FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Esti nervos? Descarca-ti nervii!

«123»
redandblue16.05.2006 18:25

eu nu vream decit sa-i ajut pe cei care se plingeau pe aici ca sunt stresati de matematica...

inca o data scuze daca am deranjat pe cineva...

Motanu D16.05.2006 18:27

Si de ce ar deranja asta pe cineva ?! Mi se pare o idee excelenta ceea ce vrei tu sa faci !

redandblue16.05.2006 18:41

nu vreau sa mai vorbim despre acest subiect...daca nu se poate nu se poate si gata...exista www.mathlinks.ro unde se poate discuta si asa ceva...

totusi cei care cred ca-i pot ajuta pot apela la mine cu incredere...

_yang16.05.2006 23:19

ba numai prostii aici...sunteti cei mai tari suporteri care citesc live meciul pe site-uri

redandblue17.05.2006 09:01

@ _yang...e bine totusi ca noi citim ceva spre deosebire de tine...

dc nu te intereseaza nu citi si o sa fi impacat cu gindul...

_yang17.05.2006 10:27
@ _yang...e bine totusi ca noi citim ceva spre deosebire de tine...

dc nu te intereseaza nu citi si o sa fi impacat cu gindul...

Direct de la sursa, dau pune-te pe rol

Vagabondul spune multe voi vorbiti in gol

In jargon dau numai ce-i real

Am adunat ura pe voi, strada e sus, voi sunteti la final !

Bafta !!! :D

redandblue17.05.2006 10:29

recunosc...mi-ai smuls un zimbet...!!!

totusi nu vreau sa continuam...!!!

"Fericiti cei saraci cu Duhul...!"

_yang17.05.2006 10:38

Nici eu !

Oricum lasa-ne cu fericirile...ca nu e forumul bisericii ortodoxe aici

Sm0ke17.05.2006 11:42

Se Poate Injura Aicea ? Daca Da Este Bine Atuncea, Iar daca Nu Sa Mii Se Stearga Postul.

Ce M`o Deranjat Foarte Tare Pe Mine A Fost In Sferturile Cupei UEFA. Cand Autocarul Cu Stelisti A Oprit La Stadionul Rapidului. Iar Cativa "Fani" Ai Rapidului L`au Injurat Pe Radoi. Dar Nici Odata Nu`i Prea Tarziu : Apoi Luav`as Morti`n **** De Ciori Si De milogi Borati Ce Sunteti. Va Legati De Cel Mai Bun Jucator La Ora Actuala Din Campionatul Romanesc. Futuva Mama Voastra De Incompetenti Si Ce Sunteti. Va Este Ciuda Ca Nu Aveti Si Voi Un Asemenea Jucator De Elita. Mancami`ti P... De Nemernici Cu Fata Umana.

Vai Ciuda Mi`o Fost Atunceca Cand I`am Vazut. Iar Gandul Numai La Ce`a Fost Atuncea Ma Face Sa Ma Crizez. Dar Totusi As Vrea Sa Le Dau La Mu...i Aia Cate uN Head Shot. Sa Nu Mii Se Lege Nimeni De Radoi. Jucator Ca El Nu Mai vede Degraba Romania.

Bafta :D

forever_STEAUA17.05.2006 11:46

@Sm0ke

Nu se poate injura aici!

George Stan17.05.2006 12:02

Nu se poate injura decat cu multa masura.

Dar in nici un caz, nicaieri pe forum, nu se poate scrie in stilul in care scrii tu: toate cuvintele cu litere mari.

E atat de deranjant, da asa o impresie de script-kiddie.

«123»