Novak Martinovic nu a fost prezent la vizita medicală a Stelei, fotbalistul fiind anuntat printr-un apel cu noaptea in cap să nu vină la centrul medical, ieri dimineață, inainte să plece spre INMS
Jucatorului i s-a mai spus că nu trebuie să mai vină nici la antrenamente
Foarte probabil, din retur, fundasul sarb va evolua la Pandurii Tg Jiu, acolo unde este dorit de Petre Grigoraș
Salut, Novak! Ce faci?
Ce să fac, bine... Sarbatoresc. La noi, la sarbi, astazi (n.r. - ieri) este Craciunul... Am venit aseară la Bucuresti si probabil voi mai ramane cateva zile.
Dacă ai venit la Bucuresti, atunci de ce nu ai fost la vizita medicala
De dimineață cineva de la Steaua, nu pot să-i spun numele, m-a sunat si mi-a spus să nu vin. Și nu am mai mers! Și nici la antrenamente nu am voie să mă duc. Nicio problema eu m-am conformat si nu voi merge nici la antrenamente. O să astept să se termine totul.
Și pană atunci unde te antrenezi? În parc?
(rade) Nu in parc, am antrenorul meu. El mi-a facut un program special si mă pregatesc cum trebuie. În Serbia l-am urmat si a fost foarte bine. Acum astept să rezolv problema cu Steaua, e cel mai important.
Să inteleg că va exista un dialog cu cei din conducere, nu numai o simplă discutie la telefon?
Astazi (n.r. - ieri) mă intalnesc cu oficialii! Nu merg la Palat, o să mă vad cu cineva din conducere si o să reziliem contractul. Sunt oameni corecti, sper să rezolvam si să plec. Avem o intelegere, am si anumite oferte. Și Pandurii mi-a facut o oferta mi-ar placea acolo, mai ales că eu am mai jucat la Targu Jiu. Dar, cine stie? Pot aparea si alte oportunități, in viață nu se stie niciodata..
Esti cu salariul la zi la Steaua? Mai ai de primit bani?
Frate, nu vreau să vorbesc de asta, e Craciunul, mă simt bine in continuare. După ce va trece, voi vorbi mai mult. Acum, nu vreau să spun decat că patronul echipei este un om corect, de fiecare dată s-a tinut de cuvant si nu cred că vor fi probleme. Nu e vorba de nicio hartie si de nicio sumă de transfer, eu mai am sase luni contract cu Steaua, nu mă mai doresc si mă vor lasa să plec liber!
"Am jucat bine la Steaua, imi pare rau că plec"
De ce crezi că nu esti dorit? E vorba de acel episod in care ai refuzat să evoluezi pe postul de fundaș dreapta?
Nu are rost să spun acum. Asta este! Oricum, eu sunt impacat, am jucat bine la Steaua, cel putin e impresia mea asta. Și in altă parte unde voi merge, voi juca la fel de bine. Eu evoluez cu sufletul oriunde, la orice echipă mă voi duce.
Poate o să joci si mai bine in altă parte...
Hahaha, dar ce vrei să spui? Că eu nu am jucat bine la Steaua? Am facut-o chiar foarte bine, am marcat multe goluri. Să nu uitam că sunt fundaș si de fiecare dată cand am fost trimis in teren m-am daruit total. Îmi pare rau că plec, dar asta e viata, nu poti să mai ramai dacă nu esti dorit. Zic bine, nu? Dar asta e adevarul!
După ce-a facut la meciul de la Brasov, Martinovic nu mai are ce cauta niciodată la Steaua! L-a facut Batin avioane tot meciul. Am pierdut din cauza lui - Ciobanul, patron Steaua
E un jucator foarte bun, care atat timp cat a fost aici si-a facut treaba. Îl astept cu bratele deschise dacă e să vină
Petre Grigoras antrenor Pandurii
50 de meciuri a evoluat Novak Martinovic pentru Steaua, in toate competitiile, marcand 7 goluri
ProSport