FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Geraldo Alves

«1234»
blindius17.08.2012 16:54

Efectiv exulta Rednic.

I-am vazut conferinta de presa si abia se abtinea sa nu rada pe seama ''schimbului''.

Nu zic ca nu as fi multumit ca se incerca promovarea unui cuplu de fundasi centrali romani, tineri, dar era mare nevoie de Geraldo, unul din putinii jucatori straini cu adevarat profesionisti care au trecut pe la Steaua.

DanEm17.08.2012 17:28

DIn pacate Geraldo s-a dus la galbejitii aia...era logic ca n-o sa se intoarca la noi atata timp cat ciobanul e patron. Asta e ramanem cu fundasul de mare clasa Gardos :(.

Stryker17.08.2012 21:20

Mare teapa i-a dat Walter lui Jiji ...

Ciobanul nu are cum sa ajunga departe cu Steaua, atata timp cat are obsesia asta de nu da salarii mari la jucatori. El crede ca o sa mai ajunga in UCL cu echipa asta carpita, insa e greu sa faca asta daca nu investeste serios in jucatori si mai ales daca isi intareste adversarii din Liga 1.

Este a nu stiu cata dovada clara ca acest individ nu se pricepe la fotbal.

DanielT18.08.2012 00:06
DIn pacate Geraldo s-a dus la galbejitii aia...era logic ca n-o sa se intoarca la noi atata timp cat ciobanul e patron. Asta e ramanem cu fundasul de mare clasa Gardos :( .

Ce aveti ,ma , cu Gardos ? Va luati si voi dupa cioban ? Cand l-a adus Piturca de la Chiajna parca era bun Gardos . Pur si simplu ciobanu' pune presiune pe el ca sa nu mai greseasca ,ca asa a invatat el de la Dan Petrescu .

Dupa mine Gardos nu e cu mult in urma lui Chiriches .

clausblaus18.08.2012 04:29
Mare teapa i-a dat Walter lui Jiji ...

Ciobanul nu are cum sa ajunga departe cu Steaua.........

Este a nu stiu cata dovada clara ca acest individ nu se pricepe la fotbal.

Si a nu stiu cata dovada clara ca este inconjurat de lingai si nu de profesionisti!!!!

Lari18.08.2012 21:23

Steaua are o aparare nesigură in acest debut de campionat, iar Reghecampf e primul care a simtit acest lucru. Drept urmare, l-a cerut pe Lukasz Szukala pentru a crea concurenta necesară pe acest post. O altă persoană care a observat lipsa de formă a cuplului Gardoș-Chiricheș este patronul Becali, care nu s-a sfiit să il pună la zid pe Gardoș si să il ameninte cu banca de rezerve in cazul in care jocul sau nu va fi pe masura pretentiilor de la Steaua.

Totusi, unul dintre motivele pentru care fundasii centrali ai roș-albastrilor au evolutii mai putin convingatoare in acest debut de sezon este lipsa lui Geraldo. Apropiati ai echipei sustin că portughezul, pe langă jocul fară prea multe greseli, care dadea o siguranță uriașă pe linia de fund, avea si alte metode de a obtine de la colegii sai un randament mai bun.

Antrenorul din teren, trecea peste Stoichiță

Geraldo vorbea foarte mult cu coechipierii sai in timpul meciurilor si le explica cum trebuie tratate anumite faze. "Fie că era vorba de Gardos Chiricheș sau Iliev, Geraldo reusea să coordoneze atat apararea cat si pe colegii din fata lui. Datorită lui apararea Stelei era precisă si existau foarte putine greseli. Acum, că el a plecat, se vede că cei doi nu se mai coordonează la fel de bine", marturiseste pentru ProSport o sursă din cadrul clubului. Un fapt observat chiar si de jurnalisti s-a petrecut la meciul din sezonul trecut, contra Concordiei, cand portughezul s-a contrat cu Stoichiță in timpul meciului.

Tehnicianul ii cerea să urce la o fază fixa dar fotbalistul i-a explicat că dacă face asta vor ramane descoperiti in cazul unui contraatac. Tehnicianul s-a conformat si nu a mai insistat asupra indicatiei date. Implicarea sa in jocul echipei, dar si seriozitatea din afara terenului l-au facut pe Geraldo să fie unul dintre fotbalistii preferati ai fanilor. Acestia chiar au pus la zid conducerea Stelei pentru că l-a cedat prea usor pe fundaș si că a acceptat să il aducă pe Szukala in locul sau, un jucator banuit de mai multe ori de meciuri trucate la pariuri.

Dacă Steaua poate regretă plecarea lui Geraldo, Mircea Rednic se bucura Acesta s-a declarat surprins de faptul că sefii din Ghencea nu i-au prelungit contractul fundasului. "E unul dintre jucatorii cei mai constanti care au evoluat in Romania. A fost o surpriză că Steaua nu l-a pastrat, dar nu pot decat să le multumesc", a spus "Puriul".

ProSport

Tupac Amaru19.08.2012 07:30

nu conteaza Steaua i-a oricum titlu iar dupa aia Liga europa, abia astept sal vad pe n-ea gi2 pe maybah....

PS Sper ca sunt in asentimentul celor care incurajeaza echipa (inclusiv gramatical), nebagandu-l in seama pe creditor....

Arhimede19.08.2012 14:12

Asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, ciobanul carpeste intr-un loc si rupe acolo unde era, cat de cat, un punct tare (in raport cu Liga 1).

Cum am mai spus intr-un comment, in opinia mea, Geraldo a fost unii din putinii jucatori post-Radoi, compatibili cu banderola de capitan al Stelei. Daca nu, singurul.

Geraldo era un model de profesionist!

Eu l-as fi tinut pentru ai forma/retusa pe tinerii Chiriches si Gardos.

Dar nici Geraldo nu era "de ne trecut".

Sa nu uitam rusinea pe care nu am trait-o nici cu Parpas :)

Cu Geraldo si Iliev, Steaua a luat 5-0 de la Maccabi! :)

Portar: Stanca

Fundasi: Martinovici, Geraldo, Iliev, Latovlevici

Inchizatori: Bourceanu, Bicfalvi

«1234»