Hagi care juca ce stia el. Ar mai fi o semifinala de CCE pierduta fara drept de apel. In general se axeaza pe echipele bune din campionate mediocre, in asa fel incit sa ia ceva cupe/campionate si sa aiba scuza perfecta cind pierde cu echipele din vest. Ar fi multe de zis dar mi-e lehamite. Bravo lui cel putin ca-i pacaleste pe unii sa-i dea salarii de milioane sau voturi de antrenorul anului, secolului, mileniului, universului, etc.

dbd07.01.2006 07:36

eu unul nu am nimic cu el...doar sa nu aiba nici el ceva cu noi...

THE RADICAL07.01.2006 10:57

[quote]chiar daca Steaua a beneficiat de ceva avantaj intr-o partida asta

Prietene,iti spun eu ca nu am beneficiat de nici un ajutor atunci,iar asta dovedeste si faptul ca Tiganul a avut meciuri (unele chiar decisive) din astea la toate echipele care a fost cu 3 sau 4 eliminati.Ex. Inter,Galata,Besictas .Ce si acolo l-au furat sau asa stie el sa-si motiveze jucatorii? "La oase baieti,si la box sa fiti primii"

Ar mai fi o semifinala de CCE pierduta fara drept de apel

Confunzi aici.Nu era CCE ci doar "defuncta" cupa cupelor. E adevarat pierduta tur-retur cu Anderlecht ,dar bineinteles ca si atunci l-au furat. Cum draq numai pe el il furau strainii noi am jucat 3 semifinale CCE (una chiar cu Anderlecht) si totusi ne-au lasat in pace.Bine am dat si scoruri de 3 si 4-0 dar asta nu se pune,nu?

In rest ai dreptate cu tot ce ai scris.

cristianotopeanu07.01.2006 11:28

Despre asta era vorba .... Cititi fara ura si judecati calmi.

dinamo19904gu.jpg

FortuneTeller07.01.2006 12:35

Nu pot sa nu remarc ca replica se bazeaza pe cronicile "obiective" ale romanului Slavescu, care a tradus din ziarele belgiene probabil numai ce i-a convenit si cum i-a convenit. Faptul ca o echipa ataca mai mult nu inseamna intotdeauna ca domina partida (vezi stilul italian). In plus Steaua a batut mar cam aceasi echipa a lui Anderlecht. Felicitarile mele dlui Lucescu pt acel succes dar se vede clar ca Ienei si Iordanescu au mai multe de aratat pentru carierele lor.

THE RADICAL08.01.2006 06:49

Mda, esti tare de tot la astea,nimic de zis(doar atat insa). Dar unde vezi tu totusi ca a fost gol sau ca arbitrii au tras cu Anderlecht? 8O Traducerea(cat de traducere o fi ea) nu spune nicaieri "da dom'ne a intrat, chiar daca a fost o gresala care ne-a avantajat" .Asemenea faze (cand mingea este in aer) sunt imposibil de judecat ,dar la Tigan "e gol clar ,ne-a furat" ,asa cum a fost si cu Dolha la Bacau in 98.

apoi "au fost incursiunile lui raducioiu si timofte oprite neregulamentar de adversari si de arbitru"!! Ce va spuneam exact ca la Bacau cioara se vaita a avut vreo 4 sau 5 penaltiuri nedate de arbitru pe care Copos si Kassai il stabilisera la primul in sufragerie. Iar eliminarile ce au urmat (la 0-1 cand totul era pierdut de mult) au fost la tot datorita gesturilor de maidan ale elevilor sai.De altfel raducioiu a primit vreo 10 etape suspendare in vremuri cand judecatile nu erau asa de drastice.

Deci iata ca tot dupa un meci in care nu-i iese rezultatul Tiganului, se lasa cu pumni si asa-zise furaciuni.

Cum draq de exemplu Ienei sau Iordanescu nu si-au pus si ei poalele in cap (asemeni fiului de piranda) dupa meciul cu River cand se vede clar pe reluare ca golul nostru a fost anulat aiurea(si era totusi finala C. Intercont. nu o biata semifinala deC.C), dupa semifinala cu Benfica, sau mai ales la 2-2 din Groapa din 90 cand porumboiu le-a dat un penalti incredibil care le-a adus titlul?

Asadar mi se face scarba pur si simplu de cat a reusit acest tigan sa influenteze milioane de oameni care i-au litere de lege tot ce povesteste el din trecut, care a contestat Steaua pe unde a fost si mai grav sunt ca sunt atatia stelisti care-i canta in struna si care-l vad cel mai mare antrenor

Virgil09.01.2006 08:31
...  mai grav sunt ca sunt atatia stelisti care-i canta in struna si care-l vad cel mai mare antrenor

Personal nu-l agreez dar printre cei mai mari antrenori este.Cel putin dintre cei in activitate.Raportand macar la salariul de 3 milioane de dolari pe care-l primeste.Oricum in tara nu are rival la ora aceasta.

Nu e corect sa-i stirbesti meritele pentru ca nu-l suferi.Una-i una si alta-i alta.

