super exemplu de profesionalism,daca ar fi toti ca el,poate ca am ajunge in finala EL,dar cum oierul ii da afara pe cei profesionisti,sa ramana in continuare el un amator;
super exemplu de profesionalism,daca ar fi toti ca el,poate ca am ajunge in finala EL,dar cum oierul ii da afara pe cei profesionisti,sa ramana in continuare el un amator;
"Știti ce-a facut Geraldo acum vreo zece zile? S-a suparat după ce a luat vreo 60.000 de euro pentru că a considerat că mai trebuia să primeasca incă o mie! Mi-a spus Ilie Stan că a dat cu un pahar de masa l-a spart si s-a taiat la mană! Ilie mi-a mai spus că strainii fac fite si că să nu le mai prelungesc contractele, să-i las să plece, că el ar vrea să lucreze numai cu jucatori romani. Încet-incet, o să devină Steaua o echipă numai de romani", a declarat Gigi oieri;
mi-e imposibil sa cred o asemenea aberatie,se incearca orice ca sa il determine sa plece de buna voie;tipic romanesc;
Fecali>rusinea tarii;
Las' sa faca echipa doar cu romani, gen Prepelita, Dananae sau Costea brothers, asa poate o sa ajunga pana la urma in B ...
nu mai e mult pana acolo; curios faptul ca exact jucatorii care au dus greul in ultimele 2 sezoane(Geraldo,Brandan si Tatarusanu) sunt aruncati afara din echipa; de aici putem deduce managemant-ul de 2 bani al echipei;
Încet-"ncet, o să devină Steaua o echipă numai de romani",
Condusa de un albanez.
Imaginati-va echipa Steaua condusa de un om cu responsabilitatea faptelor sau a vorbelor?! Imaginati-vi-l de exemplu pe Hegi bestelindu-l pe Geraldo sau Bicfalvi? Puteti? Eu nu pot. Poate cineva? Faceti un exercitiu de imaginatie.
"ȘTiti ce-a facut Geraldo acum vreo zece zile? S-a suparat după ce a luat vreo 60.000 de euro pentru că a considerat că mai trebuia să primeasca incă o mie! Mi-a spus Ilie Stan că a dat cu un pahar de masa l-a spart si s-a taiat la mană! Ilie mi-a mai spus că strainii fac fite si că să nu le mai prelungesc contractele, să-i las să plece, că el ar vrea să lucreze numai cu jucatori romani. Încet-incet, o să devină Steaua o echipă numai de romani", a declarat Gigi oieri;
mi-e imposibil sa cred o asemenea aberatie,se incearca orice ca sa il determine sa plece de buna voie;tipic romanesc;
Fecali>rusinea tarii;
Eu cred ca Gigi a produs stirea asta ca sa nu mai fie atat de regretat de suporteri Geraldo care pleaca 100% in vara cand ii expira contractul considerat mult prea mare. In plus intradevar avem solutii pentru postul de fundas central, din pacate avem doar 2, nici pe Iliev nu cred ca il mai vedem din vara.
Incet-incet o sa intre Steaua in faliment si o sa ne faca Gigel cu mana cum le-a facut si angajatilor pagubiti de la Avicola Iasi. Niciun Geraldo n-o sa mai fie, niciun Brandan, ci doar un patron parvenit care lasa in paragina o fosta echipa campioana a Europei.
Si care e problema ca si-a cerut mia? Omul ala a muncit pentru banii aia si e absolut logic sa isi doreasca fiecare cent.
Pai daca Oparitul a facut asa cu toti jucatorii Stelei, si-a scos 30de mii fara nici un efort.
Incet-incet o sa intre Steaua in faliment si o sa ne faca Gigel cu mana cum le-a facut si angajatilor pagubiti de la Avicola Iasi. Niciun Geraldo n-o sa mai fie, niciun Brandan, ci doar un patron parvenit care lasa in paragina o fosta echipa campioana a Europei.
Cate o stire de-asta apare lunar in presa de cativa ani. Daca strategia stelistilor sa scape de Becali este sa astepte falimentul acestuia atunci mi-e greu sa cred ca viitorul este roz. Ca Steaua nu s-a nascut nici cu Brandan, nici cu Geraldo, pleaca ei si intra altii.
Din pacate in fotbalul romanesc poti face performanta si fara strategii bune. Nu degeaba Becali inca este la Steaua doar datorita investitiilor fara cap. Si am asa un sentiment ca vor urma multi ani de-acum incolo fara nicio strategie si cu bani aruncati in stanga si-n dreapta care o sa aduca minimul de performanta care sa-l scoata pe el cu capul sus.
Geraldo = profesionist , Jiji = nu ! ![]()
Cam la asta se reduce toata chestia...
Si care e problema ca si-a cerut mia? Omul ala a muncit pentru banii aia si e absolut logic sa isi doreasca fiecare cent.
