FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai ANTIPATIC CONDUCATOR !

«123»
forever_STEAUA05.08.2006 14:40
Fratilor, nu ca sunt eu dinamovist dar in afara de borcica ar trebui premiat si MM-ul vostru...Atata nesimtire n-am mai vazut...Ai de unde alege...De la pumni imprastiati in proprii suporteri la comportament de gura portitei...Sa fim seriosi...Fiecare club are antipaticii sai...Eu unul sincer nu-l suport pe borcica care mi se pare dus rau cu pluta, insa MM-ul vostru e de departe cel mai antipatic personaj din fotbalul romanesc...Si nu uitati un lucru inainte de-a ma lua la injurat...Iubitul vostru MM l-a dat pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] afara de la Steaua...Sa nu uitati asta si sa nu iertati trufia si prostia...Nu stiu de ce ii ia apararea Becali...Eu nu vad nicio stofa de mare conducator in el...Fiecare dintre noi dac-ar avea la dispozitie un patron ca Becali cred c-ar face treaba...Asa ca topul meu de conducatori care ar trebui beliti este urmatorul: 1. MM...invingator detasat....2. borcica...3. mititelu...

V-am salutat si aveti grija ce faceti cu flamanzii!!!

Te refereai probabil la sumele mari pe care Gigi le pune la dispozitie pentru transferuri. Si la numeroasele transferuri facute... Sa fim seriosi... Daca Steaua e unde e acum, asta se intampla si datorita lui MM...

Red Dogs Forever05.08.2006 15:34

Si sa fie asa cum spui tu forever_STEAUA, lu' MM nu-i da nimeni dreptul sa jigneasca si sa loveasca cu pumnul...In loc sa avem exemple de comportament printre conducatorii din fotbalul romanesc avem numai retardati care nu stiu ce inseamna ce e bunul simt si cinstea...Includ aici si pe Dinamo...si pe Steaua...si pe rapid...aproape la toate cluburile exista exponate ale caror sistem nervos cedeaza si daca le faci cu ochiul...Am multi prieteni stelisti in constanta care-l injura pe MM la fel de mult ca si mine...la fel cum am si multi prieteni dinamovisti care-l injura pe borcica la greu...Pacat ca traim intr-o tara in care "calitatea" morala a acestor personaje lasa mult de dorit...

Bafta cu flamanzii fratilor!!!

sorin_77705.08.2006 16:57

Borcea tine stacheta sus... Nu are cine sa il intreaca pe tractoristul ala...

ManiaCU05.08.2006 19:06

Borcea si Giovani homosexualii :lol: :lol: :lol:

cristian01405.08.2006 20:25

Borcea conduce detasat si cred ca asta se datoreaza datorita declaratiilor lui de-a dreptul tembele de genu' : "In ultimii 2 ani, nu Steaua a castigat campionatul, ci Dinamo l-a pierdut."

Acum 5-6 ani cand Dinamo castiga cupe si campionate avea motiv de lauda, si nu tin minte ca cei de la Steaua sa iasa in prim-plan cu asemenea declaratii.

Dar acest specimen rar de hibrid intre un papagal si o butelie nu stie sa piarda si calca pe nervi intreaga suflare stelista.

bodanelu05.08.2006 20:48
Si nu uitati un lucru inainte de-a ma lua la injurat...

offtopic: ce ne deosebeste de site-urile voastre... NU te injura nimeni daca vorbesti frumos ;)

waste06.08.2006 11:52

Borcea-butelie, si mai nou este mediatizata alta dihanie puricoasa de la acelasi club, numitul turcu Vasile, de profesie analfabet si parvenit al tranzitiei.

Off-topic:

Bafta cu flamanzii fratilor!!!

Mi-e teama ca cei din Liege sunt valoni.. lasa, nu conteaza, multumim oricum :wink:

stelista_pe_viata06.08.2006 20:47

waoo...cel mai antipatic? mai bine cei mai antipatici... mei dar yo nu inteleg un lucru...ce aveti voi cu CRRApos e asa de bun...nu tu vorba ...nu tu bani la echipa,ba mai mult il inteapa mereu pe cracanatul ala de (cum il cheama )aaa stiu:Razvan Lucescu...yo am ce am cu borcik vorba lui Zenga"i-sa borcit capu"...dar oricum hai sa nu mai vb de ALTZII sa-i lasam sa ne pupe in continoare picioarele asa cum au facut-o si pana acum..deoarece locu'1 e prpietatea noastra a STELISTILOR!!!!

c0nVicT06.08.2006 21:27

am votat si eu pe Borcea ca majoritatea stelistilor. pur si simplu nu pot sa ma abtin sa nu rad la fiecare declaratie a acestui om.

