FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O alta parere

«123»
Daniel-Ionut27.04.2010 16:31
Toronto,ai vazut cifrele de la sondaj ?

Cine a votat ma cu NU? :shifty: Fane?

Da mah,eu ca sa te oftic pe tine :thumbsup:

trebuia sa scrii "ca sa te of(f)t(op)ic " :)

SteauaToronto27.04.2010 23:59
@Toronto dar la handbal cine a fost? Da`mi dovada ca Sudul a cerut demisia lu` Lacatus afisand in acelasi timp chipul lui pe steaguri sau pe un mane mesaj intitulat SPIRIT DE LUPTA 7?

in deplasari s-a cerut demisia lui Lacatus, si a lui Hagi mult mai vehement.

Oricum sincer are rost sa-mi spun parerea pe acest site ? acest site ar trebui schimbat in www.fcsud.ro sau www.anti-becalistii.ro.

De ce spun asta ? pentru ca voi nu mai aveti legatura cu Steaua. Spuneti cu sule si cu trambite ca Jiji nu va castiga niciodata in fata voastra. Dar Jiji a castigat, v-a distrus stelismul din voi, v-a facut sa urati echipa de azi, care este Steaua ! De ce nu ati protestat asa vehement cand era Paunescu la conducere, cand Jean pavel a fost scos din stadion? De nu ati protestat cand Zenga/Protasov/Hagi au fost zgoniti din Ghencea ?

Acuma protestati ca a venit AISS-ul in spatele caruia stau 2-3 minti f inteligente, prieteni de ani de zile de ai mei cu care am pus bazele acestui site, care acuma va scoate ca victime, aveti bani de avocati, o ardeti prin tribunale, v-ati facut prieteni in presa ca ala din libertatea sa va scoata ca victime.

Oricum nu mai conteaza, Steaua acest campionat a fost distrusa de voi rebelilor, acuma nu va dati seama dar cand o sa vedeti templul gol ca la meciul cu Twente (ce rusine!) o sa regretati, mai ales acei 2-3 care sunt in spatele acestei campanii din punct de vedere tactic si financiar.

Adrian28.04.2010 00:13

Prietene Toronto, ia da tu o geana pe gesepe sa vezi acolo cateva articole despre Steaua. De obicei nu fac eu reclama site-ului aluia dar, de data asta, baietii prezinta o poveste foarte veche despre un subiect care a aparut deja pe site de multa vreme. Ma refer la falimentarea Stelei si a lui becalii.

Sa se uite nenea Toronto un pic peste articolele alea, sa vada cum becalii, de cand a inceput sa conduca, a bagat Steaua in pamant din toate punctele de vedere.

Echipa nu mai are bani, pentru ca i-a bagat becalii pe toti in buzunar. Echipa nu mai are nici reputatie buna, cateva banci refuzand sa acorde Stelei imprumuturi pentru platirea salariilor jucatorilor doar pentru ca nu au dorit sa fie asociate cu becalii. Steaua a ajuns sa se milogeasca doar pentru a supravietui. Si asta datorita liderului maxim, Gigi.

Ce mai ai de spus Toronto? Inca mai crezi ca cei din Sud sunt de vina pentru raul de la Steaua?

Noi am bagat-o in faliment? Noi am pus in functii de conducere pe nepotii lui Gigi? Noi am furat bani? Noi am adus jucatori si antrenori de rahat? Noi am murdarit numele Stelei si am facut sa fie ocolita de sponsori?

Oare ce trebuie sa se intample ca sa realizati cu totii care e problema?

Ati tradat, multi dintre voi, si pentru ce? Pentru un titlu care nu ar fi putut veni niciodata? Pentru ca nu ar fi putut niciodata sa fie acest campionat castigat. Echipa nu are valoare, lucru care s-a vazut in acest retur. In tur a mers pe bulan(alt lucru dovedit in acest retur) si s-a dus dracului cand a ramas fara el.

Eu nu inteleg ce vreti?

Sa nu protestam? Sa stam alaturi de echipa si sa aplaudam viitoarea retrogradare, viitorul faliment, viitoarea disparitie? Asta vreti? Sa aplaudam distrugerea Stelei?

SteauaToronto28.04.2010 00:18

Si alta chestie....daca Nordul nu facea pactul ala care ziceti voi ca vezi doamne "s-au vandut" voi nici nu aveati acces in stadion sa "protestati" in felul vostru salbatic caracteristic.

Adrian28.04.2010 00:21

Pactul nordului a insemnat fix 0. Si inainte si dupa pact, protestul a continuat la tribuna.

Bogdan28.04.2010 05:03

@Toronto ai atata prostie in cap de nu meriti nici macar un mic raspuns. Felicitari, domn profesor de stelism din canada.

Am inteles, suporterii de la Peluza Sud sunt vinovati de toate cataclismele produse asupra echipei de fotbal.

puiu mordasan28.04.2010 06:31

Hai sa nu ne mai certam intre noi si sa ne aruncam unii altora vorbe grele...

Toti vrem acelasi lucru ca Steaua sa redevina din nou ceea ce a fost si poate chiar mai mult...

Tot ce ne-a mai ramas de facut este sa facem tot ce depinde de noi sa scapam de cioban din Ghencea!

Stim cu totii ca atata timp cat este oierul patron Steaua v-a ajunge o echipa de duzina.....

Daca ne certam intre noi se bucura Fecali si nu are rost sa-i facem bucuria asta...

FORZA Steaua!!!

Mihai28.04.2010 07:31
Si alta chestie....daca Nordul nu facea pactul ala care ziceti voi ca vezi doamne "s-au vandut" voi nici nu aveati acces in stadion sa "protestati" in felul vostru salbatic caracteristic.

