Robert
Lazio, pustiule, mictule, infantule, degeaba imi dai 1500 de surse daca toate vin de la bloguri legionare si oameni care doar asta zic toata ziua. Poate tu nu intelegi ce inseamna surse distincte. Nu e problema. Mai ai timp sa inveti pana cresti mare.
Bine ca imi dai citate din Cristoiu, care e un mare om, mare caracter, care ieri il injura pe base si azi ii da pupe la fundulet. Tot din astia sa dai citate, ca e bine. Mai ales daca sunt si simpatizanti ai legionarilor, cum e cristoiu.
Aoleu. Sa mori tu!
Adica cea mai mare ticalosie a acelor timpuri a fost uciderea a 14 ucigasi?
Saracu' Iorga, inseamna ca el a murit de moarte naturala.
Asta arata cat de slab pregatit esti.
Stii cati s-ar fi sacrificat?
Toti aia care nu au fugit din tara imediat dupa razboi. Ei stiau ca o sa vina comunistii la putere si totusi au ramas, nu au fugit ca eroii legionari.
Vrei sa-ti dau cateva nume? L-am zis deja pe Coposu. Da' probabil tu nu stii cine e ala. Ca, desi a suferit timp de 17 ani in inchisorile comuniste, fiind supus la multe abuzuri, nu era legionar. Sigur nu ai citit despre el. 
Si ca el mai erau multi. Si majoritatea nu erau legionari. Da' naspa. Aia nu erau martiri ca nu vrei tu sa fie.
Martir e numa' ala care ii uraste pe evrei si care e dispus sa omoare ministrii ca sa ajunga la putere.
Daca tot ne-ai spus ca miscarea legionara a fost interzisa, de ce nu ne spui si de ce a fost interzisa?
De ce nu amintesti ciocnirile dese dintre legionari si comunisti? De ce?
Pentru ca despre astea probabil ca nu stii. Nu stii ca se intalneau si si-o dadeau.
Pai, astia trebuiau lasati sa umble liberi prin tara?
1. Nicio sursă NU era legionara ABSOLUT NICI UNA. Nici Lavric, nici Siguranta, nici A. Calinescu sau Carol nu erau, nici academicienii nu sunt. Ei au relatat Adevarul Istoric( Încă e si "mai" de necontestat, tinand cont că e vorba de dusmani feroce ai Miscarii).
TU NU ADUCI NICIUN ARGUMENT. EȘTI UN MINCINOS FĂ'RĂ' EGAL!
Se turteste Pamantul cu stilul tau de A PROPAGA MINCIUNA CU ATÂTA FURIE ȘI NERUȘINARE, uită-te cat a scris Mihai, cate carti, surse, cat au scris ceilalti, iar tu doar negi. Atata stii: să minti. O SURSĂ' nu prezinti, doar noi aratam , demonstram. Dacă tu ai avea dreptate, ar trebui să ningă in mijlocul lui iulie!
2. Nu am spus că nu au suferit liberalii, ori țăranistii, din nou observam un tertip de fsnist pentru a distrage atentia de la chestiunile importante. FANDEZI SOFISTIC, ESCHIVEZI PANICARD.
Am spus doar că in arhivele acestei țări, pe cifre exacte, s-a observat că 2/3 din detinuti erau legionari.
Cealaltă treime, bineinteles, liberali, țăranisti. Continuă să minti.
3.Cristoiu citea rapoartele Sigurantei. Nu comentez concluziile, parerile lui, ci INFORMAȚIILE DATE PE POST, CARE ERAU SCRISE DE SIGURANȚĂ'. Dar Siguranta era legionara, stiu.
4." De ce nu amintesti ciocnirile dese dintre legionari si comunisti? De ce?" ce comunisti in Romania, mincinosule? Fsnist manipulat ce esti
au fost 600 de comunisti cu totii in Romania, bagati la zdup prin legea Marzescu,in 23. CU CINE SĂ' SE BATĂ' LEGIONARII, DEZINFORMATORULE?
Citeste ce a pus Bellu Zilber(evreu comunist) despre comunistii din Romania, cum zbierau ei că Romania e ultimul stat imperalist( ca să trimită Basarabia in Urss, fapt implinit mai tarziu), cum erau 90% evrei si unguri revizionisti, elevi corigenti, femei bovarice, someri, betivani, etc. Repet, un om dintre ei recunoaste asta, după ce a fugit din Romania in State!
