FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U Cluj - Steaua 1-2

«1891011»
red&blue_boy25.07.2010 19:22
Eu zic doar ca nu mi-a placut jocul. Atat.

Nici mie nu mi-a placut nu stiu cat jocul,normal ca nu asta imi doresc de la Steaua.Doar ca e bine ca am inceput cu o victorie si sa mai avem putin rabdare.Vedem cum stam si dupa cateva etape,cand vom intalni si adversari mai valorosi.

AG25.07.2010 19:48

Steaua s-a impus la Alba Iulia in fata Universității Cluj si a debutat cu dreptul in noul sezon. Chiar dacă au fost condusi cu 1-0 după reusita lui Niculescu din penalty, elevii lui Piturcă au reusit să revină si să se impună prin golurile lui Dorel Stoica si Bogdan Stancu.

Finalul partidei a adus primele 3 puncte ale "roș-albastrilor" in editia 2010-2011 a Ligii 1, dar bucuria suporterilor gruparii din Ghencea a fost umbrită de incidentele care au avut loc la sfarsitul meciului. Fanii Stelei au fost scosi din stadion sub supravegherea fortelor de ordine si au parasit arena cu mai multe microbuze flancate de masini ale Jandarmeriei.

La un moment dat, stelistii au trecut printr-o zonă impanzită cu fani ai "Șepcilor Rosii", care nu au stat prea mult pe ganduri si au inceput să arunce cu pietre spre autovehiculele in care se aflau suporterii formatiei adverse. Masinile au fost oprite, ultrasii "roș-albalstrii" au coborat, după care a urmat o bataie generala Aceasta a fost stopată de interventia promptă a mascatilor, care au aplanat conflictul.

Lucrurile nu s-au oprit insă aici. Suporterii Stelei au fost luati de catre mascati si dusi intr-o zonă retrasă din apropierea orasului Alba-Iulia, unde au fost batuti cu bestialitate de acestia.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Alba, Cosmin Jurcovet a declarat că incidentele nu au fost grave. "În acest moment totul este sub control. A fost adevarat că au existat niste injuraturi si sicane reciproce, dar totul s-a aplanat. Nu poate fi vorba despre incidente grave si pană acum nu am cunostință de vreo arestare sau de probleme care să necesite spitalizarea. Circulatia in zonă a fost restrictionată prin ordin pentru a asigura deplasarea suporterilor de la Universitatea Cluj spre gară si a celor de la Steaua spre Bucuresti", a spus Jurcovet

prosport.

asateptam pe cine sa confirme..

fsergiu25.07.2010 20:21

In acest meci Steaua a jucat destul de bine.U Cluj nici nu reusea sa iasa din propriul teren .Au avut noroc de actiunea aia din minutul 5 restu nu au jucat nimic.Parca Emehara a fost putin iesit din forma ,restu toti au jucat bine. :steag_cruce_invers:

iNsTiGaToR25.07.2010 21:55

Care e de parere cu mine ca comentatoru a fost praf? :))

Adrian25.07.2010 22:09

Normal ca a fost praf. Bolovanul s-a trezit sa il laude pe inexistentul Pacurar si sa zica de Radut, omul care a facut trei sferturi din jocul Stelei si probabil cel mai bun de pe teren, ca inca nu s-a adaptat la Steaua. Aia zic tot pe invers. Sunt niste comentatori de tot rahatul.

navodarean25.07.2010 22:11
Care e de parere cu mine ca comentatoru a fost praf? :))

Eu. Ala rarait, e javra pursange.

Lari25.07.2010 23:50

Cifrele meciului:

U Cluj parametru Steaua

33,5% posesie 66,5%

17 baloane jucate in careul advers 56

1 suturi pe poartă 3

5 suturi la poartă 16

1 ocazii 5

gsp

Clipboard02.jpg

ryyllyyy26.07.2010 06:25
Cifrele meciului:

U Cluj parametru Steaua

33,5% posesie 66,5%

17 baloane jucate in careul advers 56

1 suturi pe poartă 3

5 suturi la poartă 16

1 ocazii 5

gsp

baieti...Steaua ma facut fericit...am castigat meciul in primul rand...si in al doilea rand am castigat la pariuri...hy hy

Cate goluri va inscrie echipa 2 ? Over 1.5

Cota: 2.10 oferita de BWIN

Miza: 250lei...castig...525lei intr-o singura zi...ha,e bene bene nu asa

Lupta Steaua :steag_cruce_invers:

alex_deva_201026.07.2010 07:59

Am si eu o intrebare? Toata lumea zicea ca nu sunt bilete dar jegosii aia de ce au lasat un sector gol (cel cu scaune albe) de langa galeria Stelei. Pun pariu ca au mai fost multi altii care au ramas pe dinafara, si eu am vrut sa merg la meci dar din pacate nu am reusit sa mai fac rost de bilete. Poate stie careva sa ma lamureasca si pe mn. In rest un joc cu o posesie buna si asteptam pe viitor sa vedem ce o sa fie, am incredere ca echipa se va omogeniza mai bn si jocul va fi mai bun, totusi ma asteptam la un joc mai bun facut in fata m.... de la U! :steag_cruce_invers: Respect Steaua!!!