Pai daca Oparitul a facut asa cu toti jucatorii Stelei, si-a scos 30de mii fara nici un efort.
nu m-as mira ca behaila sa le fi luat la fiecare cate o mie din salariu, dar ca numai Geraldo sa protesteze. este de departe cel mai profesionist dintre toti. chiar daca e lent, este foarte inteligent si joaca foarte bine. de un milion de ori mai bine decat prostaila numarul doi, care alerga ca prostul pe langa minge si centra de 50 de ori pe meci direct in fundasul advers...
Geraldo Alves, toata stima!
m-as c.a.c.a pe behaila de ras sa vad ca Geraldo se cere liber de contract pentru mia de euro neincasata!!!
Bulgarii anunță că Geraldo si-a gasit deja echipa Fosta adversară a Stelei din preliminariile Europa League l-a contactat pe tatal sau pentru a-i face o propunere jucatorului. Cei de la Don Balon notează că ȚSKA Sofia speră să profite de "conexiunile" pe care le are la Bucuresti pentru a perfecta transferul.
Geraldo Alves n-a luat incă vreo hotarare privind clubul pentru care va juca. Portughezul a ramas liber de contract la finalul sezonului care tocmai s-a incheiat si spune că in această perioadă pune in Balanță toate ofertele pe care le-a primit.
Nu exclude insă varianta revenirii la Steaua. Oficialii gruparii din Ghencea i-au facut o propunere de prelungire, insă pe un salariu mai mic. Acest detaliu nu pare să cantarească atat de mult pentru Geraldo, care spune că este dispus să joace pentru Steaua pe bani mai putini.
Geri, cum e in vacanță? Ai avut timp să te gandesti la viitoarea destinatie?
E bine, sunt acasă si mă odihnesc pentru că am avut un sezon incarcat. Eu nu m-am gandit in ultima vreme la asta, insă stiu că au venit ceva oferte pe numele meu.
Concret? Cine este interesat de serviciile tale?
Nu ar fi corect să spun nume de echipe acum, mai ales din cauza faptului că nu sunt discutii avansate cu nimeni. Ei au trimis oferte, eu le voi analiza si abia apoi voi putea discuta despre asta.
Să inteleg că varianta Steaua a picat?
(serios) Nuuu, nicidecum! Este in continuare posibil să revin la Steaua, asa cum am spus tot pentru ziarul vostru si cand am discutat cu Gigi, la Palat. Norocul meu este că nu mi-au dat un deadline, am timp să mă gandesc serios inainte de a decide dacă revin in Romania sau nu. Cred că un raspuns concret voi da abia la finalul lunii, deci voi lipsi de la reunire in cazul in care accept să mă intorc la Steaua.
Te intorci chiar dacă ti s-au promis mai putini bani?
Steaua este in acest moment singurul club pentru care aș juca indiferent de salariu pe care mi-l ofera Este echipa pe care o iubesc si am convingerea că voi fi bine primit.
spppeeerrr sa nu pleceeee alves...e cel mai bun jucator de la Steaua de departe ...Sper sa nu se uite Gigi la bani si sa-i dea salarul
Eu cred ca ar trebui sa i se ofere o sansa si lui Gardos. E bun Geraldo, dar imi place mai mult de Gardos.
- Salut, Geri! Ce mai faci? Ți-ai gasit echipa
- Salut, sunt bine, multumesc de telefon! Nu, incă nu am o echipa am avut mai multe propuneri, dar le-am refuzat pentru că nu erau ceea ce-mi doream. Nu din punct de vedere financiar, pentru că banii erau OK, dar din punct de vedere sportiv.
- Și ce faci acum? Astepti ceva?
- Acum sunt acasa in Portugalia, si mă antrenez. Împreună cu fratele meu Bruno ne-am angajat un preparator fizic si lucram zilnic.
- Apropo de Bruno, a trecut peste ratarea penalty-ului din semifinala cu Spania de la Euro?
- E OK, da. Și-a revenit, asta e viata fotbalistului. Știi cum e, dacă mingea era cîțiva centimetri mai jos era gol si atunci era un erou.
"Încredere pentru Gardoș si Chiricheș!"
- Acum te intreb direct. Te intorci la Steaua?
- (ride). Pai, nu m-a sunat nimeni de acolo. Bine, in afară de Gardos Stanca, Chiriches cu care am ramas prieten si vorbesc destul de des. Dar din conducere, nimeni!
- Nici macar Mihai Stoica?
- Nu, nu. Eu oricum am vorbit doar cu domnul Becali cind am plecat si cu el am avut acea intelegere. De atunci, nimic. Ei pot să dea de mine dacă mă vor. Tu ai reusit, nu? (ride). Telefonul meu e deschis mereu pentru cei de la Steaua. Dacă vor să avem o discutie, cu cea mai mare placere!
- Ai urmarit evolutiile Stelei din amicale?
- Da, am vazut ceva pe internet, am mai citit.
- Cam multe goluri luate, nu crezi?
- Eee, e perioada de pregatire, nu trebuie să exageram. Mai e timp să fie puse la punct toate detaliile.
- De noul cuplu de fundasi centrali de la echipa Gardoș-Chiriches ce spui?
