Deja am fost umiliti destul....ajunge cu atatea infrangeri...protestele vor continua chiar daca invingem "acasa" la Buzau.
Deja am fost umiliti destul....ajunge cu atatea infrangeri...protestele vor continua chiar daca invingem "acasa" la Buzau.
hmm.. tu protestezi din cauza infrangerilor?
eu sper la o victorie mare.... a Astrei!
si asa mai adaugam o greutate de picioarele clanului ciobanesc.
Nu,doar ca am fost umiliti destul campionatul asta...din ce motive stim cu totii...
2 solist!
sper sa lom batae si de la astea asa scapam de Stoichita![]()
Pipita va pleca oricum,cu siguranta.E greu sa bata Astra,dar nu imposibil.
P.S. : '' LUAM ''
sper sa lom batae si de la astea asa scapam de Stoichita![]()
Ma dor ochii.
gen
2 solist
FC Steaua anunta ca biletele pentru partida dintre FC Steaua si Astra Ploiesti contand pentru etapa a 31-a a Ligii I, meci care se va disputa la Buzau, vor fi disponibile doar la casele de bilete ale stadionului Municipal din Buzau, incepand de marti, 4 mai.La acest meci, o persoana poate achizitiona maxim 10 bilete.
Abonatii clubului nostru vor avea acces pe stadionul Municipal din Buzau in baza cardului de abonament, astfel:
- abonatii de la Fotolii, Tribuna 0, Tribuna I si Tribuna a II a au locuri rezervate la Tribuna I a stadionului din Buzau.
- abonatii de la Peluze au locuri rezervate la Peluza II a stadionului din Buzau (spre Crang).
Programul caselor de bilete este urmatorul:
Marti, 4 mai - 10:00 - 20:00
Miercuri, 5 mai - incepand cu ora 10:00
Preturile biletelor pentru meciul cu Astra Ploiesti sunt urmatoarele:
Peluze - 10 lei
Tribuna a II-a - 15 lei
Tribuna I - 20 lei
Tribuna 0 - 40 lei
Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.
Pipita va pleca oricum,cu siguranta.E greu sa bata Astra,dar nu imposibil.
P.S. : '' LUAM ''
P.S.S: " BATAIE"
![]()
haideti macar acum sa nu-l mai contestam pe nea Gigi si sa sutinem echipa cat mai avem sanse la titlu...24 venim !![]()
Iuliane frate teai lovit la cap?Da-ti 2 palme si joaca mario forever:|
Iuliane frate teai lovit la cap?Da-ti 2 palme si joaca mario forever:|
Radea, ma!
un 0-1 sau 1-1 parerea mea ....dar nu m-ar mira si un 0-2 sau poate chiar mai bine....mai merge cineva din Bucuresti .....cu trenu ??
mai baieti, sa nu va prind ca faceti scandal printre oamenii din tribuna! Speriati oamenii, huliganilor! ![]()
bah terminati ma sa vorbiti asa ca plange Stoichita dinou daca vede commenturile voastre ii dau lacrimile=)))))))
Vom asista la inca o reprezentatie de tot cacatul a "Barcelonei Estului".....
VINDE PLEACA MORI!
Babaete, eu nu pricep o treaba. Desi baietii astia nu mai joaca nimic de vreo juma de an, casele de pariuri continua sa considere Steaua favorita in aproape fiecare meci pe care il joaca. Cine vrea sa faca un ban gramada - aveti grija ca Astra o sa aiba cota in jur de 10.00!!![]()
mai stii ca nu o fi lucratura prostului pamantului? sa aranjeze cu jucatorii sa piarda meciurile, ca sa castige boul la pariuri!
eu il suspectez de mult pe mititelu de la Craiova ca asa isi castiga banii cu care finanteaza echipa. Craiova bate cand te astepti mai putin, si o ia in freza cand ti-e lumea mai draga. si mititelu si jijel si-o cam trag unul altuia, asa ca i-o fi spus mititelu ciobanului cum e smecheria asta.
revenind la meci, e dureros sa spui ca Astra poate oricand sa bata Steaua, dar asta e cruntul adevar in acest moment. daca incepe cu Banel meciul asta, Stoichita si-a pus-o de coliva deja de-acum. il vom vedea pe teja antrenor ultimele etape!
Mare meci mare.Zi de sarbatoare , ce mai."Lom titlul" ? Iii,d-abia astept , ce-atmosfera frumoasa o sa fie,baietii vor fi sprijiniti tot meciul ,vor juca exemplar si se vor darui pe toata durata partidei.Ce poate fi mai frumos decat o astfel de echipa ?
Serios vorbind,sper si cred intr-o victorie a echipei "oaspete".Victoria cu cefere,coroborata cu cea din meciul cu Steaua,o vor salta ceva pe Astra.
Ciobane,nici acum nu ti-ai dat seama ca trebuie sa mori ?
Palmares general: 11 5 2 4 12-12
Primul meci: 1-0, la 5 decembrie 1998, la Bucuresti.
Ultimul meci la Bucuresti: 1-0, la 6 aprilie 2003.
Scor maxim: 4-1, la 23 septepmbrie 1999, la Bucuresti, si 0-3, la 6 mai 2003, la Ploiesti.
Daca va intereseaza cat costa biletele la meciul Steaua - Astra Ploiesti va zic eu :
La Pleuza - 10 lei
La Tribuna I , II - 15 lei
eu am fost azi si am cumparat 10 bilete...
apropo... din cate am inteles se intra doar cu buletinele
Se merge cu trenul in deplasarea asta?Daca da, cu care! Sau fiecare cu masina -.-
[astept pm]
Scor maxim: 4-1, la 23 septepmbrie 1999, la Bucuresti, si 0-3, la 6 mai 2003, la Ploiesti.
24 septembrie 1999 respectiv 6 mai 2001! ![]()
Se merge cu trenul in deplasarea asta?Daca da, cu care! Sau fiecare cu masina -.-[astept pm]
Fiecare cum poate
La ce peluza se sta ?
stau si ma intreb cine o sa asigure paza la acest meci...
Haideti baieti sa ne incurajam echipa la acest meci extrem de important pentru Stoichita si echipa antrenata de el. Baietii chiar au nevoie de sprijinul nostru. Veniti in numar mare, cu goarne, seminte si tot ce trebuie. Va asteptam!
P.S: Steaua libera!