Eu merg,mi-am luat P1,sector 10.Rand 11. Bine de spus de plictiseala,incalzire pentru sambata.Totusi,poate mai fac ialomitenii un meci bun.
Parca as veni si eu, da mi-e o leneee...
Eu merg,mi-am luat P1,sector 10.Rand 11. Bine de spus de plictiseala,incalzire pentru sambata.Totusi,poate mai fac ialomitenii un meci bun.
Parca as veni si eu, da mi-e o leneee...
Ma ajuta cineva?![]()
Iei metroul de la gara de nord pana la crangasi. De acolo, cum iesi de la metrou, e statia tramvaiului 41(pe stanga cum iesi). Asta te lasa direct la stadion.
Bonus : si cand iesi la suprafata la metrou la Crangasi ai grija cum esti imbracat si ce obiecte de valoare arati. ( Offtopic )
Erau numai casierite tinere pt Unirea Urziceni vs Zenit Sankt Petersburg.Pentru fiecare bilet cumparat,isi dadeau jos tricoul cu Steaua .
@ f234567k : mersi.
@ blindica : o sa tin cont de asta. ![]()
Eu nu am nimic cu Urziceni chiar i simpatizez pentru cea facut sezonul trecut dar ZENIT I SPULBERA
Semi-analfabetule!
Urziceni - Zenit va fi transmis si in Romania, B1TV a achizitionat in ultima clipa drepturile pentru partida.
Se vor inscrie cred ca cel putin2-3goluri,oricum ZENIT e peste Urziceni
Urziceni - Zenit va fi transmis si in Romania, B1TV a achizitionat in ultima clipa drepturile pentru partida.
Spune si la ce ora incepe partida,fa serviciile complete!
la 8.30 incepe dar nu e nici pe b1tv acum au dat pe sport.ro , acum 1 minut
site ceva ati gasit??
la 8.30 incepe dar nu e nici pe b1tv acum au dat pe sport.ro , acum 1 minut
site ceva ati gasit??
Ce au dat pe sport.ro? ca pe prosport scrie ce am preluat eu mai sus.
Nasul anunta vizionarea meciului pe B1Tv.
meciul a inceput deja , ce vorbeste asta
@acu a anuntat ca da legatura
Chestie de cateva minute,pentru interceptarea satelitului.
Am inteles ca negocierile s-au incheiat cu cateva minute in urma!
Unirea - Zenit 1-1
Ce optimist sunt ![]()
Chestie de cateva minute,pentru interceptarea satelitului.Am inteles ca negocierile s-au incheiat cu cateva minute in urma!
Cred ca astia nu au comentatori acum, de se intind atat.
Baaaaaaaaa, cum se vede ![]()
![]()
![]()
Pai mai bine te uiti pe calculator.
aoleooooo da urat sevedee
Ce transmisie senzationala ![]()
Probabil, tinand cont ca s-a rezolvat in ultimul moment, e live stream de pe net de undeva
Cred ca se bat singuri astia de la B1 ca au dat banii pentru o transmisie vai de mama ei ![]()
Buffering... ![]()
Mai au si netul prost ![]()
vai vai , m-am apucat sa caut pe google ![]()
pfff , Unirea in 10 oameni , paduret eliminat
au rezolvat transmisiunea ![]()
Unirea - Zenit 0-0 ,in prima mansa,la Bucuresti...Un rezultat bun.Mai ales ca au evoluat atat timp in 10 oameni...
Unirea se poate considera norocoasa in urma acestui rezultat de egalitate.
Ramasa in zece jucatori,Unirea s-a aparat supranumeric.Modul-autobaza
.
Personal,nu le acord decat sanse teoretice de calificare,desi,minuni s-au vazut destule.
Da,clar,nu prea au sanse in retur,doar sa prinda rusii o zi super-slaba...