Fratilor, nu ca sunt eu dinamovist dar in afara de borcica ar trebui premiat si MM-ul vostru...Atata nesimtire n-am mai vazut...Ai de unde alege...De la pumni imprastiati in proprii suporteri la comportament de gura portitei...Sa fim seriosi...Fiecare club are antipaticii sai...Eu unul sincer nu-l suport pe borcica care mi se pare dus rau cu pluta, insa MM-ul vostru e de departe cel mai antipatic personaj din fotbalul romanesc...Si nu uitati un lucru inainte de-a ma lua la injurat...Iubitul vostru MM l-a dat pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] afara de la Steaua...Sa nu uitati asta si sa nu iertati trufia si prostia...Nu stiu de ce ii ia apararea Becali...Eu nu vad nicio stofa de mare conducator in el...Fiecare dintre noi dac-ar avea la dispozitie un patron ca Becali cred c-ar face treaba...Asa ca topul meu de conducatori care ar trebui beliti este urmatorul: 1. MM...invingator detasat....2. borcica...3. mititelu...
V-am salutat si aveti grija ce faceti cu flamanzii!!!
Te refereai probabil la sumele mari pe care Gigi le pune la dispozitie pentru transferuri. Si la numeroasele transferuri facute... Sa fim seriosi... Daca Steaua e unde e acum, asta se intampla si datorita lui MM...