FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Esti nervos? Descarca-ti nervii!

«123»
Ionutdal13.05.2006 20:27

Sunt nervos atat ... Pana nu se termina campionatul o sa fiu nervos tot timpul . Mai putin cand bate Steaua ... :x

gabriela13.05.2006 20:33

Sunt nervoasa ca nu e Steaua pe primul loc in campionat, acolo unde ii sta cel mai bine ! :x

15.05.06

Oooooooof... !!!! Iar sun nervoasa. :cry: :cry: :cry: Dar de data asta nu are legatura cu fotbalul. Ma enerveaza trigonometria rau de tot! Sunt nervoasa pe cel care a inventat-o. :lol:

spre_2415.05.2006 20:01
Propupun ca aici cei nervosi sa-si descarce nervii...

Iata ca incep eu...

Sunt nervos pentru ca domnul diriginte al meu ne-a pus pe toti sa scriem o declaratie:

Subsemnatul meshtero...declar ca in zilele de recuperare a materiei nu voi lipsi de la ore si daca patesc ceva in afara scolii...nu scoala este devina.

Semnatura elev         meshteroo  

Semnatura parinti      meshteroo_mama, meshteroo_tata

P.S. Poate vi se pare amuzant dar chiar ne-a pus sa scriem asa... :x

io zik sa ii dai vro 2 declaratzii in dintzi la dirig si vro 3 atribute si predicate pe gat, vro 5 notatii, si vro 20 exercitii cu radical=)) :lol: :lol: :lol:

Motanu D15.05.2006 20:14
Oooooooof... !!!! Iar sun nervoasa.  :cry:  :cry:  :cry: Dar de data asta nu are legatura cu fotbalul. Ma enerveaza trigonometria rau de tot! Sunt nervoasa pe cel care a inventat-o. :lol:

Uita de ea !

Bine ca nu te enerveaza analiza matematica ! Atunci ar fi fost rau de tot...

IONUTZ-CIPRIAN15.05.2006 20:19

:evil: >>>MATEMATICA.....SCOALA.....CAHHH...CAHHH!!>>> :twisted:

redandblue16.05.2006 09:00
Oooooooof... !!!! Iar sun nervoasa.  :cry:  :cry:  :cry: Dar de data asta nu are legatura cu fotbalul. Ma enerveaza trigonometria rau de tot! Sunt nervoasa pe cel care a inventat-o. :lol:

dc vrei meditatii pt tine las pretul mai mic...ca esti stelista...

spre_2416.05.2006 09:02

io cand vad scoala mi se pune un gol in stomac..si imi vine sa ma pis OARE DE CE IMI VINE SA MA PIS ? :lol: :lol: :lol:

redandblue16.05.2006 09:10

@spre_23....pt ca nu stii ce e frumos...

pisybaby16.05.2006 09:38

sunt FOARTE nervoasa si stresata pentru ca peste o luna si cateva zile am bacu !!!!!!!si sunt foarte nervoasa din cauza asta!!ce bine ar fi sa scap de nervi acum ca am scris dar nu e asa...nervi astia ma vor mai tine cel putin 2 luni!o sa innebunesc!!!!!!!!!!!

antonika16.05.2006 10:03

eu sunt foarte nervos ca inca nu sa incalzit suficient la mare si nu pot sa ma car inca din Bucuresti...... :(:(:(

no_problem16.05.2006 10:51

duceti-va ba la scoala si lasati prostiile.

inculti sunt destui in tara asta.

redandblue16.05.2006 11:39

ANUNT...!!!

Pt toti cei care sunt stresati de matematica tin sa-i anunt ca nu e chiar asa...ba din contra matematica este ceva foarte frumos insa numai pt cunoscatori...

Asadar toti cei care au nemultumiri,nelamuriri,probleme sau orice altceva pot sa dau consultatii/meditatii online sau offline(pe mess,mail,etc)...

Exclusiv stelistilor!!!

Motanu D16.05.2006 12:21

@red19

Explica-mi si mie cum e cu integrala tripla ! Te rog mult ! :D :D :D

forever_STEAUA16.05.2006 12:29
ANUNT...!!!

Pt toti cei care sunt stresati de matematica tin sa-i anunt ca nu e chiar asa...ba din contra matematica este ceva foarte frumos insa numai pt cunoscatori...

Asadar toti cei care au nemultumiri,nelamuriri,probleme sau orice altceva pot sa dau consultatii/meditatii online sau offline(pe mess,mail,etc)...  

Exclusiv stelistilor!!!

Sau poate ma ajuti pe mine cu criteriul lui Lebesque de integralitate Riemann...