Alexbrasov26.07.2010 07:59

doamne , ma doare capu cand aud declaratiile ciobanului "Steaua a jucat ca Barcelona si spania" deja a inceput cu declarati deastea...dupa doar prima etapa

Astristul26.07.2010 08:51
Nu tot cu o victorie concludenta am inceput? 2-0 pare-mi-se... Si atunci s-au udat cu totii, uuu, megaproiectul "Bergodi", "viitorul suna bine"... uuu aaa uuu.

Mi-e sila.

Bergodi n-a fost lasat sa duca proiectul la bun sfarsit. Deh, i s-a stirbit autoritatea ciobanului la vestiar cu Sheriff. Plus ca sunt multe diferente intre ce i s-a pus la dispozitie lui Piturca si ce i s-a pus (mai degraba nu) lui Bergodi.

Lays26.07.2010 09:54
Am si eu o intrebare? Toata lumea zicea ca nu sunt bilete dar jegosii aia de ce au lasat un sector gol (cel cu scaune albe) de langa galeria Stelei. Pun pariu ca au mai fost multi altii care au ramas pe dinafara, si eu am vrut sa merg la meci dar din pacate nu am reusit sa mai fac rost de bilete. Poate stie careva sa ma lamureasca si pe mn. In rest un joc cu o posesie buna si asteptam pe viitor sa vedem ce o sa fie, am incredere ca echipa se va omogeniza mai bn si jocul va fi mai bun, totusi ma asteptam la un joc mai bun facut in fata m.... de la U! :steag_cruce_invers: Respect Steaua!!!

probabil din acelasi motiv pt care nu se poate sta nici pe ghiulesti la o peluza :D

dayra26.07.2010 10:23
Am si eu o intrebare? Toata lumea zicea ca nu sunt bilete dar jegosii aia de ce au lasat un sector gol (cel cu scaune albe) de langa galeria Stelei.

Pentru ca la orice meci, intre galeria oaspetilor si peluza/tribuna alaturata, se lasa un sector liber din motive de securitate.

Timeea8926.07.2010 11:17

In primul rand vreau sa multumesc suporterilor ros-albastrii care m-au salvat de jandarmi, datorita voua am reusit sa vad si eu a 2-a repriza.

Ma asteptam mai mult de la Steaua desi am castigat. A fost un meci bun, sa speram ca pe viitor vom juca si mai bine.

Multa bafta sambata cu U Craiova, sa-i rupem si ne vedem in Brasov.

alexnosilence26.07.2010 11:34

Cum se poate ca in gara din Alba Iulia sa iau bataie te la proprii mei frati de la stelisti pentru ca ma aflam in gara sa merg acasa? nu fac parte din galerie, iubesc Steaua si ma doare sa ma vad cu 3 dinti rupti si cu buza sparta!!! In gara erau suporterii lui U Cluj, vreo 10, 15 si inteleg imbulzeala dar eu ce naiba am facut??? vreau ca cineva responsabil cu deplasarea sa ma contacteza sa-mi explice de ce daca Steaua e iubirea mea si vin de la Tg Mures sa vad meciul, iau bataie!!!! e inadmisibil! acestia sunt oamenii pe care eu ii protejez in fata tuturor, sunt fratii mei!!!

LanDSharK26.07.2010 12:32
Cum se poate ca in gara din Alba Iulia sa iau bataie te la proprii mei frati de la stelisti pentru ca ma aflam in gara sa merg acasa? nu fac parte din galerie, iubesc Steaua si ma doare sa ma vad cu 3 dinti rupti si cu buza sparta!!! In gara erau suporterii lui U Cluj, vreo 10, 15 si inteleg imbulzeala dar eu ce naiba am facut??? vreau ca cineva responsabil cu deplasarea sa ma contacteza sa-mi explice de ce daca Steaua e iubirea mea si vin de la Tg Mures sa vad meciul, iau bataie!!!! e inadmisibil! acestia sunt oamenii pe care eu ii protejez in fata tuturor, sunt fratii mei!!!

Incidentul de care povestesti tu e regretabil si, daca ceea ce spui tu este adevarat, sunt convins ca niciunul dintre cei care au facut deplasarea nu ar fi vrut sa te bata pe tine, stelist fiind.

