FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai ANTIPATIC CONDUCATOR !

«123»
I.N.Money09.12.2005 08:10

Bataie mare intre Jiji si Borcea....hmmm...greu de decis :lol:

Bisquit09.12.2005 08:16

Hai sa fim seriosi....cel mai dobitoc dintre dobitoci e nea butelie ala!!! :wink:

I.N.Money09.12.2005 08:17

Ce ai cu saracu Mititelu :lol: :lol: ala nici nu stie pe ce lume traieste... :wink:

I.N.Money09.12.2005 08:26

Il chemam la galerie...si in incingem... :wink:

juristcris09.12.2005 08:38

Copos, pt ca e cel mai parsiv. Isi face imagine in politica pe seama fotbalului.Nu are nici o realizare ca si prim vice premier. Uraste Steaua la fel de mult ca si Borcea sau Giovani, stati linistiti. Dar nu o spune.

habarnam8509.12.2005 09:04

TOTI..... :idea:

NORD + SUD = NORD

Motanu D09.12.2005 09:06
Copos, pt ca e cel mai parsiv. Isi face imagine in politica pe seama fotbalului.Nu are nici o realizare ca si prim vice premier. Uraste Steaua la fel de mult ca si Borcea sau Giovani, stati linistiti. Dar nu o spune.

Ma indoiesc ca G. Copos uraste asa de mult Steaua. De fapt el nici macar nu e rapidist. El e un afacerist care-si face imagine si scoate bani de pe urma fotbalului. Iar declaratiile sale pe teme fotbalistice nu au alt rol decat de a manipula suporterii.

Intr-adevar, el e cel mai parsiv. Insa cel mai antipatic e Borcea.

Teoctist09.12.2005 10:14

Cel mai antipatic noua Stelistilor,dintre cei propusi de Zama,ne este fara indoiala Cristi Borcea.

Tot atat de antipatic imi este Razvan Lucescu,cel care s-a declarat antiStelist convins.Gica Popescu este si el antipatic.Piturca,de cand cu Radoi,imi este si el antipatic.S.a.m.d.

Bogdan4Steaua09.12.2005 10:57

De departe Cristi Borcea.

armanovici09.12.2005 16:57

@teoctist

Piturca are alte greseli pentru care trebuie sa ne fie antipatic...Chestia cu Radoi e foarte nesemnificativa pe langa anti-performantele pe care le-a facut la Steaua si pentru perii albi pe care ia scos suporterilor!!

Ionut_stelistu09.12.2005 17:27

cre`ca Borcea :lol: :lol:

nemilosul09.12.2005 18:39

MM cel mai antipatic

daca il vad pe taranul ala plecat din Ghencea stau beat 3 zile si ii iert si pacatele ciobanului(binenteles daca el il da afara)

SSK10.12.2005 10:55

Cred totusi ca poll-ul e inegal, dintr-un anumit unghi... Spre exemplu, pe mine ma doare cand il aud pe Gigi ca vrea sa vinda palmaresul Stelei sau cand revad la rastimpuri pumnul lui Stoica... Dar nici unul dintre ei nu ma enerveaza precum Borcea (care ma bucura totusi cand o face pe Dinamo de ras :twisted: ).

Votul meu merge la Borcea 8)

IONUTZ-CIPRIAN15.12.2005 08:18

:evil: HAM HAM Borcea mi se pare cel mai DOBITOC dintre toti,ma spart anul trecut cu'LASATI-NE SA NE PREGATIM PT Champions League'si s-au pregatit.ANTIPATIC personaj in fotbalul romanesc,si are si fata aia care parca cere pumni,mai si fumeaza trabuc sa para mai inteligent.MARS LA BUTELIILE TALE poate sari in aer!!!!!! :twisted:

reddog19.12.2005 19:15

Se poate vota "toti"? Oricum la mine numarul 1 e MM.

AGRESSIVO198+123.12.2005 20:39

lu Borcea ii place sa priveasca clasamentul de sus,nu? :lol:atunci sa-i dam si voturi

juristcris24.12.2005 12:20

Mi se pare o lipsa de respect din partea celor care au initiat acest topic sa-i includa pe MM si pe Gigi in topul celor mai antipatici conducatori. E ca si cum ne-am da in cap singuri. Sunt de acord ca Gigi este un incult, mastodoct sau grandoman iar MM un arogant dar sa nu uitam ce au facut ei pt Steaua. A facut careva dintre voi mai mult? Gigi a adus ceva bani in contul Stelei (chit ca putea aduce mai multi la ce avere are si la ce imagine si-a creat de pe urma Stelei) iar MM a adus doi superantrenori si o gramada de jucatori de valoare indiscutabila pe bani putini. Asta inseamna management!!!

Iar sa-i alaturam pe cei doi lui Borcea si lui Copos mi se pare cu totul exagerat.

AGRESSIVO198+124.12.2005 12:30

da,dar nici nu poti sa te lauzi cu ei

CuStEaUaSiDuPaMoArTe24.12.2005 13:18

clovnul Cristi Butelie Borcea...

brav024.12.2005 15:13
Bataie mare intre Jiji si Borcea....hmmm...greu de decis  :lol:

Totusi, fii mai rezonabil cu glumele... gadeste-te ca totusi Borcea este miezul javrelor, este ala care a plans cand Steaua a cucerit Cupa Campionilor si care pana sa vina Giovanni sa-l mai tempereze ne ataca pe unde prindea spatiu pe posturi. Exploda-i-ar buteliile cu el in casa!

Oricat ti-o fi facut rau Gigi Becali tie, sau nu ti-o fi facut si asa crezi tu ca este bine sa-l consideri "Jiji oieru" acum compari Borcea cu finantatorul nostru.

ultras steaua01.08.2006 16:53
DTP-Ludacris01.08.2006 17:14

A trebuie sa aleg intre Borcea si Copos ...dar Borcea e cu siguranta cel mai antipatic ...

Cooper01.08.2006 19:02
Sunt pe deplin de acord cu tine. Vrand nevrand , Gigi si MM sunt ai nostri si trebuie sa-i aparam de atacurile altora. Eu il votez pe savarina ala. Macar Borcea e sincer si si-ar da viata pentru catzeii lui. Copos si-ar vinde echipa pentru 2 tarte (fara frishca).
Red Dogs Forever04.08.2006 16:44

Fratilor, nu ca sunt eu dinamovist dar in afara de borcica ar trebui premiat si MM-ul vostru...Atata nesimtire n-am mai vazut...Ai de unde alege...De la pumni imprastiati in proprii suporteri la comportament de gura portitei...Sa fim seriosi...Fiecare club are antipaticii sai...Eu unul sincer nu-l suport pe borcica care mi se pare dus rau cu pluta, insa MM-ul vostru e de departe cel mai antipatic personaj din fotbalul romanesc...Si nu uitati un lucru inainte de-a ma lua la injurat...Iubitul vostru MM l-a dat pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] afara de la Steaua...Sa nu uitati asta si sa nu iertati trufia si prostia...Nu stiu de ce ii ia apararea Becali...Eu nu vad nicio stofa de mare conducator in el...Fiecare dintre noi dac-ar avea la dispozitie un patron ca Becali cred c-ar face treaba...Asa ca topul meu de conducatori care ar trebui beliti este urmatorul: 1. MM...invingator detasat....2. borcica...3. mititelu...

V-am salutat si aveti grija ce faceti cu flamanzii!!!

Alex1404.08.2006 16:52

Mah... ai si tu dreptate, si MM e antipatic, da` pt noi stelistii un singur conducator merita "premiul" asta... inegalabilul si inconfundabilul borcica!!!

«123»