ca sa fiu trestia contra
cand eram mic imi doream din tot sufletul sa ajung fotbalist, imi imaginam cum o sa joc eu la Steaua si cum cu mine in teren o sa invingem pe ciori, javre cu cel putin 5,6 goluri diferenta, toata viata ma imaginam jucand doar la Steaua si la nicio alta echipa. Acum trecand peste partea de vise copilaresti de 14 ani, oare daca as fi ajuns fotbalist la vreo echipa de semi-amatori din danemarca, as fi spus ca acel club este unul f mare, ca reprezinta idealul carierei mele, sau as fi spus ca x jucator e modelul meu de urmat in cariera?
Singurul lucru bun la baiatul asta este ca are 25 de ani si ca poate cu nitica mustruluiala de la tata Piti sa fie un fel de Petre Marin reloaded, un fundas bunicel de varsta potrivita ca sa faca 2,3 sezoane la pretentiile Stelei.
Eu de ceva vreme am 2 obsesii, 1 este legata de faptul ca dupa demiterea lui Oli din 2007 Steaua a avut constant printre cele mai numeroase loturi din tara, mereu transferam cel putin 10-15 jucatori, in pauza specifica. Al doua obsesie este legata de numarul tot mai mare de straini, parca ar fi lege ca aproape jumate din lot sa fie straini, doar niste fitosi cu pretentii de vede si nimic mai mult, si din cand in cand cate un sex-simbol gen toja, Carlos, Dayro.