Eu il dau gratis, luati-l voi, carpaci din presa sau adulatori imbuibati cu nestiinta, ciuda si rautate, si spalati-va pe cap cu el!
Iata-l pe marele (sic!) "Il Luce" in plina actiune:
"Rădoi are valoare, dar nu știu dacă de Inter. Vom vedea după ce va ajunge acolo, insă dacă ei și-ar dori vreun jucător român, mi-ar cere sfatul. Deocamdată, nu m-au intrebat nimic"
Adica, nu mi-au cerut sfatul dar eu il ofer asa... de la mine, ce luciferu' meu de bengos da la Shahtar, ai!?!
Acum, nu ca as crede ca Radoi are valoare de Inter sau ca as dori sa plece acolo, nici macar ca as considera sau nu posibil un transfer in valoare de 10 milioane de dolari insa ipocrizia si miselia detractorului sef, gheata de aur umpluta cu rahat a fotbalului romanesc aka Mircea Lucescu, ma dezgusta. Ce pacat ca n-am cazut cu echipa mafiotului din Donetk antrenata de "Il Luce, grandele blatuitor"...
Sa ne amintim cu totii ce i-a dedicat Eugen Barbu in "Saptamana":
Lucică, maică
Lucică, m-amă, ți-a făcut cineva, ceva, in scăldătoare că frumos ești, beleliu ești, baftă ai cu carul, ce să mai zic? Te-ai dus in Franța și-ai ieșit a 7-lea din 8 și toată lumea s-a minunat: Uite, neamule, că se poate, să fim și noi al 7-lea din Europa pe linie de balon rotund, ce-i de colea? Nu e, Lucică! Tradus parcă am zice că suntem penultimii in competiția in cauză, dar de ce să nu lustruim noi bocancii și să nu transformăm orice infrângere intr-o victorie onorabilă?
Lucică, m-amă, veni și Campionatul lumii, Mexicul adică. Noi trăgeam nădejde ca spânul de barbă. Unde mi te infoiai, Lucică, m-amă, pe la Londra, pe la Belfast, pe unde nu te infoiai? Te suiai in avion, te duceai să studiezi terenul, să mai pui o vorbă bună in limba engleză, la urechea unora ca să se uite și la noi soarele și ne și vedeam in avion, călare pe situație. Ai străbătut in cinci ani toată lumea, doar, doar oi invăța ceva, din China până nu știu unde, nu te-ai lăsat până nu ai cărat după tine o echipă de juniori ca s-o dresezi, s-o faci din țantar armăsar, șă când colo...
Lucică, maică, e frumos prin orașele alea pe care le-ai văzut, și adoratorii tăi fac și acum socoteala cum să te scoată la mal, mai cu statistici, mai cu insinuări, mai cu una, mai cu alta, că ești darnic, ai de unde! Unul și pregătise cartea in care să te zeifice, de parcă Angelo Niculescu nu ne dusese in Mexic unde am lăsat și-o statuie, să fie acolo, dac-o fi... De toate ai văzut, Lucică, maică, numai fotbal nu ai văzut, că de-ai fi văzut s-ar fi văzut. De fapt nu ai făcut altceva decât să perfecționezi temporizarea inaintașului tău, că incolo
Acuș că s-a ivit alt prilej, ai luat-o iar cu cădelnița prin lume, nu scapi o ocazie, ba la trageri la sorți, ba la vreun turneu de mâna a treia, să iasă ceva, rezultatele nu ne interesează, ne interesează ca băieții să se familiarizeze, cu marile stadioane că or fi și ei sătui să joace doar la Cocârlații de Vale ori la Fefelei, așa că suie pe mătura și pleacă iar, ba in Egipt că e cald, ba in Irak că e război, și de ce nu, in Mexic pe post de sparring partner. Măcar dacă nu am apucat Mundialul, să facem o plimbărică, pe-acolo să mai iasă un ce, cevașilea
Ce dacă incepe Campionatul, că de Cupă ce să măi vorbesc? Astea-s competiții? Parcă iar te văd, Lucică, maică, cum jucăm din trei in trei luni pe intern, și cum te mai faci tu, cu formația, cine știe pe unde, și noi, acilea, o să dăm la pește, ca să-ți faci tu damblaua. Vorba cântecului: azi aici, mâine-n Focșani! Dacă merge, merge, că Federația se uită la tine ca la Petrache Lupu! Unde s-a mai pomenit ca un antrenor care ne-a bătut acasă cu "luminile" lui să fie lăsat in scaun, ba chiar cu elogii, mai mascate, mai pe față, de parcă o necalificare ar fi o adevărată sărbătoare națională!
Așa că, Lucică, maică, mai stai, na că era să-l iau pe Necuratu-n gură, dracului acasă
argus