5 . "Adica cea mai mare ticalosie a acelor timpuri a fost uciderea a 14 ucigasi? " Niciunul nu a fost ucigas
Asa stiu democratii si liberalii să repsecte drepturile omului. Să ucidă cu cruzime, să omoare sute de legionari prin STRANGULARE. Să atingă DEMENȚA UCIDERII, să aibă pasiunea uciderii. Să iși "spele pacatele" ucigand legionarii, să crească-n rang după gradul de tortură mefistofelică folosită!Să toarne acid sulfuric, să-i bată in talpi, să scuipe, să injure, să le smulgă pleaopele celor care nu sunt ca ei!
si nu mai bagateliza, DEZINFORMATORULE, nu mai MINȚI! Într-o singură noapte au fost ucisi 255 legionari. ÎNTR-O SINGURĂ' NOAPTE democratii au facut de 7 ori mai multe crime decat legionarii in intreaga lor istorie. Și tto legionarii sunt criminali si liberalii si taranistii corecti.
255 plus aia 13, plus 20, plus multi altii(numar necunoscut după asasinarea lui Armand)
6."Robert
Ce politica visezi tu la ungurii secesionisti? Aia nu vreau politica." Agramatule!
7." Pai, cu cine sa intru in tere, frate? Cu baiatu' care in momentul in care eu intru pe teren el iasa din stadion?" Agramatule! Habar nu ai de gramatica din clasa a 6.a
8."Dar el s-a dus la primul bijnitar si si-a luat bilet la tribuna, intre ceferisti, ca sa poata vedea meciul. Ca il durea in penis de restu', de Steaua, de stelisti, de tot."
Am stat la Peluza, poate confirma un prieten , din Bucuresti. Acesta se numeste andyro, regret că trebuie să-l aduc in discutie, dar cu mincinosi ca tine nu se poate. Ei au intrat prin minutul 40 al meciului. TOTUL se poate confirma.
CUM POȚI SĂ' MINȚI ÎN HALUL Ă'STA CÂND MĂ' VEDEAI PE STADION LÂNGĂ' TINE CUM CÂNT, CUM VORBESC, CÂND TE HOLBAI LA MINE? CE MAI POȚI INVENTA?
La Al doilea meci, tu ai intrat, nu ai intrat. E problema ta. Dar eu am martori ca am fost in peluza la Steaua!
Nu am fost in viata vietii mele in tribuna franarilor, doar la meciurile cu Steaua in secotrul rezervat stelistilor. Am martori, mincinosule!
MIN-CI-NO-SU-LE!
9. "E frumos sa te dai mare ca esti stelist, sa mergi cu oameni mai multi pe strada si sa te porti ca un huligan, sa vandalizezi tomberoane si sa urli sau sa faci poze ca sa te vada prietenii pe facebook cat esti de ultras."
Nu m/am purtat ca un huligan.
Nu am vandalizat niciun tomberon.
Nu mi-am facut nici macar o poza
NU am facebook, nu am avut facebook, nu am avut hi5, myspace, ori orice altceva.
E incredibil ce poti spune, am inlemnit citindu-te. E ceva in mod ineluctabil legat de tine sia sta este minciuna. Deja nu te mai invinovățesc, ci mi-e milă de tine.
la tine Minciuna e deja ceva patologic, serios, mă ingrijorez, ai nevoie urgentă de un doctor. Esti cel mai mare inventator pe care-l cunosc.
10."Eu eram prieten cu Lazio. Din vorbele lui, el nu era prieten cu mine. In cel mai bun caz s-a folosit de mine si de restul baietilor din Cluj pentru bilete si protectie."
Ce protectie, cand la primul meci am venit direct sus, in Gruia. Pe ce traseu să fi avut protectie?
La al doilea meci nu am stat, fiind, repet, cel mai mic de acolo. 20 de prieteni ti-au plecat Adriane. 20 de cavaleri. Toti erati prieteni la catarama in afară de mine. Dar eu port toată vina?
11."Nu am luat-o noi asa de tare atunci, stati voi linistiti. Si oricum baietii aia au fost gasiti si "rasplatiti" ulterior"
nu a fost rasplatit nimeni din galeria care ne-a atacat, vă pot spune 100%. E inc-o minciună clara Dacă se va merge pană intr-acolo, se poate pune in contact Adrian cu baietii care au participat acolo. Oricum, nu a fost rasplatit nimeni, zmeule.
12." ca sa se poata trage de sireturi cu oamenii mai mari la varsta"
Pur si simplu nu contează biografia, varsta cand dezbati o idee, ci ceea ce spui, logica, sursele, cartile, Adevarul. Asta este, sunt mai mic cu 6, 7 ani decat voi, n-o să mă spanzur că nu sunt nascut inainte de 89, ar fi chiar culmea. Atata stii, să ataci persoana, nu ai citit o carte de istorie de cand esti!
Concluzie: tot ce am spus noi este probat, rasprobat, de legionari, de nelegionari si de antilegionari, de academicieni, in carti, interviuri, documente.
Adrian doar coloportează cu nesaț minciuni meteorice.
Astept să vad ce mai poti inventa.