de maine iar intru intr-o perioada grea....2 examene in 6 zile,daca se vor posta etapele doresc amanarea lor pana miercuri.....ms!
de maine iar intru intr-o perioada grea....2 examene in 6 zile,daca se vor posta etapele doresc amanarea lor pana miercuri.....ms!
niste etape?ca am somat sapt asta ![]()
ionute nu mai bagi niste etape?
se mai tine ceva din sezonu asta?????
Am pus acum etape, rog pe cineva sa faca clasamentul...
Sunt ocupat rau cu nunta.. AMR 17 zile ![]()
Eu nu mai pot continua aici.
Va doresc succes!
Ionutz,casa de piatra,multa sanatate si fericire !
Sa fii mereu iubit si apreciat !
Am pus acum etape, rog pe cineva sa faca clasamentul...Sunt ocupat rau cu nunta.. AMR 17 zile
Hai, bai, Ioane, ca avem timp de FIFA si dupa. Sari cu horinca aia sa te binecuvantam. ![]()
mai jucam si noi ceva?
nu asa se pare
Etape. Eu sambata - adica maine - am nunta. Sa fie bine, sa se ocupe cineva de clasament ! Tinem aproape ![]()
Casa de piatra, Ioane!
Fura-ti-as mireasa!
Se mai joaca ceva ? Sau e toata lumea in vacanta ? ![]()
nu prea avem cu cine ![]()
gata ionute? ai pus saiba pe deget?
as zice sa incepem iar campionatul de la inceput pt ca s-au retras mult,unii poate nu mai continua,facem niste inscrieri si o luam de la inceput,in ordinea in care suntem acum la alegeri
Pai eu m-am retras ca nu se juca,dar nu prea au mai fost semne de interes din partea membrilor.
Vila de beton-armat,Ionute !
pai postati cei care nu mai jucati,poate dam drumul la niste inscrieri ionute
Si eu sunt de parere sa dam drumul la niste inscrieri sau la o lista cu cei care vor mai continua.
Eu continui ![]()
Eu nu. Poate joc 2011 daca ma mai primiti.
as dorii sa fiu si eu testat, daca se face o noua lista !
Si eu sunt de parere sa dam drumul la niste inscrieri sau la o lista cu cei care vor mai continua.
Uite, ma. Ati mai vazut huligan la costum ? Frumoasa nevasta ai. ![]()
Frumos, Ioane. Casa de piatra si multi copii. (stelisti)
Cat despre campionat, plm, cred ca mai bine asteptam 2011. Fifa 10 nu mai prezinta niciun interes si nici o atractie.
felicitari ionute
eu zic sa facem niste inscrieri cand ai timp,sa treaca concediile etc