FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bomba in Ghencea : MM pleaca !

«123»
Motanu D23.12.2005 17:05
Daca Cernat o sa vina in Ghencea o sa fie datorita lui Meme.El este singururl care are puterea sa aduca un asemenea jucator in Divizia A.

Normal. Doar MM e singurul nas al lui Cernat ! Si daca tot e la moda ca nasii sa-si premieze finii (vezi Mutu)...

reddog23.12.2005 19:20
Inca o data se confirma ca nu iese fum fara sa faci foc.

Timisoara l-a vrut pe MM general manager,inainte de a-l numi pe Ion Craciunescu.

Marian Iancu l-a abordat pe MM propunandu-i sa accepte sa lucreze alaturi de el,la proiectul transformarii Politehnicii Timisoara intr-un club de nivel european.

Gigi a recunoscut tentativa violetilor de "racolare" a "primului sau luptator".

Vezi aici:http://www.7plus.ro/index.php?a=3782&shift=1

Eu nu cred ca MM va pleca de la voi, cel putin nu in viitorul apropiat...

La Timisoara o fi fost el dorit, desi nu vad de ce, dar sunt slabe sperante sa scapati voi asa de repede de el. S-a facut de-al vostru acum, e cascaval in zona, deci nu pleaca.

PS: Si va rog nu mai faceti asemenea analogii intre un caine, oricat de jigarit ar fi el si MM, e o jignire adusa primului...

Motanu D23.12.2005 19:24

Asa e. MM e magar dar nu caine. Caine nu a fost si nici nu va fi vreodata...

reddog23.12.2005 19:26

Laudat fie CERUL!!! :twisted:

Si pana la urma a fost o stire rasuflata, tot cu Mihaita ati ramas. Pai e stelist convins de cand a ajuns si el important odata cu venirea la Steaua.

Motanu D23.12.2005 19:28

Oricum, mai rau decat Giovanni sau Borcea nu poate fi ! Asa ca, desi nu-l simpatizez, e mai bine ca nu pleaca...

cristianotopeanu23.12.2005 19:29

Reddog, Stoica tinea cu Steaua pana sa te nasti tu.

reddog23.12.2005 19:30

Sa nu mai aud de Becali, nu dupa ultima carte jucata. Aici iti dau perfecta dreptate. Om mai imputit ca si el in fotbal la noi nu exista actualmente.

Motanu D23.12.2005 19:32

Aici trebuie sa te contrazic. Au existat destule declaratii ale lui Stoica in perioada Otelul in care critica in gura mare toate echipele din Bucuresti, Deci si Steaua...

La urma urmei, Stelist sau nu, macar profesionist sa fie.

reddog23.12.2005 19:35

Dar de unde pana unde te pronunti tu referitor la varsta mea? Stai linistit in aceasta privinta.

Si, subscriu afirmatiei lui Motanu: Stoica a declarat destule contra Bucurestiului fotbalistic, doar si voi tot in Bucuresti sunteti, nu?

cristianotopeanu23.12.2005 19:35

Nu pot sa iti justific, dar crede-ma ca iti spun adevarul....Mai multe nu pot spune.

reddog23.12.2005 19:39

Daca ai mai multe informatii decat mine, atunci imi retrag afirmatiile, doar ca eu l-am auzit cand a facut anumite declaratii pe cand era pe la otelari.

«123»