PS: Sunt gratuite meditatiile? :twisted:

redandblue16.05.2006 12:38

@forever_steaua

nimic mai simplu decit criteriul lui Lebesgue...tre sa sti ce inseamna o multime neglijabila...si apoi iti explic eu...

scrie-mi pe mail ce n-ai inteles...

forever_STEAUA16.05.2006 12:45

@red19

Stai linistit, era o gluma... am scapat de ceva timp de toate criteriile, axiomele , teoremele... :twisted: :twisted: :twisted:

redandblue16.05.2006 12:59

eu chiar am vorbit serios...asa ca nu mai faceti glume...

adevarul e ca matematica a ajuns subiect de glume in ziua de azi...

moxy16.05.2006 13:12

asta e un site al vre_unui liceu....sau vreo scoala generala ceva? :lol: imi pare rau s-o spun da numai ultrasi nu sunt unii de pe situ asta :D sunt ofticati ca le-a spus `dirigu` sa faca un proces verbal,si maine posteaza la `discutii despre galerie` ca ei s-au batut cu tziganii sau ca lor le zice lumea in peluza `lasa steagu jos` ca nu vad meciu :lol:

forever_STEAUA16.05.2006 13:20

@moxy

Dar tu macar sti ce inseamna cuvantul "ultras"?

Ai vreo idee? Cat de mica...

moxy16.05.2006 14:42

forever_steaua,nare nici o legetura ce ai aberat tu acolo.Eu doar am facut o mica observatie+o ironie finuta,ca baietzii incepusera sa bata campii cu matematica si cu scoala(mai intra si cainii si rrapidisti pe aici si se sparg de ras).Cum red19 vrea sa dea meditatii la matematica astora care nu le au,ce-ai zice sa-mi dai si tu mie la materia ULTRA` ca am vazut ca ma faci necunoscator in domeniu :lol: nu ma cunosti de ce vorbesti?

forever_STEAUA16.05.2006 15:04
asta e un site al vre_unui liceu....sau vreo scoala generala ceva? :lol: imi pare rau s-o spun da numai ultrasi nu sunt unii de pe situ asta :D  sunt ofticati ca le-a spus `dirigu` sa faca un proces verbal,si maine posteaza la `discutii despre galerie` ca ei s-au batut cu tziganii sau ca lor le zice lumea in peluza `lasa steagu jos` ca nu vad meciu  :lol:

Daca tie asta ti se pare ca e o ironie "finuta" atunci se pare ca eu stau cam prost la capitolul asta. Desi m-as mira sa fie asa...

Unde am aberat eu? Se pare ca nu intelegi sensul unor cuvinte...

1. Topicul se numeste "Discutii libere" : Se poate discuta orice, nu neaparat fotbal sau Steaua.

2. Putin imi pasa mie ce cred milogii sau dinam0vistii despre stelisti. Ma doare fix in cot! Si apropo daca pentru asta se "sparg de ras" indivizii mai sus amintiti, ce sa zic eu cand ma uit pe prima pagina a dinamoprostiei?

3. Banuiesc, ca faza cu meditatii in materie de Ulta' e o alta ironie "finuta"...

gabriela16.05.2006 17:33
ANUNT...!!!

Exclusiv stelistilor!!!

Mie imi placea foarte mult matematica si inca imi mai place, dar am un prof foarte incapabil care ne preda cu cartea deschisa la raspunsuri. Iar trignometria chiar ma streseaza, imi place la nebunie algebra sau chiar geometria.

Oricum, cred ca totusi unii au dreptate, au cam ajuns prea departe discutiile despre scoala si mai ales despre mate. Sunt de acord cu tine, matematica e ceva foarte frumos, dar de la proful meu nu mai inteleg nimic...

redandblue16.05.2006 17:46

imi cer scuze tuturor celor care au citit ce am scris eu aici...intr-adevar se pare ca in afara de manele si injuraturi nu se mai poate discuta despre nimic aici...

iar dc dinamovistii si rapidistii se sparg de ris cind citesc aici asta este pt ca ei nu stiu ce-s alea integrale si cine stie ce cred ca sunt...

rog moderatorii sa-mi stearga posturile anterioare...

multumesc!

gabriela16.05.2006 18:12

Atunci imi cer si eu scuze ca am deschis subiectul cand am spus ca ma enerveaza trigonometria.

Motanu D16.05.2006 18:17
eu chiar am vorbit serios...asa ca nu mai faceti glume...

adevarul e ca matematica a ajuns subiect de glume in ziua de azi...

Matematica e subiect de glume pana cand te lovesti efectiv de ea. Atunci nu iti mai vine sa glumesti !

imi cer scuze tuturor celor care au citit ce am scris eu aici...intr-adevar se pare ca in afara de manele si injuraturi nu se mai poate discuta despre nimic aici...

iar dc dinamovistii si rapidistii se sparg de ris cind citesc aici asta este pt ca ei nu stiu ce-s alea integrale si cine stie ce cred ca sunt...

rog moderatorii sa-mi stearga posturile anterioare...

multumesc!

O vorba veche spune ca nu e bine sa te pui cu prostul pentru ca are mintea odihnita. Daca cineva se simte ofensat de comentariile tale despre matematica atunci e problema lui, nu a ta. Nu poti sa rezolvi nimic ignorand incultura. Tocmai de aceea cred ca nici unul dintre posturile pe aceasta tema nu ar trebui sters !

«123»