La ce peluza se sta ?
La Sud .. Pentru ca la Nord o sa stea cei de la astra ploiesti care o sa vina in numar de 100-150 de suporterii din cate am inteles de la un muncitor de la gloria buzau..
La ce peluza se sta ?
La Sud .. Pentru ca la Nord o sa stea cei de la astra ploiesti care o sa vina in numar de 100-150 de suporterii din cate am inteles de la un muncitor de la gloria buzau..
Se mai vand bilete?Mihaita da mi si mie un pm cu ym tau sau tel ceva
Se mai vand bilete?Mihaita da mi si mie un pm cu ym tau sau tel ceva
vezi ca ti-am lasat comm pe profilul de hi5 cu pretul biletelor si datele deplasarii. te pwp!
![]()
vezi ca ti-am lasat comm pe profilul de hi5 cu pretul biletelor si datele deplasarii. te pwp!
Si tu i-ai lasat comment ?
Inseamna c-am postat unul dupa altul - tu erai "iubimic16:x:x:*" ?
robert_, eu sunt ala care-am comentat cu "Pentru toti baietii adevarati, se stie...".
"Gazeta Sporturilor: Cota 67.00 pentru ca Steaua să conducă la pauza dar să cîștige Astra." Ma doare mana sa bag 10 lei?
stau si ma intreb cine o sa asigure paza la acest meci...
"Pentru meciul din aceasta seara au fost mobilizati 200 de jandarmi din cadrul Inspectoratelor Buzau si Prahova. In plus, vor mai fi detasati la stadionul din Crang 80 de politisti, 20 de pompieri si 120 de agenti de la o firma de paza si protectie"
sursa: www.sport.ro
crx
firma de paza si protectie este stuarzi...![]()
Steaua: Zapata - Golanski, Parpas, Jelev, Emeghara - Cr. Tanase, Juan Toja, Ov. Petre, Arm. Karamyan - Stancu, Kapetanos.
Rezerve: Tatarusanu, Baciu, Plesan, Tall, Surdu, Artiom Karamyan.
Astra: Miron - Mihalache, Rohat, Oprsal, V. Sandu - Stratila Takayuki, Gh. Vasile, Al. Stan - Cl. Tudor - L. Ganea. Rezerve: G. Popa, Simao, Semeghin, Ngambi, Vadrariu, Gussev
Stratila da gol.
gen 1-0 pauza 1-2 final ![]()
Ce firma de paza e acolo ma... au adunat toti paznicii de la farmacii, banci si supermarketuri din Buzau sau... ![]()
cred k da:))) nu cred k vor face fata
Ce firma de paza e acolo ma... au adunat toti paznicii de la farmacii, banci si supermarketuri din Buzau sau...![]()
ce sclavi ordinari. nu muta imputitul echipa definitiv la buzau?
mi s-a parut mie sau aia strigau datii afara la adresa "huliganilor" ? hai astra 1 gol ,2 si e bine
mi s-a parut mie sau aia strigau datii afara la adresa "huliganilor" ?
Si eu am auzit ![]()
Dar poate strigau la "huligani" sa dea afara firma de paza ![]()
mi s-a parut mie sau aia strigau datii afara la adresa "huliganilor" ? hai astra 1 gol ,2 si e bine
si mai strigau "dati-i afara", la acel incident din peluza
Gol Arman Cracamian!!!Esteeeeeeee!!!Cred ca a sarit Jiji de bucurie... ![]()
"Gazeta Sporturilor: Cota 67.00 pentru ca Steaua să conducă la pauza dar să cîștige Astra." Ma doare mana sa bag 10 lei?
Nu e greu deloc!hai ca se poate.Go,go Astra! ![]()
bag puIa in arman.
ce s-a-ntamplat la acel "incident" ?
Deci cum spuneam... 'altadata era motiv de sarbatoare, acum este doar o seara oarecare...'
Vai de plm ce tarani!
Sper sa muteasca toate oile alea bete. Scursurile ca taranoii aia il incurajeaza pe maimutoi sa ramana.
Infectii!
Vinde, pleaca, MORI!
Deci cum spuneam... 'altadata era motiv de sarbatoare, acum este doar o seara oarecare...'
Cat de trist suna,dar totusi cat e de adevarat...Steaua noastra n-a jucat in seara asta...