UTCopos09.01.2006 11:07

Editat de armanovici(da altcineva decat Cristian Otopeanu)...Jignirile aduse pot fi citite la rubrica "avertismente,cartonase,eliminari"...

Tempereaza-ti limbajul,contravine grav regulilor forumului ceea ce noi nu toleram!

cristianotopeanu09.01.2006 13:09

Multumesc pentru aprecieri, UTCopos. Dupa cum vezi, nu ma mai`deranjeaza afirmatiile tale. Nici BAN nu vei lua, sau, cel putin, nu de la mine. Toate cele bune.

dbd09.01.2006 13:11

dar si-a luat o avertizare de la sorin_777 ...parca....

iancu dragosh09.01.2006 14:39

imi este foarte greu sa inteleg cum un suporter stelist poate sa-l sustina, in orice imprejurare, pe Mircea Lucescu. Este dificil sa gasesc o alta persoana mai inversunata impotriva Stelei decat sus numitul antrenor. Nu o sa discut aici despre performantele acestuia, mult sub imaginea pe care si-a creat-o. problema este ca cele mai multe neadevaruri in legatura cu echipa Steaua Bucuresti au fost lansate de Mircea Lucescu. Este de ajuns sa-l citez pe baiatul lui: "dedic aceasta victorie( care era egal) tuturor anti-stelistilor din tara" Asa Ca, indiferent de rezultatele acestuia (indoielnice dupa parerea mea), nici un stelsit nu se poate situa de aceeasi parte cu cel mai notoriu anti-stelist.

Ps. Pt Domnul Otopeanu. Nu ti-ai mai sustinut parerea comform careia Steaua 1986 a avut un parcurs usor in CCE. Astept un contra-argument la ceea ce am scris pe topicul Hagi "stelistul"

armanovici09.01.2006 14:47

@tuturor

E normal sa avem opinii diferite,sa nu gandim la fel,sa apreciem pana si dusmanii sau sa ii nu le recunoastem meritele..Dar e imoral sa ne jignim intre noi,sa ne tavalim in mocirla,sa ne balacarim ca la usa cortului...Aviz amatorilor!

Pe viitor vom lua masuri mai drastice!

cristianotopeanu09.01.2006 16:37
Nu ti-ai mai sustinut parerea comform careia Steaua 1986 a avut un parcurs usor in CCE.

Fals. Eu nu am afirmat asa ceva. Te rog, nu imi atribui vorbe pe care nu le-am zis.

iancu dragosh09.01.2006 17:30

L-a inceput m-am panicat putin. de obicei sunt foarte atent la ceea ce citesc si nu-mi permit sa induc lumea in eroare. Assa ca, m-am dus inapoi topicul respectiv si uite ce am gasit.

ASa este. Cristian otopeanu nu a spus niciodata asa ceva. Insa a dat dreptate celui care a facut o astfel de afirmatie:

"imi pare rau sa-ti spun asta dar, in fapt, Steaua a avut mare noroc in '86. nimeni nu contesta ca a avut o echipa "de aur" dar, daca te uiti peste echipele pe pe care le-am intalnit pana in finala, vei observa ca de acolo lipsesc cu desavarsire adversari din campionate puternice. am fost mai buni decat Milan '86 e un fel de a spune, noi nu ne-am intalnit cu ei de fapt. iar cat despre penalty-uri, ele sunt intotdeauna o loterie...oricum asta nu mai conteaza acum...stiai ca finala a fost votata printre cele mai urate? si e sigur ca pentru noi a fost cea mai frumoasa"

Citat din i.h.u.g

urmat de "Just comentariul tau si iti apreciez obiectivitatea. Sigur ca nu toti sunt la fel, dar asta e altceva." Citat din Cristian otopeanu.

i.h.u.g.09.01.2006 17:37

Iancu dragosh

sa inteleg ca nu esti de acord cu postul acela? :)

i.h.u.g.09.01.2006 18:13

daca nici o parere nu conteaza, de ce mai vorbiti? pentru ca nu aveti ceva mai bun de facut? :D :lol:

iancu dragosh09.01.2006 19:37

parerea in legatura cu echipele intalnite in campania din 1986 mi-am exprimat-o pe topicul Hagi

"Stelistul". Nu cred ca admini ar fi incantati sa spun aceleasi lucruri pe mai multe topicuri, astfel incat nu mai reiau aceea discutie mai veche.

i.h.u.g.10.01.2006 07:39

veche sau nu...era o discutie interesanta... :D

THE RADICAL10.01.2006 18:33

Hooopaa! Vad ca mi s-au sters cateva mesaje de pe acest topic. Nimic obscen, nici macar aruncate la cos,nici sanctiune.Asa ca...dragi stelisti sper sa vedeti cati puteti acest mesaj(inainte de a fi sters bineinteles)si sa va dati seama ca statul pe acest forum e pierdere de vreme. Mai rar un site administrat cu asemenea lasitate si perversitate! :evil:

«1234»