LanDSharK26.07.2010 12:42
parca incepem sa ne miscam... totusi.. urate sunt numerele alea de pe spate !

Asta e sau nu noul echipament ? NU vezi deloc numarul de pe spate !! Cu galben mergea ca uns..

alex_deva_201026.07.2010 13:30

stiu ce zici dar acel spatiu era in partea cealalta catre peluza unde oricum nu era nimeni ca nu erau scaune si este inchisa.

Pentru ca la orice meci, intre galeria oaspetilor si peluza/tribuna alaturata, se lasa un sector liber din motive de securitate.
Lays26.07.2010 14:12

trebuie sa mai zic odata?sectorul ala era inchis pt ca probabil sta sa cada

SteLuTzZz26.07.2010 17:39
Steaua s-a impus la Alba Iulia in fata Universității Cluj si a debutat cu dreptul in noul sezon. Chiar dacă au fost condusi cu 1-0 după reusita lui Niculescu din penalty, elevii lui Piturcă au reusit să revină si să se impună prin golurile lui Dorel Stoica si Bogdan Stancu.

Finalul partidei a adus primele 3 puncte ale "roș-albastrilor" in editia 2010-2011 a Ligii 1, dar bucuria suporterilor gruparii din Ghencea a fost umbrită de incidentele care au avut loc la sfarsitul meciului. Fanii Stelei au fost scosi din stadion sub supravegherea fortelor de ordine si au parasit arena cu mai multe microbuze flancate de masini ale Jandarmeriei.

La un moment dat, stelistii au trecut printr-o zonă impanzită cu fani ai "Șepcilor Rosii", care nu au stat prea mult pe ganduri si au inceput să arunce cu pietre spre autovehiculele in care se aflau suporterii formatiei adverse. Masinile au fost oprite, ultrasii "roș-albalstrii" au coborat, după care a urmat o bataie generala Aceasta a fost stopată de interventia promptă a mascatilor, care au aplanat conflictul.

Lucrurile nu s-au oprit insă aici. Suporterii Stelei au fost luati de catre mascati si dusi intr-o zonă retrasă din apropierea orasului Alba-Iulia, unde au fost batuti cu bestialitate de acestia.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Alba, Cosmin Jurcovet a declarat că incidentele nu au fost grave. "În acest moment totul este sub control. A fost adevarat că au existat niste injuraturi si sicane reciproce, dar totul s-a aplanat. Nu poate fi vorba despre incidente grave si pană acum nu am cunostință de vreo arestare sau de probleme care să necesite spitalizarea. Circulatia in zonă a fost restrictionată prin ordin pentru a asigura deplasarea suporterilor de la Universitatea Cluj spre gară si a celor de la Steaua spre Bucuresti", a spus Jurcovet

prosport.

asateptam pe cine sa confirme..

nimic adevarat ..

proasta organizare a jandarmilor a dus la spargerea unor geamuri de la microbuze.

nu a existat contact fizic intre cele 2 galerii.

jandarmii nu au lovit.. decat au dat cu gaze pt a ne dispersa .

dupa circa 1 ora si ceva .. ne am reimbarcat in microbuze si-am plecat spre Bucuresti.

probabil trebuia sa ti confirme aceste chestii acei contestatari virulenti .. dar sunt contestatari doar pe forum .. pe stadion nu .

toate cele bune .

mstef26.07.2010 17:51
probabil trebuia sa ti confirme aceste chestii acei contestatari virulenti .. dar sunt contestatari doar pe forum .. pe stadion nu .

Ce ai vrea sa conteste pe stadion daca cum s-a scapat unul cu o injuratura pentru Becali v-ati intors toti cu privirea spre el la Alba Iulia?

andyro26.07.2010 19:42
jandarmii nu au lovit.. decat au dat cu gaze pt a ne dispersa .

Eh hai :), ca n-au fost ingerasi. Nici noi, de altfel.

SteLuTzZz26.07.2010 20:23
Ce ai vrea sa conteste pe stadion daca cum s-a scapat unul cu o injuratura pentru Becali v-ati intors toti cu privirea spre el la Alba Iulia?

daca nu la stadion .. atunci pe forum .

v ati rupt flecurile pe forum .. iar noi glasurile pt Steaua .

care parte e mai frumoasa ?!

SteLuTzZz26.07.2010 20:39
Eh hai :), ca n-au fost ingerasi. Nici noi, de altfel.

dar daca eram in Bucuresti si faceam ce am facut acolo .. ne zvantau astia cu bataia :)))))

andyro26.07.2010 21:03
dar daca eram in Bucuresti si faceam ce am facut acolo .. ne zvantau astia cu bataia :)))))

Aici ai dreptate :happy: Dar s-au dat si destule pulane/bocanci/etc.

«1891011»