- Că ei sunt viitorul Stelei si al echipei nationale a Romaniei. Eu ii stiu foarte bine pe amindoi, imi plac foarte mult, sunt doi jucatori tineri, care, dacă vor primi incredere, vor creste foarte mult.
- În Romania, se vorbeste deja că Steaua nu mai e aceeasi fara Geraldo in echipa
- Mă bucur să aud asta, inseamnă că am facut treabă bună la Steaua. Repet, trebuie ca toti cei de la echipa de la patron la antrenor si la suporteri, să aibă rabdare cu Gardoș si cu Chiricheș! Pentru mine, ei sunt cei mai buni din Romania.
- Dar...
- Aaa, si să nu-l uit pe Novak! Martinovici e, de asemenea, un fundaș central foarte bun. El s-a sacrificat pentru Steaua si a jucat pe dreapta, dar stiu cit de mult iși dorea să fie folosit stoper.
- Cind vei sti exact ce vei face din sezonul viitor?
- Nu are rost să mă grabesc. Am spus-o de la inceput, aș fi vrut să continuu la Steaua, unde m-am simtit excelent. Totusi, poate revin, cine stie?
"Dacă cineva de la Steaua mă cauta discutam. Nu are rost să vorbim despre bani. Dacă două parti iși doresc să colaboreze, atunci se si inteleg!" (Geraldo Alves, fost fundaș Steaua)
"Steaua si-a mai luat un fundaș central? Pe Doru Bratu? Nu-l cunosc, nu stiu ce să spun despre el!" (Geraldo Alves, fost fundaș Steaua)
tocmai cand incepuseram sa avem cat de cat un compartiment bun , fundasii centrali (chiriches ilivev gerry gardos ) a reusit cancerul guicesc sa il distruga , era atat de greu sa gaseasca un fundas dreapta , un mijlocas de banda si un atacant... dar nu ei au adus toate ciurucurile de la echipe de locul 15 gen dumitras ala sau doru bratu ...
Nu poti decat sa il respecti pe omul asta cand vezi cat de frumos vorbeste despre colegii lui si despre Steaua.
Conform celor de la prosport, Geraldo urmeaza sa semneze cu Xerez o echipa din Liga a doua spaniola "care se confruntă cu probleme financiare mari, fiind nevoită să diminueze, sezonul trecut, salariile jucatorilor cu 20%"
Deci Steaua nu isi mai permite sa-i dea salariul lui Geraldo, dar isi permit unii din Liga a doua spaniola, care culmea au si probleme financiare mari ... inca o dovada clara ca avem un "manegement" de cacao la nivel de club.
Geraldon si Iliev au fost dati afara pt a ii face loc lui Gardos.
Si acum Gardos e facut praf de Jiji si Reghe ...
Ce bun era un Geraldo, dar ia-l de unde nu-i . ![]()
Gardos chiar a fost cam praf in ultimele meciuri. Probabil si datorita faptului ca nu are niciun concurent serios pe banca.
Da, Gardos e intr-o forma slaba, nu mai e cel de altadata. Nu stiu ce se intampla cu el. Si sezonul trecut, cand avea concurenta, tot slab evolua cand juca.
Eu imi mentin parerea ca atat Gardos, cat si Chiriches au dat cel mai bun randament jucand langa Geraldo ...
Dar stim cu totii ca Gigi a vrut neaparat sa aiba cuplul Chiriches-Gardos, sa le faca cota, in eventualitatea unui transfer.
Eu unul as fi preferat in "centru" perechea Chiriches-Geraldo .
Geri, te intorci in Romania, la Petrolul?
Să vedem, incă nu e totul pus la punct. Încă sunt negocieri, mai sunt unele lucruri de pus la punct, insă Petrolul mi-a facut o ofertă incantatoare. Și, pe langă asta, imi face o deosebită placere să mă intorc intr-o tară in care am fost respectat.
Vei avea un salariu mai bun decat aveai la Steaua, club de la care ai plecat chiar din acest motiv?
Nu vreau să vorbim despre câți bani voi câștiga. Îți spun că mai am alte două oferte pe langă cea de la Petrolul, insă la Ploiesti vin si pentru fani si pentru Romania. Atmosfera din tribunele de acolo este fantastică si nu cred că o să am vreun fel de problemă după incidentul de anul trecut, doar Galamaz joacă acolo, nu?
Steaua l-a luat de la Petrolul pe Szukala. E cumva ironic ca tu să te duci acum la Ploiesti in locul lui, nu?
Suntem fotbalisti profesionisti, asta e viata, chiar dacă e ironic. Eu plec de la Steaua, el se duce, e totul bine atat timp cat ne facem treaba. Steaua ramane un episod frumos din cariera mea si o să le doresc binele mereu.
E un pas inapoi față de Steaua?
Nu, de ce să fie? Petrolul e o echipă nouă sezonul acesta, am vazut că au jucatori la nationala Romaniei si se bat pentru un loc in cupele europene. Sper să ajut si eu dacă voi semna. Sunt perspective bune.
prosport
S-a pisat gusha sau cum il cheama pe pinguinul ala de Walter pe Fecali la schimbul Geraldo/Tzucala (cum ii zic unii ![]()