Borcea :lol: , fara discutie!
Borcea :lol: , fara discutie!
Alo da pe marian din jiulesti lati uitat??? mie omu ala imi provoaca o stare de voma + butelie pe care sincer las bate cu paru
Borcea , si i-ati uitat pe iuliu muresan si pe arpad paskany de la CFR.
Borcea...nu cred ca din lista il mai poate cineva ajunge pe ala...antipatic e putin zis...
Mai nou, campionul sondajului de aici, respectiv Cristian Borcea se declara stelist in meciurile disputate de campioana in Europa.
'Masca' jos, ipocritule !
mititelu saracu e prost si nu-l duce capu.
Borcea in ultimul timp, exceptan balacareala cu MM, e mai suportabil decat anii trecuti, probabil a mai imbatranit
Dar de ce lipseste Iancu de AEK Timisoara? Este mult mai pervers decat Borcea.
Dinu Vama
Borcea fiindca e prost,Vama pt ca e un frustrat iar Iancu ca incearca sa se dea mare si tare...totusi Borea e pe primul loc
Pai Borcea dupa care vine Mititelu din urma,omul cu ochelari de extraterestru. ![]()
2 mandri si-s vai de mama lor.
Cel mai antipatic este de departe "Pianul" de la Timisoara, cel nascut in Giulesti si naturalizat la Jilava. :?
-B-O-R-C-E-A-
Cred ca sunt alergica la numele acesta...cosmarul meu din liceu se numeste tot asa :roll:
personal nu-l suport pe Copos, mi-e scarba de el, fizic.
cel mai antipatic conducator este Borcea
m-am uitat din nou la variantele de raspuns si vad ca toti sunt niste panarame. ce fotbal avem!!!
Borcea are asigurat locul 1 in Liga nesuferitilor.Este un labrador speriat ca Steaua ii sufla in ceafa in campionat.Presiunea nu este pe Steaua ca noi nu aveam castigarea campionatului un obiect primordial,pentru noi este primordial sa jucam sezonul urmator in Liga Campionilor.Dimpotriva presiunea se afla pe umerii catzelusilor, care dupa parerea mea vor pierde campionatul in detrimentul Stelei.
cu siguranta Borcea e numarul 1 la capitolul asta.din pacate pentru el, doar la capitolul asta...... :lol:
Eu cred ca Mititelu e cel mai nesuferit conducator de club, dar nici cu MM nu mi-e rusine, e singurul presedinte din lume care a sarit la bataie la propii suporteri......
Domnul Iancu, Borcea si Copos. De Mititelu ma amuz, ca el in iecare declaratie zice ca Craiova in 3,4 ani va fi ca Barcelona. Problema lui este ca foloseste de prin 2005 vb cu "3, 4 ani", si chiar si anul acesta a zic "3, 4 ani"... :lol: se mai duc anii dom'le.