Esti putin prostinformat. Suporterii au beneficiat de acel pact doar pana la proces, cand am obtinut in instanta decizia de suspendare a interzicerii. Deci, lasa-ne

in deplasari s-a cerut demisia lui Lacatus, si a lui Hagi mult mai vehement.

Oricum sincer are rost sa-mi spun parerea pe acest site ? acest site ar trebui schimbat in www.fcsud.ro sau www.anti-becalistii.ro.

De ce spun asta ? pentru ca voi nu mai aveti legatura cu Steaua. Spuneti cu sule si cu trambite ca Jiji nu va castiga niciodata in fata voastra. Dar Jiji a castigat, v-a distrus stelismul din voi, v-a facut sa urati echipa de azi, care este Steaua ! De ce nu ati protestat asa vehement cand era Paunescu la conducere, cand Jean pavel a fost scos din stadion? De nu ati protestat cand Zenga/Protasov/Hagi au fost zgoniti din Ghencea ?

Acuma protestati ca a venit AISS-ul in spatele caruia stau 2-3 minti f inteligente, prieteni de ani de zile de ai mei cu care am pus bazele acestui site, care acuma va scoate ca victime, aveti bani de avocati, o ardeti prin tribunale, v-ati facut prieteni in presa ca ala din libertatea sa va scoata ca victime.

Oricum nu mai conteaza, Steaua acest campionat a fost distrusa de voi rebelilor, acuma nu va dati seama dar cand o sa vedeti templul gol ca la meciul cu Twente (ce rusine!) o sa regretati, mai ales acei 2-3 care sunt in spatele acestei campanii din punct de vedere tactic si financiar.

Habar n-ai despre ce vorbesti. Esti exact un ignorant care n-are habar de nimic, CONCRET, dar isi da cu parerea. Nu stapanesti ca lumea nici informatiile, nici ce conceptele despre care vorbesti.

Esti mega ratat, daca vorbesti de prieteni in presa. Cel putin la libertatea, care cu o zi inainte de meci scrisese mare si lat "suporterii vor sa intre in teren", o minciuna sfruntata. Deci esti penibil.

pytycrys28.04.2010 07:44

Io sunt curios daca baiatul asta chiar o sa vina in Romania, si daca vine la stadion daca mai iese. Poate sa puna cineva o poza cu el, sa il stim toti ,asa ca fapt divers.

butcher_6928.04.2010 08:43

Salutari majoritatii!Nu prea imi pasa,nu ma incalzeste cu nimic sa intru in discutii cu cei care nu sunt realisti...si nu vad ce se intimpla cu Steaua de astazi.Nu vad ce sansa ar mai avea domnul Jiji sa continue daca nu va face niste schimbari radicale,prea multi familisti in club,sa schimbe total si sa aduca oameni competenti in FOTBAL.Dar cine o sa mai lucreze cu el dupa cite s-au intimplat??Cei cu suflet STELIST?Ma indoiesc.Numai dac-ar face un consiliu de urgenta la care sa invite "stelisti adevarati"plus reprezentantii suporterilor si,sa stabileasca de comun acord toate problemele si litigiile,absolut toate,sa nu ramina nimic nerezolvat.Sa uite de cei corupti,slugarnici.Nu stiu daca o sa se intimple asa insa,sper sa reinvie Steaua de altadata.Mult respect pentru suporterii adevarati!

Stanici28.04.2010 08:48

Prea tarziu pentru ceea ce spui tu, butcher.

militia28.04.2010 08:59
Io sunt curios daca baiatul asta chiar o sa vina in Romania, si daca vine la stadion daca mai iese. Poate sa puna cineva o poza cu el, sa il stim toti ,asa ca fapt divers.

NU !

pytycrys28.04.2010 09:07

Multumesc.

Ne vedem pe stadion, sau nu.

butcher_6928.04.2010 09:12
Prea tarziu pentru ceea ce spui tu, butcher.

Rabdarea e rupta din RAI!Eu nu sunt pro-Gigi,sa nu ma intelegi gresit.Daca ai vreo informatie concreta cum ca Gigi are intentia de a lasa Steaua??Nu numai eu astept...daca nu toti asteptam o schimbare.Respect stelistii adevarati!...Salut.

clausblaus28.04.2010 09:26

@Toronto

M-as intoarce un pic la cele spuse de tine:"nu stiu de ce mai postez aici........".

Chiar asa,de ce?Daca atatea persoane nu te-au putut face sa deschizi ochii,de ce crezi ca tu o sa ne poti face pe noi sa-i inchidem si sa asistam pasivi la moartea Stelei?

Ps:tot tragi cu "Voi a-ti distrus Steaua".In meciul cu rapidul contestatarii nu au fost prezenti,nu au facut atmosfera "neprielnica" performantei.

Rezultatul?

Marius28.04.2010 09:36

nu tati, Nordul a facut "pactul ala ca sa intre Nordul la meciuri. chestia cu bunatatea peste limite a interlopilor nu prosteste pe nimeni, ei voiau sa intre la meciuri si au dat-o cu "pacturi" pentru a avea o oarecare legitimitate in fata masei uriase de ignoranti din care faci parte.

daca jeyjey ar fi zis "din retur doar Nordul intra la meciuri iar restul raman interzisi" te-ai fi prins pana si tu de afacerea care este acolo.

Joga Bonito28.04.2010 11:11

nu-l mai bagati in seama pe agramatul asta de peste ocean. nu merita.

ps: inchideti topicul si cretinatatea aia de poll.

Fane28.04.2010 11:16

Cred ca cifrele de la poll spun totul despre "O alta parere"

Topic inchis.

«123»