Fraza "Lasati-ne sa ne pregatim de Champions League" deja e un clasic, mai penal este ca Borcea chiar credea ca o sa ajunga Dinamo vreodata acolo. Vad ca si sezonul acesta este la fel de optimist...

ma intreb cum e posibil ca acest om sa nu fi invatat mai nimic in atatia ani de fotbal, el chiar crede ca poate invinge Steaua, o echipa care joaca de atatia ani impreuna , care si individual luati are cei mai buni jucatori din tara..Comparand situatia cu cea a lui Dinamo, care isi schimba juma de echipa de pe un an pe altul, si care nu are cine stie ce valori in lot ( vezi Catalin Munteanu si alti jucatori vopsiti) ma apuca din nou rasul.

Oricum Dinamo in ultimii ani a castigat doar o data pe bune campionatul, cand aveau in echipa pe Mutu,Niculae,Vladoiu...de atunci nu au mai avut o echipa capabila sa puna probleme Stelei.

apparte07.08.2006 02:14

Cel mai antipatic si cel mai parsiv:Vama!

Motanu D07.08.2006 06:02
Fraza "Lasati-ne sa ne pregatim de Champions League" deja e un clasic, mai penal este ca Borcea chiar credea ca o sa ajunga Dinamo vreodata acolo. Vad ca si sezonul acesta este la fel de optimist...  

ma intreb cum e posibil ca acest om sa nu fi invatat mai nimic in atatia ani de fotbal

Istoria se repeta atunci cand nu inveti nimic din ea. Deci putem sta linistiti: si nepotii lui Borcea se vor pregatii de Champions League !

Phire10.08.2006 22:38
Fraza "Lasati-ne sa ne pregatim de Champions League" deja e un clasic, mai penal este ca Borcea chiar credea ca o sa ajunga Dinamo vreodata acolo.

Ai uitat de faza cu "injectia letala care e pe viata" :lol: :lol: Alta perla clasica.

Sa vedem ce mai zice acum, cand si-a luat zborul Niculescu :lol:

Si eu zic ca-i cel mai antipatic conducator din fotbalul romanesc. Castiga detasat titlul asta (macar aici sa fie si el pe primul loc :lol: )

Melku10.08.2006 22:49

Borcea e cel mai antipatic conducator si se creeaza o traditie la Dinamo prin persoana lui Vasile Turcu, om care are mari sanse sa ajunga foarte antipatic, eu deja nu il suport :evil:

I.N.Money10.08.2006 23:24

Ce ai Melkule cu saracu Nea Vasile? :lol:

E chiar amuzant omul prin ce declara,pe mine personal ma amuza teribil.

Era o faza dupa meciul cu Beitar in care fanii il intrebau daca Dinamo se califica iar acesta le raspunde : "Stati linistiti,Niculescu nu pleaca" :roll:

***alex***11.08.2006 07:59

"Domnule Turcu, nu avem portar, ce ne facem in retur?Ne bat aia acolo!"

"Eu va promit ca Niculescu nu pleaca!"

:lol:

waste12.08.2006 19:00

penatul turcu e patronul romconstruct, ditamai gigantul din constructii care are multe afaceri de zeci de milioane de euro cu statul.

Tineti-va bine: analfabetul turcu a fost decorat de catre Iliescu pe cand era presedinte cu ordinul Meritul Cultural in rang de Mare Ofiter pentru promovarea culturii. 8O

mihaisupersteaua15.08.2006 16:07

eu zic ca e bataie mare intre Borcea si Mititelu'

dinamovista16.08.2006 06:52

Mititelu cu siguranta!!!! :evil: :evil: :evil:

ktalyn16.08.2006 11:11

Borcea e lider de departe !!!!!

ash vrea sa vina pe stadion la mecurile noastre din Champions League sa vad ce fata ar face :lol:

eric_stelist16.08.2006 12:08

Borcea... :evil:

IPR06.09.2006 07:04

Jiji de departe, a facut si continua sa faca rau Stelei din pacate, desi majoritatea vad invers 8O

Bebe4ever06.09.2006 21:07

Borcea

RobYnho13.09.2006 10:11

Borcea uite-te, cum jucam noi in GRUPE ! ! ! 8)

badboy``12.10.2006 05:28

Borcea cu siguranta :!:

simona9012.10.2006 15:13

Borcea zic si eu,e asa antipatic,flegmatic si simandicos,yukkkyyy...

«123»